81 användarbilder
Manic Panic

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 188 betyg
34
16
22
41
75
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 19 månader sedan

  Älskar den här färgen!

  Använder bara manic panic dem är så bra just nu har jag mermaid och jag är förälskad♡ rekommenderar starkt
  21 gillar
 • för 2 dagar sedan

  Spara färg

  Kan man spara färg som blir över?
  Gilla
 • för 2 dagar sedan

  Intensitet

  Blir resultatet mer intensivt om jag färgar igen strax efter första färgningen? Har classic red passion som blev mer orange/rosa.
  Gilla
 • för 4 dagar sedan

  Grymma pigment

  Cleo rose Har varit en favorit detta året. Färgen sitter länge på blekt hår och skiftar från mörk rosa till ljusare under några veckor. Här är en bild några veckor efter färgning
  4 gillar
 • för 6 dagar sedan

  Electric lizard

  På bilden är färgen mycket mer starkare och grönare. I verkligheten så är färgen mycket ljusare. Blev riktigt besviken eftersom jag nu vet att färgen inte kommer sätta sig i mitt hår
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Svart hår

  Hej.
  Jag har svart färgat hår och tänkte testa någon pastellfärg.
  Måste jag bleka håret flera gånger före tro?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Ja du kan nog behöva bleka mer än en gång om du är svarthårig idag. Var försiktig dock,i och med att blekning sliter väldigt på håret. :)
   1 gillar

Manic Panic
Classic Ultra Violet

188 Betyg
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser

Semi-permanent hårfärg, ej testad på djur. Veganska ingredienser. Färgen bleknar efter varje tvätt. Amplified-varianten håller 30% längre än Classic-varianten. Med instruktioner på engelska.

Tips för hårfärgning:

 1. Börja med hårblekning (vi rekommenderar Manic Panic Hair Bleach. Följ instruktionerna på förpackningen). Om du använder annat hårblekningsmedel så ska inte efterbehandlingsmedlet/balsamet användas efter blekningen.
 2. Skölj ditt hår med vatten.
 3. Tillsätt hårfärgen och använd en kam eller hårfärgningsborste för att sprida ut färgen jämnt, massera färgen i håret med fingrarna, låt den sitta i mellan 15 till 60 minuter.
 4. Skölj håret noggrant tills vattnet blir genomskinligt. Avsluta med kallt vatten och helst även med balsam.

När det kommer till kvalitet, färg och så vidare, kom ihåg att slutresultatet alltid beror på hur håret såg ut innan du färgade det.

Våra produkter är oftast inte allergiframkallande, men om du är osäker så testa lite på din hud, exempelvis på armbågen (de efterlämnar en färgfläck så tänk efter när du väljer var du ska testa den). Vänta sedan ett par dagar och kontrollera så att huden inte reagerade irriterat. Om du får utslag eller liknande så bör du inte använda hårfärgen.

För att få ett så intensivt resultat som på våra testbilder - blek alltid håret innan du färgar det. Ljusa färger som vitt och pastellfärger funkar endast på blekt hår.

Våra vita färger är egentligen väldigt ljuslila, vilket tar bort gula färger från håret, så bli inte rädd om det ser ljuslila ut efter färgningen det försvinner oftast efter första tvätten.

Färgen kommer att bli så lik våra exempel som möjligt om håret från början är så ljust som möjligt. Ingen av färgerna är skadliga för håret, de innehåller ingen ammoniak. 

Olika färger är olika svåra att tvätta bort beroende på pigment.

Om man tvättar väldigt blont hår rött så kommer färgen inte att försvinna förrän efter 6 till 8 veckor. Färgen kommer försvinna gradvis och går då igenom olika faser av färger, antingen orange-aktigt eller rosa-aktigt, beroende på vilken färg håret hade från början. Med andra ord är röd färg svår att tvätta bort, medan exempelvis blåa pigment kan tvättas bort enklare.

Våra tester på exempelbilderna är gjort på syntetiskt hår och kan därför skilja sig från hur det kommer se ut på riktigt hår. Olika datorskärmar visar även färgerna på olika sätt.

Många av de röda färgerna kan se olika ut beroende på hur länge man låter hårfärgen sitta i och så vidare.

Tänk på att de färgar av sig på hud, kläder, handdukar och badrum, så se till att skydda ALLT du inte vill fläcka ner! Detta gäller även när ditt hår är nytvättat, även om det inte är färgat nyligen.

Vi tar inget ansvar för eventuella missfärgningar eller befläckade kläder, möbler eller dylikt. Då alla människors hår är olika kan vi inte garantera resultatet för ditt hår specifikt, eftersom vi inte vet hur det kommer att reagera på färgen. Så glöm inte bort att testa innan.

118ml

 

Köps ofta tillsammans

218:-
367:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019