77 användarbilder
Manic Panic

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 165 betyg
26
14
19
36
70
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 16 månader sedan

  Älskar den här färgen!

  Använder bara manic panic dem är så bra just nu har jag mermaid och jag är förälskad♡ rekommenderar starkt
  20 gillar
  • Lyko Kundtjänst
   för 11 månader sedan
   Ja, det går bra att använda produkten igen för att fräscha upp och fylla på nyansen.
   Gilla
 • för 5 dagar sedan

  hej

  har hår till nyckelbenen så undrar hur många förpackningar jag behöver för att täcka hela håret och undrar även vilken färg jag ska ta för att få mörkaste blått?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 4 dagar sedan
   Hej Edith! En bruk bör räcka men har du tjockt hår så kanske det är säkrast att köpa två. After midnight är den mörkaste blå i denna serie.
   Gilla
 • för 5 dagar sedan

  Manic panic blå

  Hej! Jag har länge försökt att färga håret blått, men inte testat manic panic än.
  Tyvärr så kan jag inte bleka håret mer på några månader och undrar om den blåa färgen från manic panic kanske kan funka ändå ? Jag har lite ljusblått i hårbotten och resten är typ gröna nyanser. Mvh nathalie.
  1 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 5 dagar sedan
   Hej Nathalie! Så länge du inte är mörkare än färgen du tänkt lägga så bör den kunna ge n blå nyans.
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  färga mörkt hår

  Hej! jag undrar ifall färgen "biter" på mörkt hår. Mitt hår är mellanbrunt och jag skulle vilja ha en hint av blått/lila (som syns i solen). Kommer detta fungera eller är det ingen idé att testa alls?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Emmy!
   Det kommer absolut att synas, dock blir inte resultatet så skarpt om håret redan är rätt så mörkt. Men det kommer nog absolut att skifta lite i lila eller blått, beroende på vilken färg du väljer :)
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Hur mycket produkt?

  Hur stor mängd är det i en burk?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Signe :)
   Den är på 118 ml.
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Super bra

  Väldigt bra hårfärg som satte sig jätte bra. Kommer garanterat pröva olika färger #tävling
  Gilla

Manic Panic
Classic Infra Red

165 Betyg
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser

Semi-permanent hårfärg, ej testad på djur. Veganska ingredienser. Färgen bleknar efter varje tvätt. Amplified-varianten håller 30% längre än Classic-varianten. Med instruktioner på engelska.

Tips för hårfärgning:

 1. Börja med hårblekning (vi rekommenderar Manic Panic Hair Bleach. Följ instruktionerna på förpackningen). Om du använder annat hårblekningsmedel så ska inte efterbehandlingsmedlet/balsamet användas efter blekningen.
 2. Skölj ditt hår med vatten.
 3. Tillsätt hårfärgen och använd en kam eller hårfärgningsborste för att sprida ut färgen jämnt, massera färgen i håret med fingrarna, låt den sitta i mellan 15 till 60 minuter.
 4. Skölj håret noggrant tills vattnet blir genomskinligt. Avsluta med kallt vatten och helst även med balsam.

När det kommer till kvalitet, färg och så vidare, kom ihåg att slutresultatet alltid beror på hur håret såg ut innan du färgade det.

Våra produkter är oftast inte allergiframkallande, men om du är osäker så testa lite på din hud, exempelvis på armbågen (de efterlämnar en färgfläck så tänk efter när du väljer var du ska testa den). Vänta sedan ett par dagar och kontrollera så att huden inte reagerade irriterat. Om du får utslag eller liknande så bör du inte använda hårfärgen.

För att få ett så intensivt resultat som på våra testbilder - blek alltid håret innan du färgar det. Ljusa färger som vitt och pastellfärger funkar endast på blekt hår.

Våra vita färger är egentligen väldigt ljuslila, vilket tar bort gula färger från håret, så bli inte rädd om det ser ljuslila ut efter färgningen det försvinner oftast efter första tvätten.

Färgen kommer att bli så lik våra exempel som möjligt om håret från början är så ljust som möjligt. Ingen av färgerna är skadliga för håret, de innehåller ingen ammoniak. 

Olika färger är olika svåra att tvätta bort beroende på pigment.

Om man tvättar väldigt blont hår rött så kommer färgen inte att försvinna förrän efter 6 till 8 veckor. Färgen kommer försvinna gradvis och går då igenom olika faser av färger, antingen orange-aktigt eller rosa-aktigt, beroende på vilken färg håret hade från början. Med andra ord är röd färg svår att tvätta bort, medan exempelvis blåa pigment kan tvättas bort enklare.

Våra tester på exempelbilderna är gjort på syntetiskt hår och kan därför skilja sig från hur det kommer se ut på riktigt hår. Olika datorskärmar visar även färgerna på olika sätt.

Många av de röda färgerna kan se olika ut beroende på hur länge man låter hårfärgen sitta i och så vidare.

Tänk på att de färgar av sig på hud, kläder, handdukar och badrum, så se till att skydda ALLT du inte vill fläcka ner! Detta gäller även när ditt hår är nytvättat, även om det inte är färgat nyligen.

Vi tar inget ansvar för eventuella missfärgningar eller befläckade kläder, möbler eller dylikt. Då alla människors hår är olika kan vi inte garantera resultatet för ditt hår specifikt, eftersom vi inte vet hur det kommer att reagera på färgen. Så glöm inte bort att testa innan.

118ml

 

Köps ofta tillsammans

238:-
437:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019