Manic Panic Classic Vampire Red

143 Betyg
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser

Semi-permanent hårfärg, ej testad på djur. Veganska ingredienser. Färgen bleknar efter varje tvätt. Amplified-varianten håller 30% längre än Classic-varianten. Med instruktioner på engelska.

Tips för hårfärgning:

 1. Börja med hårblekning (vi rekommenderar Manic Panic Hair Bleach. Följ instruktionerna på förpackningen). Om du använder annat hårblekningsmedel så ska inte efterbehandlingsmedlet/balsamet användas efter blekningen.
 2. Skölj ditt hår med vatten.
 3. Tillsätt hårfärgen och använd en kam eller hårfärgningsborste för att sprida ut färgen jämnt, massera färgen i håret med fingrarna, låt den sitta i mellan 15 till 60 minuter.
 4. Skölj håret noggrant tills vattnet blir genomskinligt. Avsluta med kallt vatten och helst även med balsam.

När det kommer till kvalitet, färg och så vidare, kom ihåg att slutresultatet alltid beror på hur håret såg ut innan du färgade det.

Våra produkter är oftast inte allergiframkallande, men om du är osäker så testa lite på din hud, exempelvis på armbågen (de efterlämnar en färgfläck så tänk efter när du väljer var du ska testa den). Vänta sedan ett par dagar och kontrollera så att huden inte reagerade irriterat. Om du får utslag eller liknande så bör du inte använda hårfärgen.

För att få ett så intensivt resultat som på våra testbilder - blek alltid håret innan du färgar det. Ljusa färger som vitt och pastellfärger funkar endast på blekt hår.

Våra vita färger är egentligen väldigt ljuslila, vilket tar bort gula färger från håret, så bli inte rädd om det ser ljuslila ut efter färgningen det försvinner oftast efter första tvätten.

Färgen kommer att bli så lik våra exempel som möjligt om håret från början är så ljust som möjligt. Ingen av färgerna är skadliga för håret, de innehåller ingen ammoniak. 

Olika färger är olika svåra att tvätta bort beroende på pigment.

Om man tvättar väldigt blont hår rött så kommer färgen inte att försvinna förrän efter 6 till 8 veckor. Färgen kommer försvinna gradvis och går då igenom olika faser av färger, antingen orange-aktigt eller rosa-aktigt, beroende på vilken färg håret hade från början. Med andra ord är röd färg svår att tvätta bort, medan exempelvis blåa pigment kan tvättas bort enklare.

Våra tester på exempelbilderna är gjort på syntetiskt hår och kan därför skilja sig från hur det kommer se ut på riktigt hår. Olika datorskärmar visar även färgerna på olika sätt.

Många av de röda färgerna kan se olika ut beroende på hur länge man låter hårfärgen sitta i och så vidare.

Tänk på att de färgar av sig på hud, kläder, handdukar och badrum, så se till att skydda ALLT du inte vill fläcka ner! Detta gäller även när ditt hår är nytvättat, även om det inte är färgat nyligen.

Vi tar inget ansvar för eventuella missfärgningar eller befläckade kläder, möbler eller dylikt. Då alla människors hår är olika kan vi inte garantera resultatet för ditt hår specifikt, eftersom vi inte vet hur det kommer att reagera på färgen. Så glöm inte bort att testa innan.


118ml

 

58 användarbilder
Manic Panic

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
218:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
187:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.6

Baserat på 143 betyg
23
12
17
34
57
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 12 månader sedan

  Älskar den här färgen!

  Använder bara manic panic dem är så bra just nu har jag mermaid och jag är förälskad♡ rekommenderar starkt
  gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 9 månader sedan
   Hej Jessica. Detta är en semipermanent hårfärg, så den tvättas inte enkelt ur. Den kommer att mattas av efter några tvättar, men det tar ganska lång tid innan den försvinner helt ur ditt hår. /Josefine, kundtjänst
   gillar
  • jessica
   för 9 månader sedan
   Nice, sen e de bara att fylla på när man vill ha mer färg ☺️
   gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 7 månader sedan
   Ja, det går bra att använda produkten igen för att fräscha upp och fylla på nyansen.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 dagar sedan

  Bleka håret från brunt te blond.

  Hej! Jag är så sugen på en ganska stark lila färg, har planer att bleka håret innan med erat kit. Efter det färga lila men vilket rekommenderar ni som ”lyser” upp lite mer än andra, vill ha en ganska stark färg 😇
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 5 dagar sedan
   Hej Mikaela! För en klar lila färg skulle jag rekommendera Electric Amethyst. Googla de lila färgerna du är intresserad av så ser du bättre :)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Hej

  Har sett att många använt ultra violett för att bli av med gula toner i håret utan att det blir lila. Utan jättefint askigt. Vågar man testa det? :)
  gillar
  • isabella
   för 6 dagar sedan
   Jag har denna färgen, lite blondare i utomhusljus. Vad tror du?
   gillar
  • maja
   Lyko Kundtjänst -
   för 5 dagar sedan
   Somsagt så finns en risk att den slår över i lila, men jag rekommenderar att du i så fall blandar ut den med en whitemix eller balsam så den blir lite dämpad och sedan testar på en slinga först :)
   gillar
  • isabella
   för 4 dagar sedan
   Ja blanda ut hade jag tänkt 😊😊
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Bästa färgerna!

  Har använt Vampire red nu ett tag och kan säga att det är nog en av dom bästa semi perminenta jag har använt! Håller väldigt länge och behöver bara färga utväxten för det mesta, tar lång tid att tvättas ur och när man färgar utväxten så ”rinner” liksom färgen ner för längderna och då är resten av håret fräscht o snyggt! Enda nackdelen är dock att det kan vara svårt att få färgen att fästa på oblekt hår :/ men lyckades ganska bra, se till att håret helst är så fettigt som möjligt då färgen sitter bättre då. Tar ca 2-3 mån för att färgen ska gå till orange, skitbra! #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Lyko nekar tots det syns mycket tydligt

  Står klart och tydligt på ettiketten att det är en CLASSIC RED PASSION glows in black light. Därför beställde jag. Och får en färg som inte är en glow. Hörde av mig till lyko som nekar att det står glow på den... vilket man tydligt ser på hemsidan och i orderhistorik. Hade tyvärr öppnat den så kunde inte skicka tillbaka. Och lyko nekar som sagt. Beställde även en rock 'n roll red som var öppnad och torkad en bit ner när jag fick den. Men orkar inte hålla på när dom inte var tilmötesgående med att det var fel bild på CLASSIC RED PASSION så.. Men märket manic panik är jätte bra. Använt det mycket dom här missarna var bara pga lyko
  gillar
  • amanda
   för 3 veckor sedan
   gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 3 veckor sedan
   Hej Amanda. Detta låter jättemärkligt och det verkar helt klart som om vi på något vis missuppfattat dig, för visst ser vi ut att ha en felaktig bild. Registrera en reklamation och bifoga samma bild som ovan så tar vi en ny vända. 😊👍

   (Klicka på Orderhistorik / Klicka på aktuell order / Klicka på Reklamera / Ange antal på produkten det gäller samt skriv kommentar / Ladda gärna upp en bild som visar problemet / Klicka på Skicka)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Wildfire

  Köpte wildfire då den såg ut att vara en fin röd färg, men färgen jag fick var ljusorange..
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.