128 användarbilder
Manic Panic

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 247 betyg
38
22
28
62
97
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 26 månader sedan

  Älskar den här färgen!

  Använder bara manic panic dem är så bra just nu har jag mermaid och jag är förälskad♡ rekommenderar starkt
  25 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 8 månader sedan
   Hej Hanna! De flesta butiker säljer Manic Panic. Du kan alltid ringa den butiken du har nära dig och fråga: lyko.se/butiker
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 3 månader sedan

  Färgar av sig på allt

  Köpte rockabilly blue och älskar hur intensiv färgen blev. Men tyvärr färgar den av sig på allt även när det är torrt. Kuddar, kragen på ljusa kläder och tillome en rosa kvarts jag har i mitt halsband blev blå och missfärgad. Har en burk kvar men får tyvärr slänga den och kommer nog inte köpa den här färgen igen. Besviken
  2 gillar
  • för 1 månad sedan
   Jag har märkt att om man kör en redig balsaminpackning direkt när man färgar håret, dvs: ha i färgen 1-2 timmar så det verkligen fastnar, skölj ur så mycket du kan med bara vatten, massera in ordentligt med balsam, låt det sitta i någon eller några minuter och tvätta sedan ur. Då får man bort det där som kladdar av sig när det är torrt utan att färgpigmentet försvinner från håret direkt! Det är sjukt drygt med kladd men av erfarenhet är det ändå denna färg som håller pigmentet längst av allt jag provat...!
   3 gillar
 • Rockabilly blue

  Hej, när får ni in dessa produkter på nytt?
  Gilla
 • När kommer färgerna in igen? :)

  Hej, färgerna har varit borta ett tag nu- kommer de in snart igen?
  Gilla
 • för 4 dagar sedan

  Lagerstatus?

  Finns ”new rose” eller ”hot hot Pink” på emporia i Malmö?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 3 dagar sedan
   Hej Tindra🌞 Tråkigt nog så kan jag inte se butikernas sortiment härifrån, men du kan testa att ringa till den butik det gäller. Du hittar alla våra butiker samt deras telefonnummer på lyko.se/butiker
   👍
   Gilla
 • för 6 dagar sedan

  Mitt hår blev helt 100% blått av LIE LOCKS

  Så mitt hår är blått. Jag köpte LIE LOCKS, vilket enligt bilderna och alla google sökningar jag gjort ska bli lila. Jag hade nyligen blekt mitt hår 2 gånger, mitt hår var ljust och det fanns ingen tidigare färg som kunde ha stört när jag färgade håret med lie locks. När jag öppnade burken märkte jag att färgen var mer kompakt än annan manic panic färg jag köpt, färgen var mer geléaktig än rinnig, men färgen var fortfarande lila. När jag satte färgen i mitt hår blev den senare blå, jag lät färgen verka och mitt hår blev blått utan minsta hint av lila. Jag har aldrig haft blått hår och färgen som kom ut var rätt cool men det förändrar inte det faktum att jag köpte lila färg men går nu runt med blått hår. Skulle någon kunna svara på vad som hände med färgen? Var den gammal eller vad hände?
  (Nu letar jag också efter blå färgborttagningsmedel för mitt hår har nu blivit mer mintfärgat än blått och jag har tvättat runt 20 gånger sen jag färgade och ändå har färgen inte försvunnit)
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 5 dagar sedan
   Hej Alwa🌸 Vad tråkigt att hör att du inte fick det resultat du önskade. Vad gäller hårfärg så är det mycket som spelar in på det resultat man får. Det är svårt att säga vad som kan ha gjort detta då jag ej sett ditt hår. Är det nu ljusare och mint blått så kan du lägga en lila färg över utan att ta bort allt blått👍
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Blue angel

  När kommer färgen blue angel tillbaka, vill värkligen prova den färgen😍
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Halloj Eliza 🌞
   Tyvärr har Blue Angel lite längre leveranstid, så jag törs inte riktigt säga när vi får in den igen 😢
   Om du trycker på bevaka så får du ett meddelande så fort den går att beställa 😍
   Gilla

Manic Panic
Classic Mermaid

247 Betyg
149:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Semi-permanent hårfärg, ej testad på djur. Veganska ingredienser. Färgen bleknar efter varje tvätt. Amplified-varianten håller 30% längre än Classic-varianten. Med instruktioner på engelska.

Tips för hårfärgning:
 1. Börja med hårblekning (vi rekommenderar Manic Panic Hair Bleach. Följ instruktionerna på förpackningen). Om du använder annat hårblekningsmedel så ska inte efterbehandlingsmedlet/balsamet användas efter blekningen.
 2. Skölj ditt hår med vatten.
 3. Tillsätt hårfärgen och använd en kam eller hårfärgningsborste för att sprida ut färgen jämnt, massera färgen i håret med fingrarna, låt den sitta i mellan 15 till 60 minuter.
 4. Skölj håret noggrant tills vattnet blir genomskinligt. Avsluta med kallt vatten och helst även med balsam.
När det kommer till kvalitet, färg och så vidare, kom ihåg att slutresultatet alltid beror på hur håret såg ut innan du färgade det.

Våra produkter är oftast inte allergiframkallande, men om du är osäker så testa lite på din hud, exempelvis på armbågen (de efterlämnar en färgfläck så tänk efter när du väljer var du ska testa den). Vänta sedan ett par dagar och kontrollera så att huden inte reagerade irriterat. Om du får utslag eller liknande så bör du inte använda hårfärgen.

För att få ett så intensivt resultat som på våra testbilder - blek alltid håret innan du färgar det. Ljusa färger som vitt och pastellfärger funkar endast på blekt hår.

Våra vita färger är egentligen väldigt ljuslila, vilket tar bort gula färger från håret, så bli inte rädd om det ser ljuslila ut efter färgningen det försvinner oftast efter första tvätten.

Färgen kommer att bli så lik våra exempel som möjligt om håret från början är så ljust som möjligt. Ingen av färgerna är skadliga för håret, de innehåller ingen ammoniak.

Olika färger är olika svåra att tvätta bort beroende på pigment.

Om man tvättar väldigt blont hår rött så kommer färgen inte att försvinna förrän efter 6 till 8 veckor. Färgen kommer försvinna gradvis och går då igenom olika faser av färger, antingen orange-aktigt eller rosa-aktigt, beroende på vilken färg håret hade från början. Med andra ord är röd färg svår att tvätta bort, medan exempelvis blåa pigment kan tvättas bort enklare.

Våra tester på exempelbilderna är gjort på syntetiskt hår och kan därför skilja sig från hur det kommer se ut på riktigt hår. Olika datorskärmar visar även färgerna på olika sätt.

Många av de röda färgerna kan se olika ut beroende på hur länge man låter hårfärgen sitta i och så vidare.

Tänk på att de färgar av sig på hud, kläder, handdukar och badrum, så se till att skydda ALLT du inte vill fläcka ner! Detta gäller även när ditt hår är nytvättat, även om det inte är färgat nyligen.

Vi tar inget ansvar för eventuella missfärgningar eller befläckade kläder, möbler eller dylikt. Då alla människors hår är olika kan vi inte garantera resultatet för ditt hår specifikt, eftersom vi inte vet hur det kommer att reagera på färgen. Så glöm inte bort att testa innan.

118ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter