Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Manic Panic ClassicPurple Haze

70 Betyg
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Semi-permanent hårfärg, ej testad på djur. Veganska ingredienser. Färgen bleknar efter varje tvätt. Amplified-varianten håller 30% längre än Classic-varianten. Med instruktioner på engelska.

Tips för hårfärgning:

 1. Börja med hårblekning (vi rekommenderar Manic Panic Hair Bleach. Följ instruktionerna på förpackningen). Om du använder annat hårblekningsmedel så ska inte efterbehandlingsmedlet/balsamet användas efter blekningen.
 2. Skölj ditt hår med vatten.
 3. Tillsätt hårfärgen och använd en kam eller hårfärgningsborste för att sprida ut färgen jämnt, massera färgen i håret med fingrarna, låt den sitta i mellan 15 till 60 minuter.
 4. Skölj håret noggrant tills vattnet blir genomskinligt. Avsluta med kallt vatten och helst även med balsam.

När det kommer till kvalitet, färg och så vidare, kom ihåg att slutresultatet alltid beror på hur håret såg ut innan du färgade det.

Våra produkter är oftast inte allergiframkallande, men om du är osäker så testa lite på din hud, exempelvis på armbågen (de efterlämnar en färgfläck så tänk efter när du väljer var du ska testa den). Vänta sedan ett par dagar och kontrollera så att huden inte reagerade irriterat. Om du får utslag eller liknande så bör du inte använda hårfärgen.

För att få ett så intensivt resultat som på våra testbilder - blek alltid håret innan du färgar det. Ljusa färger som vitt och pastellfärger funkar endast på blekt hår.

Våra vita färger är egentligen väldigt ljuslila, vilket tar bort gula färger från håret, så bli inte rädd om det ser ljuslila ut efter färgningen det försvinner oftast efter första tvätten.

Färgen kommer att bli så lik våra exempel som möjligt om håret från början är så ljust som möjligt. Ingen av färgerna är skadliga för håret, de innehåller ingen ammoniak. 

Olika färger är olika svåra att tvätta bort beroende på pigment.

Om man tvättar väldigt blont hår rött så kommer färgen inte att försvinna förrän efter 6 till 8 veckor. Färgen kommer försvinna gradvis och går då igenom olika faser av färger, antingen orange-aktigt eller rosa-aktigt, beroende på vilken färg håret hade från början. Med andra ord är röd färg svår att tvätta bort, medan exempelvis blåa pigment kan tvättas bort enklare.

Våra tester på exempelbilderna är gjort på syntetiskt hår och kan därför skilja sig från hur det kommer se ut på riktigt hår. Olika datorskärmar visar även färgerna på olika sätt.

Många av de röda färgerna kan se olika ut beroende på hur länge man låter hårfärgen sitta i och så vidare.

Tänk på att de färgar av sig på hud, kläder, handdukar och badrum, så se till att skydda ALLT du inte vill fläcka ner! Detta gäller även när ditt hår är nytvättat, även om det inte är färgat nyligen.

Vi tar inget ansvar för eventuella missfärgningar eller befläckade kläder, möbler eller dylikt. Då alla människors hår är olika kan vi inte garantera resultatet för ditt hår specifikt, eftersom vi inte vet hur det kommer att reagera på färgen. Så glöm inte bort att testa innan.

Innehåller:
Aqua (Water, Eau, Agua), Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Stearalkonium Chloride, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Propylene Glycol, DMDM hydantoin, Formic acid (Acide formique, Ácido fórmico)

118ml

 

Manic Panic

Köps ofta tillsammans

Manic Panic ClassicPurple Haze
Maria Nila Palett Luminous Color Duo
Pris för allt
508:-

Köps ofta tillsammans

Manic Panic ClassicPurple Haze
Wella Color Touch 4/77 Deep Brown
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Soft Matte Lip Cream Seoul
Pris för allt
327:-

Videos

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 4 månader sedan

  Exakt det jag ville ha!

  Jag har letat en frisör som kan färga mitt hår blorange men den är så pass ny att många inte fattar vad man menar.
  Men med Electric Tiger Lily och Hot hot pink kunde jag blanda till det själv och det blev så snyggt!
  gillar
  • karin
   för 4 månader sedan
   Det verkar inte gå att lägga in bilder, du får googla på blorange så hittar du!
   gillar
  • veronica
   för 4 månader sedan
   Hej!
   Hur blandade du för att få blorange? Alltså mängd
   Mvh Veronica
   gillar
  • karin
   för 4 månader sedan
   Jag vet inte exakt tyvärr. Jag tog lite av Electric tiger lily och lite av hot hot pink och blandade till jag var nöjd.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Misslyckat varför

  Blekte håret på min dotter först till en fin blond färg, inte vit men väldigt ljust och färgade sedan med violet night och ändå blev hennes hår att skifta i både grönt, lila och blått och det är inte fint så hur ska vi göra nu? Går det att avfärga, bleka om och sen färga om igen till lila och vilka produkter ska vi använda?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   för 5 dagar sedan
   Hej Sofia! Svårt att svara på då jag ej kan se hennes hår. Om det inte är för mörkt så bör det gå att färga med en lila på nytt så att den täcker mer och får rätt färg.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Hur mycket

  Hur många burkar behöver man för ett mellan långt hår?☺️
  gillar
  • magnus kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Fanny!
   Om du inte har jätte tjockt hår så bör det räcka med en. Det är dock svårt att säga så jag skulle rekommendera att du köper hem två för att vara på den säkra sidan
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Manic Panic Classic Blue Angel

  100% bra
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Alltså va

  Köpte "blue angel tillsammas med blekningskitet. Blekningen ljusare upp mitt hår en massa nyanser, asnöjd med den. Men den blåa färgen var blå i min hand, sedan blev den helt vit som balsam på mitt huvud och ändrade inte hårets färg det minsta lilla trots att jag hade den i länge? så har köpt en annan blå färg nu för nu är mitt hår orange/gult wiho.. :D
  gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018