125 användarbilder
Manic Panic

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 243 betyg
38
21
28
59
97
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 25 månader sedan

  Älskar den här färgen!

  Använder bara manic panic dem är så bra just nu har jag mermaid och jag är förälskad♡ rekommenderar starkt
  24 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 7 månader sedan
   Hej Hanna! De flesta butiker säljer Manic Panic. Du kan alltid ringa den butiken du har nära dig och fråga: lyko.se/butiker
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 2 månader sedan

  Färgar av sig på allt

  Köpte rockabilly blue och älskar hur intensiv färgen blev. Men tyvärr färgar den av sig på allt även när det är torrt. Kuddar, kragen på ljusa kläder och tillome en rosa kvarts jag har i mitt halsband blev blå och missfärgad. Har en burk kvar men får tyvärr slänga den och kommer nog inte köpa den här färgen igen. Besviken
  2 gillar
  • för 3 dagar sedan
   Jag har märkt att om man kör en redig balsaminpackning direkt när man färgar håret, dvs: ha i färgen 1-2 timmar så det verkligen fastnar, skölj ur så mycket du kan med bara vatten, massera in ordentligt med balsam, låt det sitta i någon eller några minuter och tvätta sedan ur. Då får man bort det där som kladdar av sig när det är torrt utan att färgpigmentet försvinner från håret direkt! Det är sjukt drygt med kladd men av erfarenhet är det ändå denna färg som håller pigmentet längst av allt jag provat...!
   Gilla
 • för 2 dagar sedan

  Mer orange

  Blev mer åt det orangea hållet än rött
  Gilla
 • för 4 dagar sedan

  Blue Steel fastnar inte

  Testade Blue Steel på en slinga av mitt hår innan jag tänkte färga hela, men färgen fastnade inte. Mitt hår var nytvättat (utan balsam) & helt torrt och jag lämnade i färgen i två och en halv timmar, ändå hände ingenting alls. Jag kan även nämna att jag har inte blekt håret, eftersom att det är väldigt ljust naturligt.
  Hur ska jag göra för att få färgen att fastna?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 dagar sedan
   Hej Klara! ✨
   Precis som Hanna säger kan färgen ha lite svårt att fästa om det är så att håret är väldigt glansigt och lent, och det kan ibland behöva vara lite slitet för att färgen ska fastna.
   Får du inte färgen att fastna och lagt i den på ett nytvättat torrt hår, så har jag tyvärr inga mer superknep.. 😥
   1 gillar
 • för 5 dagar sedan

  Funkar det på oblekt hår?

  Måste man bleka håret innan användning? Jag har ljus utväxt naturligt. Undrar om det kommer fästa ?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 dagar sedan
   Hej Christina! :)
   Denna fäster främst på ett redan blekt hår, det kan också funka fint på ett oblekt hår, dock är det svårt att säga hur mycket och stark färgen blir, men du kan alltid testa dig fram på en slinga först 👍😊
   1 gillar
 • för 5 dagar sedan

  Red Ombre hair (Vampire Red)

  I dye my hair yesterday using Manic panic Vampire Red for the first time. I love the results 👍👍👍👍👍👍
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Infra red utan blekning

  Hej!! Jag skulle vilja färga håret i liknande färg som infra red får på blont hår, men utan att bleka håret. Själv har jag brunt hår/ mörkblont. Vilken färg skulle ge närmast resultat?:)
  /C
  Gilla

Manic Panic
Classic Purple Haze

243 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser

Semi-permanent hårfärg, ej testad på djur. Veganska ingredienser. Färgen bleknar efter varje tvätt. Amplified-varianten håller 30% längre än Classic-varianten. Med instruktioner på engelska.

Tips för hårfärgning:

 1. Börja med hårblekning (vi rekommenderar Manic Panic Hair Bleach. Följ instruktionerna på förpackningen). Om du använder annat hårblekningsmedel så ska inte efterbehandlingsmedlet/balsamet användas efter blekningen.
 2. Skölj ditt hår med vatten.
 3. Tillsätt hårfärgen och använd en kam eller hårfärgningsborste för att sprida ut färgen jämnt, massera färgen i håret med fingrarna, låt den sitta i mellan 15 till 60 minuter.
 4. Skölj håret noggrant tills vattnet blir genomskinligt. Avsluta med kallt vatten och helst även med balsam.

När det kommer till kvalitet, färg och så vidare, kom ihåg att slutresultatet alltid beror på hur håret såg ut innan du färgade det.

Våra produkter är oftast inte allergiframkallande, men om du är osäker så testa lite på din hud, exempelvis på armbågen (de efterlämnar en färgfläck så tänk efter när du väljer var du ska testa den). Vänta sedan ett par dagar och kontrollera så att huden inte reagerade irriterat. Om du får utslag eller liknande så bör du inte använda hårfärgen.

För att få ett så intensivt resultat som på våra testbilder - blek alltid håret innan du färgar det. Ljusa färger som vitt och pastellfärger funkar endast på blekt hår.

Våra vita färger är egentligen väldigt ljuslila, vilket tar bort gula färger från håret, så bli inte rädd om det ser ljuslila ut efter färgningen det försvinner oftast efter första tvätten.

Färgen kommer att bli så lik våra exempel som möjligt om håret från början är så ljust som möjligt. Ingen av färgerna är skadliga för håret, de innehåller ingen ammoniak. 

Olika färger är olika svåra att tvätta bort beroende på pigment.

Om man tvättar väldigt blont hår rött så kommer färgen inte att försvinna förrän efter 6 till 8 veckor. Färgen kommer försvinna gradvis och går då igenom olika faser av färger, antingen orange-aktigt eller rosa-aktigt, beroende på vilken färg håret hade från början. Med andra ord är röd färg svår att tvätta bort, medan exempelvis blåa pigment kan tvättas bort enklare.

Våra tester på exempelbilderna är gjort på syntetiskt hår och kan därför skilja sig från hur det kommer se ut på riktigt hår. Olika datorskärmar visar även färgerna på olika sätt.

Många av de röda färgerna kan se olika ut beroende på hur länge man låter hårfärgen sitta i och så vidare.

Tänk på att de färgar av sig på hud, kläder, handdukar och badrum, så se till att skydda ALLT du inte vill fläcka ner! Detta gäller även när ditt hår är nytvättat, även om det inte är färgat nyligen.

Vi tar inget ansvar för eventuella missfärgningar eller befläckade kläder, möbler eller dylikt. Då alla människors hår är olika kan vi inte garantera resultatet för ditt hår specifikt, eftersom vi inte vet hur det kommer att reagera på färgen. Så glöm inte bort att testa innan.


118ml

 

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter