Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Manic Panic Classic Red Passion

Bli först med att betygsätta produkten
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser

Semi-permanent hårfärg, ej testad på djur. Veganska ingredienser. Färgen bleknar efter varje tvätt. Amplified-varianten håller 30% längre än Classic-varianten. Med instruktioner på engelska.

Tips för hårfärgning:

 1. Börja med hårblekning (vi rekommenderar Manic Panic Hair Bleach. Följ instruktionerna på förpackningen). Om du använder annat hårblekningsmedel så ska inte efterbehandlingsmedlet/balsamet användas efter blekningen.
 2. Skölj ditt hår med vatten.
 3. Tillsätt hårfärgen och använd en kam eller hårfärgningsborste för att sprida ut färgen jämnt, massera färgen i håret med fingrarna, låt den sitta i mellan 15 till 60 minuter.
 4. Skölj håret noggrant tills vattnet blir genomskinligt. Avsluta med kallt vatten och helst även med balsam.

När det kommer till kvalitet, färg och så vidare, kom ihåg att slutresultatet alltid beror på hur håret såg ut innan du färgade det.

Våra produkter är oftast inte allergiframkallande, men om du är osäker så testa lite på din hud, exempelvis på armbågen (de efterlämnar en färgfläck så tänk efter när du väljer var du ska testa den). Vänta sedan ett par dagar och kontrollera så att huden inte reagerade irriterat. Om du får utslag eller liknande så bör du inte använda hårfärgen.

För att få ett så intensivt resultat som på våra testbilder - blek alltid håret innan du färgar det. Ljusa färger som vitt och pastellfärger funkar endast på blekt hår.

Våra vita färger är egentligen väldigt ljuslila, vilket tar bort gula färger från håret, så bli inte rädd om det ser ljuslila ut efter färgningen det försvinner oftast efter första tvätten.

Färgen kommer att bli så lik våra exempel som möjligt om håret från början är så ljust som möjligt. Ingen av färgerna är skadliga för håret, de innehåller ingen ammoniak. 

Olika färger är olika svåra att tvätta bort beroende på pigment.

Om man tvättar väldigt blont hår rött så kommer färgen inte att försvinna förrän efter 6 till 8 veckor. Färgen kommer försvinna gradvis och går då igenom olika faser av färger, antingen orange-aktigt eller rosa-aktigt, beroende på vilken färg håret hade från början. Med andra ord är röd färg svår att tvätta bort, medan exempelvis blåa pigment kan tvättas bort enklare.

Våra tester på exempelbilderna är gjort på syntetiskt hår och kan därför skilja sig från hur det kommer se ut på riktigt hår. Olika datorskärmar visar även färgerna på olika sätt.

Många av de röda färgerna kan se olika ut beroende på hur länge man låter hårfärgen sitta i och så vidare.

Tänk på att de färgar av sig på hud, kläder, handdukar och badrum, så se till att skydda ALLT du inte vill fläcka ner! Detta gäller även när ditt hår är nytvättat, även om det inte är färgat nyligen.

Vi tar inget ansvar för eventuella missfärgningar eller befläckade kläder, möbler eller dylikt. Då alla människors hår är olika kan vi inte garantera resultatet för ditt hår specifikt, eftersom vi inte vet hur det kommer att reagera på färgen. Så glöm inte bort att testa innan.


118ml

 

44 användarbilder
Manic Panic

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
408:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
567:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  Älskar den här färgen!

  Använder bara manic panic dem är så bra just nu har jag mermaid och jag är förälskad♡ rekommenderar starkt
  gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 7 månader sedan
   Hej Jessica. Detta är en semipermanent hårfärg, så den tvättas inte enkelt ur. Den kommer att mattas av efter några tvättar, men det tar ganska lång tid innan den försvinner helt ur ditt hår. /Josefine, kundtjänst
   gillar
  • jessica
   för 7 månader sedan
   Nice, sen e de bara att fylla på när man vill ha mer färg ☺️
   gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 5 månader sedan
   Ja, det går bra att använda produkten igen för att fräscha upp och fylla på nyansen.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Enchanted Forest och Blue Moon

  2 Juni 2017 blekte mitt hår väldigt ljust och färgade det sen i färgerna Enchanted Forest och Blue Moon och älskade det! <3 Mitt hår blev super mjukt~
  Färgerna blev något ljusare än vad jag förväntat mig, men det passade jättebra ihop och höll sig fina och vibranta i mitt hår hela sommaren trots allt badande mm.
  När jag sen ville färga håret rött i Oktober så stötte jag dock på ett litet problem då de blå pigmenten inte ville släppa mitt hår mycket alls trots att jag försökte bleka ut dom. Det röda täckte det blå till en början, men så fort det röda släppte lite så fick jag en lila ton i topparna där det blå varit, så var beredd på att Manic Panics färger är väldigt välpigmenterade. I alla fall de två jag testade. Jag har hört att Manic Panic färgerna ska färga av sig mycket på örngott mm, men jag upplevde inget större problem med detta.
  Nästa färg jag testar blir nog After Midnight. Vill ha svart precis vid hår rötterna och sen resten djupt men väldigt mörkt blått med några få svarta slingor.
  Är ruskigt sugen på att prova det <3

  + 7

  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Fungerade inte alls

  Har använt fägen blue steel på mitt hår som är hälften ljusbrunt(min egen färg) och hälften blond(blekt). Har provat att blanda färgen med balsam innan jag använde den och har även provat att färga med enbart färgen utan att blanda ut den. Lät färgen verka i lite mer än 1 timme.

  Förväntade mig inte något resultat på min egna hårfärg, men i alla fall någon färg på det blonda. Men denna färg fastnade inte alls på mitt hår, på vissa ställen ser det blonda ut att vara lite kallare men mer effekt än så fick jag inte.

  Är otroligt besviken och känner att jag har slösat både tid och pengar.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Blue steel

  Fick håret att bli riktgt silvrigt och isigt efter blekningen. Mycket bättre än lila schampo eller toner.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • bästa jag tästat

  kan få färgen att stanna längre genom att tvätta håret i kyligt vatten använda spesjälla schampon. inte ha för mycke starka hårspray och massa bara saker som gör enorm skillnad.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Manic Panic Infra Red

  Jag har använt manic panic i många år och har alltid älskat deras färger! Nu senast bestämde jag mig för att köra på rött! och för mig blev Infra Red den perfekta röda! den är varken för Rosa eller för Orange utan är en väldigt klassik blod-röd/true red.
  För att få bästa resultat när man färgar är dessa mina rekommendationer detta:
  1. Blek alltid håret innan, Se till att ha en väldigt ljus hårfärg (dvs Pastel, Ljusblond eller Vitt). Även om du redan har relativt blont hår naturligt rekommenderar jag ändå att bleka det då färgen fäster mycket bättre när ditt hår är torrare av blekningen. (undantag för blekning är bara när du ska färga om håret till samma färg).
  2. Ha i färgen i MINST 2 timmar, då får färgen mycket tid att verkligen sjunka in i håret. Ha gärna i färgen så länge som bara möjligt. eftersom dessa färger är balsam baserade så kommer håret inte skadas av att ha i det längre! man kan till och med sova i färgen om man orkar med det!
  3. Ha gärna på en badmössa eller plastfolie på huvudet medan man väntar på att duscha av det då det skapar värme och det får färgen att sjunka in bättre!
  4. Duscha alltid i så kallt vatten du klarar av, och shamponera inte håret varje gång du duschar! Varmt vatten & mycket schampoo drar ner livslängden på färgen så undvik detta så mycket som möjligt!

  NEGATIVT med denna färg:
  1. Den färgar av sig väldigt mycket, så förvänta dig att din dusch, handduk, kudde, vägg, kläder & allt annat du kan lyckas röra med ditt hår kommer vara fläckiga med färg. Efter år av att ha färgat med dessa har man vant sig vid att hela lägenheten är färgglad & att vita saker håller man sig borta från haha!
  2. färgen varar inte så länge, så vill du ha en konstant vibrant färg som inte ser ursköljd ut så måste du färga om minst 1 gång i månaden

  Hoppas denna recension var hjälpsam! skulle för övrigt starkt rekommendera dessa färger även fast det finns negativa delar då detta ger absolut bästa färgen!

  Mvh/ Sofia
  #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019