Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Manic Panic Classic Red Passion

111 Betyg
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser

Semi-permanent hårfärg, ej testad på djur. Veganska ingredienser. Färgen bleknar efter varje tvätt. Amplified-varianten håller 30% längre än Classic-varianten. Med instruktioner på engelska.

Tips för hårfärgning:

 1. Börja med hårblekning (vi rekommenderar Manic Panic Hair Bleach. Följ instruktionerna på förpackningen). Om du använder annat hårblekningsmedel så ska inte efterbehandlingsmedlet/balsamet användas efter blekningen.
 2. Skölj ditt hår med vatten.
 3. Tillsätt hårfärgen och använd en kam eller hårfärgningsborste för att sprida ut färgen jämnt, massera färgen i håret med fingrarna, låt den sitta i mellan 15 till 60 minuter.
 4. Skölj håret noggrant tills vattnet blir genomskinligt. Avsluta med kallt vatten och helst även med balsam.

När det kommer till kvalitet, färg och så vidare, kom ihåg att slutresultatet alltid beror på hur håret såg ut innan du färgade det.

Våra produkter är oftast inte allergiframkallande, men om du är osäker så testa lite på din hud, exempelvis på armbågen (de efterlämnar en färgfläck så tänk efter när du väljer var du ska testa den). Vänta sedan ett par dagar och kontrollera så att huden inte reagerade irriterat. Om du får utslag eller liknande så bör du inte använda hårfärgen.

För att få ett så intensivt resultat som på våra testbilder - blek alltid håret innan du färgar det. Ljusa färger som vitt och pastellfärger funkar endast på blekt hår.

Våra vita färger är egentligen väldigt ljuslila, vilket tar bort gula färger från håret, så bli inte rädd om det ser ljuslila ut efter färgningen det försvinner oftast efter första tvätten.

Färgen kommer att bli så lik våra exempel som möjligt om håret från början är så ljust som möjligt. Ingen av färgerna är skadliga för håret, de innehåller ingen ammoniak. 

Olika färger är olika svåra att tvätta bort beroende på pigment.

Om man tvättar väldigt blont hår rött så kommer färgen inte att försvinna förrän efter 6 till 8 veckor. Färgen kommer försvinna gradvis och går då igenom olika faser av färger, antingen orange-aktigt eller rosa-aktigt, beroende på vilken färg håret hade från början. Med andra ord är röd färg svår att tvätta bort, medan exempelvis blåa pigment kan tvättas bort enklare.

Våra tester på exempelbilderna är gjort på syntetiskt hår och kan därför skilja sig från hur det kommer se ut på riktigt hår. Olika datorskärmar visar även färgerna på olika sätt.

Många av de röda färgerna kan se olika ut beroende på hur länge man låter hårfärgen sitta i och så vidare.

Tänk på att de färgar av sig på hud, kläder, handdukar och badrum, så se till att skydda ALLT du inte vill fläcka ner! Detta gäller även när ditt hår är nytvättat, även om det inte är färgat nyligen.

Vi tar inget ansvar för eventuella missfärgningar eller befläckade kläder, möbler eller dylikt. Då alla människors hår är olika kan vi inte garantera resultatet för ditt hår specifikt, eftersom vi inte vet hur det kommer att reagera på färgen. Så glöm inte bort att testa innan.


118ml

 

27 användarbilder
Manic Panic

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
178:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
568:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.8

Baserat på 111 betyg
14
9
14
27
47
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 7 månader sedan

  Älskar den här färgen!

  Använder bara manic panic dem är så bra just nu har jag mermaid och jag är förälskad♡ rekommenderar starkt
  gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 4 månader sedan
   Hej Jessica. Detta är en semipermanent hårfärg, så den tvättas inte enkelt ur. Den kommer att mattas av efter några tvättar, men det tar ganska lång tid innan den försvinner helt ur ditt hår. /Josefine, kundtjänst
   gillar
  • jessica
   för 4 månader sedan
   Nice, sen e de bara att fylla på när man vill ha mer färg ☺️
   gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 2 månader sedan
   Ja, det går bra att använda produkten igen för att fräscha upp och fylla på nyansen.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Helt chockad (Wildfire)

  Har alltid haftkänslig hud och hår så jag började använda vegansk hår och hudprodukter. Fick tips av en väninna om Manic Panic produkter.
  Jag hade blivit förvarnad om det olika effekterna beroende på hårets skick och färg. Jag valde wildfire då jag skulle på kryssning med jobbet och ville se bra såklart.
  När jag tog bort duschmössan så skrek jag nästan rakt ut! Håret var mer självlysande orange än rött. Alla anställda och passagerare kände igen mig..tror jag var den enda med orange hår.
  Det är mina egna färger som fick den här effekten. Missförstå mig inte jag älskar färgen och nu har den blivit härligt rosa men det är för jag använt så mycket hårolja.
  Sååå gör inte som jag , ta och testa först på en liten slinga .
  Gisses kan förstå varför man blir beroende av dessa vackra färger..man blir glad!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Super nöjd!

  Älskar verkligen mitt hår&är galet nöjd med resultatet!!😍
  Bästa märket jag har använt,färgerna är underbara&håller bra!
  Vill man ha pastellfärg, ta en liten klick av färgen&blanda med balsam tills du får fram färgen du vill ha!😃
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Ultra violet är blå

  Fick hjälp av lykos kundtjänst att hitta färg för det resultat jag var ute efter (ville ha lila hår) men färgen var bara lila i burken, när den kom ut och började verka blev den blå, i håret, på golvet och på diskbänken.. vilket inte var vad jag var ute efter och blev inte alls en bra kombo med mitt förblekta hår.
  Beställde även Raven att ha i botten. Som inte ens blev särskilt mörk, mest bara röd. Total waste of tid och pengar.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Manic panic hot hot pink

  Kommer denna vara komma in i sortimentet inom de närmaste dagarna?

  Mvh Lisabet
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Hot hot pink

  När kommer färgen hot hot pink in igen?
  Den har ju varit slut sedan slutet på oktober 😕
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018