3 användarbilder
Manic Panic

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 28 betyg
2
0
1
7
18
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 3 månader sedan

  4c Natural Hair

  Virgin 4c Hair, TWA, used 1 packet... From black to this 💯👌🏾

  #tävling
  8 gillar
  • för 2 månader sedan
   Beautiful
   1 gillar
 • Fråga

  Hej!
  När kommer denna in i lager igen? :)
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hallå Denise 🦄 Denna tog precis slut, men vi kommer lägga en ny beställning. Tryck Bevaka så får du ett mail när den är åter. Ha en fin dag 🐨
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Toning efteråt

  Har ni något tips på toning man kan lägga på efter blekningen?
  Gilla
  • för 1 månad sedan
   Tack för tips! :D Uppskattas enormt!!
   1 gillar
 • Från rött till blont

  Hej!
  För tillfället har jag rött hår, är blond ifrån början och den blonda utväxten har tittat fram.
  Kan jag med denna gå från rött till hel blont eller vad rekommenderar ni för bästa resultat?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Angelique
   Då detta är en blekning kommer du självklart bli ljusare. Har du röd hårfärg och färgat de flera gånger kan det vara svårt att bli riktigt ljus direkt. Du kommer antagligen få en hel del varma nyanser och kan då behöva färga flera gånger 😊👍
   1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Jorå

  Asså ingen blekning blir ju bra direkt så ja, är lite gul nu... Det räckte inte till hela mitt hår heller så i längderna är det inte lika blekt som botten. Menmen ljust blev det iaf! Gick från mörkblond till detta. Ska bleka lite till om ett par dagar med directions blekning så får vi se hur det går! Håret känns ok iaf, tunnt men ok mjukt
  1 gillar
 • Bleka

  Hej går den att bleka fast man har ganska mörkt hår och vad ska man tänka på första gången man bleker håret har aldrig blek håret?:)
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 månader sedan
   Hej Marie-Louise!
   Ja absolut kan du bleka med denna även om du har mörkt hör. En blekning kan slita ganska mycket på håret, så var noga med att använda reparerande och mjukgörande produkter efteråt :)
   1 gillar

Manic Panic
Flash Lighting 30 Volume Complete Bleach Kit

28 Betyg
149:-

Allt du behöver för bleka håret innan du använder Manic Panic-hårfärgerna. Engelskt bruksanvisning ingår.

Varning:
Blekningspulvret och vätskan innehåller ingredienser som kan skapa hudirritation. Gör alltid proverna enligt instruktionerna innan du börjar. Fortsätt endast om provresultaten är positiva. Undvik att andas in pulvret. Använd inte på huden, ögonbrynen eller ögonfransarna. Om du råkar få det i ögonen så skölj dem rejält med vatten och kontakta en ögonläkare. Vänta alltid 24 timmar mellan varje användning. Skölj behållaren efter varje användning. Förvara produkterna torrt och mörkt. Håll dem utom räckhåll för barn.

Instruktioner:
Manic Panic / Flash Lightning-paketen är framtagna för blekning innan man använder Manic Panics hårfärger. Allt du behöver för att bleka håret ingår i paketen. Följ instruktionerna noggrant. Vi rekommenderar att prova produkten på endast ett hårstrå innan den appliceras på resten av håret.. Följ instruktionerna:

Färgning och blekning av hår och dess resultat påverkas alltid av hårets skick och naturella färg. Det bästa är att prova på bara ett eller ett par hårstrån först, för att se hur slutresultatet kommer att bli, innan du börjar själva blekningsprocessen. Sätt på dig plasthandskarna och förbered test-blandningen i plastskålen som ingår:

 1. Öppna blekningspulver-förpackningen och ta en halv tesked pulver och fyll på med "Flash Lightning Developer" tills blandningen blir krämig.
 2. Ditt hår ska vara torrt och rent. Kamma bakåt och ta bort eventuella knutar. Ta ett hår från ytan bakom öronen för testet.
 3. Applicera på blandningen på test-håret och se till att inte hårstråt vidrör resten av ditt hår.
 4. Kontrollera testet (var 10-15:e minut). Se baksidan för rekommenderad tid (nedan). För att kontrollera resultatet, stryk med en pappershandduk. Om håret är rött eller gyllene, tillsätt mer av blandningen. När hårstråt får önskad färgnyans, fortsätt med applicerandet. 
 5. Skölj av hårstråt och torka håret med en handduk.
 6. Släng eventuella rester av blandningen. Skölj noggrant och torka skålen inför själva färgningen.


Förberedelser:

 1. Använd de medföljande handskarna när du öppnar påsen med pulvret. Undvik att andas in pulvret.
 2. Häll pulvret i den medföljande tuben.
 3. Tillsätt medlet gradvis i tuben. Använd borsten tills blandningen blir mjuk och krämig. Ibland är det inte nödvändigt att använda allt medel-
 4. Använd blandningen direkt när det är klar, vänta aldrig för länge.


Användning:
Håret bör var torrt och inte nytvättat, fritt från tvål etc.Använd borsten för att applicera bleknings-blandningen jämnt i håret. Alla strån ska vara mättade med borsten eller fingrarna när blandningen sprids. Täck för delar av håret som du inte vill ha färgat.

Utveckling:
Användande av plast-mössan rekommenderas under blekningsprocessen. Hur länge det bör sitta i beror på hårets naturliga färg. Tabellen nedan anger ungefärliga tider som blekningen bör sitta i:

 • Ljus/mörk blond 20 till 60 minuter
 • Ljusbrun 20 till 90 minuter
 • Mellanbrun 40 till 90 minuter
 • Mörkbrun 60 till 90 minuter

Kontrollera och utvärdera var tionde minut. För att göra det, ta bort plastmössan och torka bort blekningsmedlet med en servett. Om du inte är nöjd så tillsätt mer av blekningsblandningen. Ta inte i för mycket, processen kan ta cirka två timmar, så ha tålamod.

Borttagning:
När önskad nyans har uppnåtts, tag av mössan. Schamponera håret noggrant, skölj ordentligt och torka håret med en handduk.

Innehåller:
Plasthandskar, 1 oz (28 gram) Dust Free Bleach Powder (blekningspulver) 3.0fl oz (89ml) Developer, blandningstub, färgborste, plast-mössa

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter