Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Manic Panic Classic Red Passion

95 Betyg
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Semi-permanent hårfärg, ej testad på djur. Veganska ingredienser. Färgen bleknar efter varje tvätt. Amplified-varianten håller 30% längre än Classic-varianten. Med instruktioner på engelska.

Tips för hårfärgning:

 1. Börja med hårblekning (vi rekommenderar Manic Panic Hair Bleach. Följ instruktionerna på förpackningen). Om du använder annat hårblekningsmedel så ska inte efterbehandlingsmedlet/balsamet användas efter blekningen.
 2. Skölj ditt hår med vatten.
 3. Tillsätt hårfärgen och använd en kam eller hårfärgningsborste för att sprida ut färgen jämnt, massera färgen i håret med fingrarna, låt den sitta i mellan 15 till 60 minuter.
 4. Skölj håret noggrant tills vattnet blir genomskinligt. Avsluta med kallt vatten och helst även med balsam.

När det kommer till kvalitet, färg och så vidare, kom ihåg att slutresultatet alltid beror på hur håret såg ut innan du färgade det.

Våra produkter är oftast inte allergiframkallande, men om du är osäker så testa lite på din hud, exempelvis på armbågen (de efterlämnar en färgfläck så tänk efter när du väljer var du ska testa den). Vänta sedan ett par dagar och kontrollera så att huden inte reagerade irriterat. Om du får utslag eller liknande så bör du inte använda hårfärgen.

För att få ett så intensivt resultat som på våra testbilder - blek alltid håret innan du färgar det. Ljusa färger som vitt och pastellfärger funkar endast på blekt hår.

Våra vita färger är egentligen väldigt ljuslila, vilket tar bort gula färger från håret, så bli inte rädd om det ser ljuslila ut efter färgningen det försvinner oftast efter första tvätten.

Färgen kommer att bli så lik våra exempel som möjligt om håret från början är så ljust som möjligt. Ingen av färgerna är skadliga för håret, de innehåller ingen ammoniak. 

Olika färger är olika svåra att tvätta bort beroende på pigment.

Om man tvättar väldigt blont hår rött så kommer färgen inte att försvinna förrän efter 6 till 8 veckor. Färgen kommer försvinna gradvis och går då igenom olika faser av färger, antingen orange-aktigt eller rosa-aktigt, beroende på vilken färg håret hade från början. Med andra ord är röd färg svår att tvätta bort, medan exempelvis blåa pigment kan tvättas bort enklare.

Våra tester på exempelbilderna är gjort på syntetiskt hår och kan därför skilja sig från hur det kommer se ut på riktigt hår. Olika datorskärmar visar även färgerna på olika sätt.

Många av de röda färgerna kan se olika ut beroende på hur länge man låter hårfärgen sitta i och så vidare.

Tänk på att de färgar av sig på hud, kläder, handdukar och badrum, så se till att skydda ALLT du inte vill fläcka ner! Detta gäller även när ditt hår är nytvättat, även om det inte är färgat nyligen.

Vi tar inget ansvar för eventuella missfärgningar eller befläckade kläder, möbler eller dylikt. Då alla människors hår är olika kan vi inte garantera resultatet för ditt hår specifikt, eftersom vi inte vet hur det kommer att reagera på färgen. Så glöm inte bort att testa innan.

Innehåller:
Aqua (Water, Eau, Agua), Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Stearalkonium Chloride, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Propylene Glycol, DMDM hydantoin, Formic acid (Acide formique, Ácido fórmico)

118ml

 

11 användarbilder
Manic Panic

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.8

Baserat på 95 betyg
11
7
12
26
39
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 3 månader sedan

  Älskar den här färgen!

  Använder bara manic panic dem är så bra just nu har jag mermaid och jag är förälskad♡ rekommenderar starkt
  gillar
  • jessica
   för 2 veckor sedan
   Tvättas de ut enkelt??
   gillar
  • josefine
   för 2 veckor sedan
   Hej Jessica. Detta är en semipermanent hårfärg, så den tvättas inte enkelt ur. Den kommer att mattas av efter några tvättar, men det tar ganska lång tid innan den försvinner helt ur ditt hår. /Josefine, kundtjänst
   gillar
  • jessica
   för 2 veckor sedan
   Nice, sen e de bara att fylla på när man vill ha mer färg ☺️
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 dagar sedan

  Tips

  Hej undrar om jag kan köpa en röd manic panic och få en fin röd färg på min egna rödaktiga hårfärg. Har en nyans av mörk röd orange. Eller måste jag använda någon blekning först? Har skickat en bild hur mitt hår ser ut just nu, har lite mörk utväxt dessutom.
  gillar
  • juliana
   för 5 dagar sedan
   Tusen tack!
   gillar
  • juliana
   för 5 dagar sedan
   Tror ni att man kan få rödare färg på denna färgen jag redan har? Vill ha det rödare men har sett att alla har blekt håret först för att få en stark färg. Behöver jag bleka mitt eller kan det bli rödare utan blekning? Hjälpppp
   gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 4 dagar sedan
   Hej Juliana! Du bör kunna lägga en röd färg uppe på den du har och ändå få en relativt stark röd färg. Dock kommer inte utväxten bli så stark röd.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Använde cotton candy pink och mermaid

  Hade i 50min och ser så bra ut!
  Lite rötter sysns på de rosa men inget man märker om man inte stirrar på rötterna😂😂
  Jag är nöjd
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Atomic Turquoise

  Blandade ut färgen med balsam till en ljus turkos. Mitt hår går nästan ned till rumpan och jag har färgat hela håret 2-3ggr, halva burken är fortfarande kvar.
  #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Mörkare och grönare?

  Jag har färgat mitt hår grönt med Loreal Colorista Washout Turqouise, men hade nog missbedömt min egen hårfärg lite och trodde att resultatet skulle bli mörkare och mindre turkost. Så nu funderar jag på om jag kan göra något för att få den färgen jag vill ha. Kan jag använda Manic Panic Enchanted forest och lägga ovanpå den tidigare föreningen för att få håret mörkare och mer grönt? Har inte så stor erfarenhet av hårfärgning så är tacksam för tips!
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 1 vecka sedan
   Hej Sandra! Ja du bör kunna lägga på denna för att få ett mörkgrönare resultat.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Hot hot pink

  För att få färg alls måste man bleka håret först. Och då är jag mörkblond. Men när det väl är gjort blir färgen underbar. Jag kör på hot hot pink och är jättenöjd. Färgen sitter i tre, fyra veckor innan man vill lägga in en ny sats. Jag har rätt långt och tjockt hår, så jag brukar behöva 2,5-3 burkar.
  Man får dock rätt mycket uppmärksamhet av det, så är du inte beredd att främlingar kommer fram och tar på håret eller att barn stannar upp och pekar så kanske det inte är nått för dig xD

  Kommer ni köpa in hot hot pink inom en snar framtid? Sett att ni inte haft färgen i flera veckor nu :)
  gillar
  • maria
   för 1 vecka sedan
   Snyggt👍
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018