Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Manic Panic Classic New Rose

107 Betyg
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser

Semi-permanent hårfärg, ej testad på djur. Veganska ingredienser. Färgen bleknar efter varje tvätt. Amplified-varianten håller 30% längre än Classic-varianten. Med instruktioner på engelska.

Tips för hårfärgning:

 1. Börja med hårblekning (vi rekommenderar Manic Panic Hair Bleach. Följ instruktionerna på förpackningen). Om du använder annat hårblekningsmedel så ska inte efterbehandlingsmedlet/balsamet användas efter blekningen.
 2. Skölj ditt hår med vatten.
 3. Tillsätt hårfärgen och använd en kam eller hårfärgningsborste för att sprida ut färgen jämnt, massera färgen i håret med fingrarna, låt den sitta i mellan 15 till 60 minuter.
 4. Skölj håret noggrant tills vattnet blir genomskinligt. Avsluta med kallt vatten och helst även med balsam.

När det kommer till kvalitet, färg och så vidare, kom ihåg att slutresultatet alltid beror på hur håret såg ut innan du färgade det.

Våra produkter är oftast inte allergiframkallande, men om du är osäker så testa lite på din hud, exempelvis på armbågen (de efterlämnar en färgfläck så tänk efter när du väljer var du ska testa den). Vänta sedan ett par dagar och kontrollera så att huden inte reagerade irriterat. Om du får utslag eller liknande så bör du inte använda hårfärgen.

För att få ett så intensivt resultat som på våra testbilder - blek alltid håret innan du färgar det. Ljusa färger som vitt och pastellfärger funkar endast på blekt hår.

Våra vita färger är egentligen väldigt ljuslila, vilket tar bort gula färger från håret, så bli inte rädd om det ser ljuslila ut efter färgningen det försvinner oftast efter första tvätten.

Färgen kommer att bli så lik våra exempel som möjligt om håret från början är så ljust som möjligt. Ingen av färgerna är skadliga för håret, de innehåller ingen ammoniak. 

Olika färger är olika svåra att tvätta bort beroende på pigment.

Om man tvättar väldigt blont hår rött så kommer färgen inte att försvinna förrän efter 6 till 8 veckor. Färgen kommer försvinna gradvis och går då igenom olika faser av färger, antingen orange-aktigt eller rosa-aktigt, beroende på vilken färg håret hade från början. Med andra ord är röd färg svår att tvätta bort, medan exempelvis blåa pigment kan tvättas bort enklare.

Våra tester på exempelbilderna är gjort på syntetiskt hår och kan därför skilja sig från hur det kommer se ut på riktigt hår. Olika datorskärmar visar även färgerna på olika sätt.

Många av de röda färgerna kan se olika ut beroende på hur länge man låter hårfärgen sitta i och så vidare.

Tänk på att de färgar av sig på hud, kläder, handdukar och badrum, så se till att skydda ALLT du inte vill fläcka ner! Detta gäller även när ditt hår är nytvättat, även om det inte är färgat nyligen.

Vi tar inget ansvar för eventuella missfärgningar eller befläckade kläder, möbler eller dylikt. Då alla människors hår är olika kan vi inte garantera resultatet för ditt hår specifikt, eftersom vi inte vet hur det kommer att reagera på färgen. Så glöm inte bort att testa innan.

118ml

 

22 användarbilder
Manic Panic

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.8

Baserat på 107 betyg
13
8
14
27
45
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 6 månader sedan

  Älskar den här färgen!

  Använder bara manic panic dem är så bra just nu har jag mermaid och jag är förälskad♡ rekommenderar starkt
  gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 3 månader sedan
   Hej Jessica. Detta är en semipermanent hårfärg, så den tvättas inte enkelt ur. Den kommer att mattas av efter några tvättar, men det tar ganska lång tid innan den försvinner helt ur ditt hår. /Josefine, kundtjänst
   gillar
  • jessica
   för 3 månader sedan
   Nice, sen e de bara att fylla på när man vill ha mer färg ☺️
   gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 månad sedan
   Ja, det går bra att använda produkten igen för att fräscha upp och fylla på nyansen.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Hårfärg

  Hej, jag undrar hur mycket man behöver för att färga sitt hår med manicpanic? Tack på förhand☺️
  gillar
  • evelina
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 vecka sedan
   Hej!
   Det beror helt på hur långt eller tjockt hår man har :)
   / Evelina
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Vampire red

  Super nöjd!!
  Använt xxl live red som grund och sedan la jag i manic panic vampire red i hela håret i 1.5 timme och vips så vart det fint! 😍❤ använt flera från manic panic och blir lika nöjd varje gång - så länge man lyckats bleka ner håret tillräckligt innan.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Toning

  Mitt hår har blekts i somras av solen och blivit gul aktigt (brassy). Såg YT videos på att denna kan användas för att tona bort den varma färger men undrade om du skulle rekommendera det. Mitt hår är inte så jätte ljust så det borde väl inte bli lika?
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 2 veckor sedan
   Hej Ebba. För att kunna ge dig ett så korrekt tips som möjligt så skulle jag behöva veta lite mer om ditt hår. Lägg gärna upp en bild här i kommentarsfältet så kan vi kika på alternativ. Rent spontant skulle jag nog ha valt en annan väg att gå, än med denna från Manic Panic.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Manic Panic vs Directions

  Jag har sammanlagt beställt hårfärgerna Velvet Violet & Angel Blue från Manic Panic samt Violet & Atlantic Blue från Directions.
  De ifrån Manic Panic var pastellfärger så de fastnade knappt på mitt hår eftersom det inte var tillräckligt blekt. Man behöver verkligen vitt hår! Det var dock väldigt balsamerande och gjorde håret mjukt och lent.
  Färgerna ifrån Directions var SUPER pigmenterande, de fastnade till och med på brunt hår! Den violetta blev lite mörkare än jag hade förväntat mig men det ser ändå snyggt ut. Directions färgburkar är lite mindre och väldigt mycket billigare än Manic Panics. Det blir alltså effektivt att köpa två stycken burkar i samma färg från Directions istället för en burk av Manic Panic.
  Alla färger lät jag verka i flera timmar eftersom dem inte är skadliga för håret.
  Leveransen gick på tre dagar vid det ena köpet och två vid det andra.
  (På bilden med ljust hår så kommer det blåa ifrån att jag hade Directions Atlantic Blue sedan tidigare och provade bleka det håret)

  + 1

  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Infra red

  Hur funkar färgen infra red om man inte vill bleka håret först? Utan färga på mörkt hår 😊
  gillar
  • maja
   Lyko Kundtjänst -
   för 3 veckor sedan
   Hej Malin.
   För att få ett intensivt och mer hållbart resultat så rekommenderas det att man gör en blekning innan. Applicerar du färgen direkt på ett mörkt så blir resultatet lite mörkare och inte lika intensivt.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018