110 användarbilder
Manic Panic

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 219 betyg
35
18
24
53
89
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 23 månader sedan

  Älskar den här färgen!

  Använder bara manic panic dem är så bra just nu har jag mermaid och jag är förälskad♡ rekommenderar starkt
  23 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 5 månader sedan
   Hej Hanna! De flesta butiker säljer Manic Panic. Du kan alltid ringa den butiken du har nära dig och fråga: lyko.se/butiker
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 3 veckor sedan

  Färgar av sig på allt

  Köpte rockabilly blue och älskar hur intensiv färgen blev. Men tyvärr färgar den av sig på allt även när det är torrt. Kuddar, kragen på ljusa kläder och tillome en rosa kvarts jag har i mitt halsband blev blå och missfärgad. Har en burk kvar men får tyvärr slänga den och kommer nog inte köpa den här färgen igen. Besviken
  2 gillar
  • för 3 veckor sedan
   Fy, så tråkigt. Har du kunnat tvätta bort färgen från tyger/kläder? Prova flytande galltvål annars + Sonett blek komplex, tar bort det mesta på ett miljövänligt sätt utan att förstöra urdprungsfärgen. Hur kan den torrfälla??? Borde stå på förpackningen men då vill väl ingen ha den...
   3 gillar
 • Hjälp

  Jag vill färga håret blåt fast lite mer åt de ljusa hålet fast endå inte för ljust hehe vad tycker du jag ska använda för att få de så (har ganska mörkblont hår, ca 60/70 ca långt)
  Gilla
 • för 3 dagar sedan

  😍

  Jag använde hot hot pink, färgen blev jätte bra
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Hållbarhet

  Hej, hur länge håller färgen i håret och kan den lätt tvättas ut?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 6 dagar sedan
   Hej Lina!
   Det beror på hur ofta du tvättar det, desto oftare, desto snabbare åker färgen ur.
   Har du svårt att få ur färgen kan du testa med ett djuprengörande schampo för att få ut det sista 👍😊
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Classic infa red

  Kan man använda denna classic infa red färgen på mörkt hår? Eller måste man bleka det? Tack i förhand:)
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 6 dagar sedan
   Hej Adelia!
   Den går bra att ha på mörkare hår också, men för att få en så intensiv färg som möjligt, behöver håret vara ganska så ljust innan 😊👍
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Kan Classic Electric Amethyst ta bort gula toner?

  Jag blekte mitt hår men hade inte i blekningen tillräckligt länge så håret blev orangegult. En blogg tipsade om att man kunde ta dessa färger och blanda ut med schampo för att neutralisera dessa toner. Jag vill inte ha ett lila hår och jag vill behålla lite av den varma tonen, ljusheten är jag nöjd med. Skulle ni rekommendera denna färg till detta ändamål? Eller har ni något annat tips? Borde jag lägga i blekning igen och sedan lägga in en en mörkare blond? Tack för hjälpen?
  Gilla

Manic Panic
Classic Psychedelic Sunset

219 Betyg
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser

Semi-permanent hårfärg, ej testad på djur. Veganska ingredienser. Färgen bleknar efter varje tvätt. Amplified-varianten håller 30% längre än Classic-varianten. Med instruktioner på engelska.

Tips för hårfärgning:

 1. Börja med hårblekning (vi rekommenderar Manic Panic Hair Bleach. Följ instruktionerna på förpackningen). Om du använder annat hårblekningsmedel så ska inte efterbehandlingsmedlet/balsamet användas efter blekningen.
 2. Skölj ditt hår med vatten.
 3. Tillsätt hårfärgen och använd en kam eller hårfärgningsborste för att sprida ut färgen jämnt, massera färgen i håret med fingrarna, låt den sitta i mellan 15 till 60 minuter.
 4. Skölj håret noggrant tills vattnet blir genomskinligt. Avsluta med kallt vatten och helst även med balsam.

När det kommer till kvalitet, färg och så vidare, kom ihåg att slutresultatet alltid beror på hur håret såg ut innan du färgade det.

Våra produkter är oftast inte allergiframkallande, men om du är osäker så testa lite på din hud, exempelvis på armbågen (de efterlämnar en färgfläck så tänk efter när du väljer var du ska testa den). Vänta sedan ett par dagar och kontrollera så att huden inte reagerade irriterat. Om du får utslag eller liknande så bör du inte använda hårfärgen.

För att få ett så intensivt resultat som på våra testbilder - blek alltid håret innan du färgar det. Ljusa färger som vitt och pastellfärger funkar endast på blekt hår.

Våra vita färger är egentligen väldigt ljuslila, vilket tar bort gula färger från håret, så bli inte rädd om det ser ljuslila ut efter färgningen det försvinner oftast efter första tvätten.

Färgen kommer att bli så lik våra exempel som möjligt om håret från början är så ljust som möjligt. Ingen av färgerna är skadliga för håret, de innehåller ingen ammoniak. 

Olika färger är olika svåra att tvätta bort beroende på pigment.

Om man tvättar väldigt blont hår rött så kommer färgen inte att försvinna förrän efter 6 till 8 veckor. Färgen kommer försvinna gradvis och går då igenom olika faser av färger, antingen orange-aktigt eller rosa-aktigt, beroende på vilken färg håret hade från början. Med andra ord är röd färg svår att tvätta bort, medan exempelvis blåa pigment kan tvättas bort enklare.

Våra tester på exempelbilderna är gjort på syntetiskt hår och kan därför skilja sig från hur det kommer se ut på riktigt hår. Olika datorskärmar visar även färgerna på olika sätt.

Många av de röda färgerna kan se olika ut beroende på hur länge man låter hårfärgen sitta i och så vidare.

Tänk på att de färgar av sig på hud, kläder, handdukar och badrum, så se till att skydda ALLT du inte vill fläcka ner! Detta gäller även när ditt hår är nytvättat, även om det inte är färgat nyligen.

Vi tar inget ansvar för eventuella missfärgningar eller befläckade kläder, möbler eller dylikt. Då alla människors hår är olika kan vi inte garantera resultatet för ditt hår specifikt, eftersom vi inte vet hur det kommer att reagera på färgen. Så glöm inte bort att testa innan.


118ml

 

Köps ofta tillsammans

197:30
531:30

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter