67 användarbilder
Manic Panic

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 152 betyg
24
13
17
34
64
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 14 månader sedan

  Älskar den här färgen!

  Använder bara manic panic dem är så bra just nu har jag mermaid och jag är förälskad♡ rekommenderar starkt
  20 gillar
  • Lyko Kundtjänst
   för 9 månader sedan
   Ja, det går bra att använda produkten igen för att fräscha upp och fylla på nyansen.
   Gilla
 • för 2 dagar sedan

  violett night

  har tidigare färjat håret brunt så färgen fastande inte rätte mycket men gav ändå tydliga slingor i lila. håret fick också en tydligt kallare ton. jag tycker produkten var bra oh en burk räckte till hela mitt hår. nästa gång ska jag bara ha det lite ljusare i början.
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Bästa produkten

  Jag är så nöjd! Måste dock erkänna att jag var skeptisk till en början, men resultatet. WOW! Rockabilly Blue valde jag. Mitt hår var superslitet, så jag testade att ha i olja i håret innan istället för nytvättat hår. Mitt hår ser mycket friskare ut efter än innan! Rekomenderar varmt. Och jag är otroligt kräsen. Så 5 ⭐️ Av 5 möjliga.
  1 gillar
  • för 1 vecka sedan
   Hade i 1h med plastfolié över och sköljde ur med kallt vatten och hade i balsam efteråt.
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Frågor om manic panic

  Hej! Jag undrar om färgen funkar på choklad brunt hår? (Nån av de rosa färgerna) Och går de ut i tvätten efter ett tag, tacksam för svar. Bild nedan på min hårfärg.
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Ellie
   Jag tror inte att det kommer ge supermycket färg på ditt hår i och med att det är ganska så mörkt redan, men det kan nog bli en lättare nyans :)
   Färgen tvättas ut eftersom, så den försvinner efter ett tag.
   1 gillar
 • Vanlig manic panic

  Hur mycket innehåller en burk?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 veckor sedan
   Hej Alma
   en burk innehåller 118 ml :)
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Supernöjd!

  Använder main panic för att färga min utväxt då jag ej vill ha i permanent hårfärg. Fungerar toppen, bleker ej innan och är naturligt blond med röda toner :) burken var mindre än jag trodde, men det var ju för att jag inte läst på tillräckligt om den innan jag köpte den.
  Gilla

Manic Panic
Classic New Rose

152 Betyg
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser

Semi-permanent hårfärg, ej testad på djur. Veganska ingredienser. Färgen bleknar efter varje tvätt. Amplified-varianten håller 30% längre än Classic-varianten. Med instruktioner på engelska.

Tips för hårfärgning:

 1. Börja med hårblekning (vi rekommenderar Manic Panic Hair Bleach. Följ instruktionerna på förpackningen). Om du använder annat hårblekningsmedel så ska inte efterbehandlingsmedlet/balsamet användas efter blekningen.
 2. Skölj ditt hår med vatten.
 3. Tillsätt hårfärgen och använd en kam eller hårfärgningsborste för att sprida ut färgen jämnt, massera färgen i håret med fingrarna, låt den sitta i mellan 15 till 60 minuter.
 4. Skölj håret noggrant tills vattnet blir genomskinligt. Avsluta med kallt vatten och helst även med balsam.

När det kommer till kvalitet, färg och så vidare, kom ihåg att slutresultatet alltid beror på hur håret såg ut innan du färgade det.

Våra produkter är oftast inte allergiframkallande, men om du är osäker så testa lite på din hud, exempelvis på armbågen (de efterlämnar en färgfläck så tänk efter när du väljer var du ska testa den). Vänta sedan ett par dagar och kontrollera så att huden inte reagerade irriterat. Om du får utslag eller liknande så bör du inte använda hårfärgen.

För att få ett så intensivt resultat som på våra testbilder - blek alltid håret innan du färgar det. Ljusa färger som vitt och pastellfärger funkar endast på blekt hår.

Våra vita färger är egentligen väldigt ljuslila, vilket tar bort gula färger från håret, så bli inte rädd om det ser ljuslila ut efter färgningen det försvinner oftast efter första tvätten.

Färgen kommer att bli så lik våra exempel som möjligt om håret från början är så ljust som möjligt. Ingen av färgerna är skadliga för håret, de innehåller ingen ammoniak. 

Olika färger är olika svåra att tvätta bort beroende på pigment.

Om man tvättar väldigt blont hår rött så kommer färgen inte att försvinna förrän efter 6 till 8 veckor. Färgen kommer försvinna gradvis och går då igenom olika faser av färger, antingen orange-aktigt eller rosa-aktigt, beroende på vilken färg håret hade från början. Med andra ord är röd färg svår att tvätta bort, medan exempelvis blåa pigment kan tvättas bort enklare.

Våra tester på exempelbilderna är gjort på syntetiskt hår och kan därför skilja sig från hur det kommer se ut på riktigt hår. Olika datorskärmar visar även färgerna på olika sätt.

Många av de röda färgerna kan se olika ut beroende på hur länge man låter hårfärgen sitta i och så vidare.

Tänk på att de färgar av sig på hud, kläder, handdukar och badrum, så se till att skydda ALLT du inte vill fläcka ner! Detta gäller även när ditt hår är nytvättat, även om det inte är färgat nyligen.

Vi tar inget ansvar för eventuella missfärgningar eller befläckade kläder, möbler eller dylikt. Då alla människors hår är olika kan vi inte garantera resultatet för ditt hår specifikt, eftersom vi inte vet hur det kommer att reagera på färgen. Så glöm inte bort att testa innan.

118ml

 

Köps ofta tillsammans

218:-
497:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019