Manic Panic

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 20 betyg
2
0
1
5
12
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 12 månader sedan

  Bäst

  Manic panic har bästa blekningsmedlet!
  2 gillar
 • Sådär på svart hår

  Har naturligt svart tjockt hår och blekningen tog mindre på håret än jag trodde. Kan bero på ett antal saker. Blekte endast en liten del av håret, men använde inte allt medel/blekning, kan alltså ha penslat för lite på håret, man ska pensla rikligt läste jag i efterhand. Jag blekte dock två gånger i samma sittning, men resultatet blev ljusbrunt trots att jag lät det sitta väldigt länge (90+60 min). Nästa gång ska jag nog ta det starkare kitet med 40 vol developer och bara göra allt i en sittning. Testade denna för att jag var rädd för att skada håret men allt blekt hår känns ju som strå oavsett... Man får bara använda inpackning oftare. Blev ändå nöjd med resultatet eftersom jag ville färga det mörkrött.
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Veganskt blekmedel.

  Oerhört effektivt blekmedel som gör mitt mellanblonda hår vitt på 15 minuter.
  Det enda blekmedel jag köper då det är veganskt. Vem vill supporta död och lidande om man inte behöver!
  Gilla
 • Hur länge räcker ett paket

  Är detta ett engångskit eller kan den återanvändas flera gånger genom att bara ta lite i taget?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 3 månader sedan
   Hej Isabelle! Man kan blanda lite i taget och spara på de som inte är ihopblandat till ett annat tillfälle.
   2 gillar
 • effektiv

  denna funkade i mitt hår de gjorde att håret inte blev jämt blekt då gav de en extra effekt när jag färgade de sen
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Bäst!

  Blekte från svart samt min naturliga hårfärg (lätt rödhårig) och resultatet blev kritvitt på min utväxt precis som önskat och efter en andra blekning blev även det svarta relativt vitt!
  Gilla

Manic Panic
Flash Lighting 30 Volume Complete Bleach Kit

20 Betyg
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Allt du behöver för bleka håret innan du använder Manic Panic-hårfärgerna. Engelskt bruksanvisning ingår.

Varning:
Blekningspulvret och vätskan innehåller ingredienser som kan skapa hudirritation. Gör alltid proverna enligt instruktionerna innan du börjar. Fortsätt endast om provresultaten är positiva. Undvik att andas in pulvret. Använd inte på huden, ögonbrynen eller ögonfransarna. Om du råkar få det i ögonen så skölj dem rejält med vatten och kontakta en ögonläkare. Vänta alltid 24 timmar mellan varje användning. Skölj behållaren efter varje användning. Förvara produkterna torrt och mörkt. Håll dem utom räckhåll för barn.

Instruktioner:
Manic Panic / Flash Lightning-paketen är framtagna för blekning innan man använder Manic Panics hårfärger. Allt du behöver för att bleka håret ingår i paketen. Följ instruktionerna noggrant. Vi rekommenderar att prova produkten på endast ett hårstrå innan den appliceras på resten av håret.. Följ instruktionerna:

Färgning och blekning av hår och dess resultat påverkas alltid av hårets skick och naturella färg. Det bästa är att prova på bara ett eller ett par hårstrån först, för att se hur slutresultatet kommer att bli, innan du börjar själva blekningsprocessen. Sätt på dig plasthandskarna och förbered test-blandningen i plastskålen som ingår:

 1. Öppna blekningspulver-förpackningen och ta en halv tesked pulver och fyll på med "Flash Lightning Developer" tills blandningen blir krämig.
 2. Ditt hår ska vara torrt och rent. Kamma bakåt och ta bort eventuella knutar. Ta ett hår från ytan bakom öronen för testet.
 3. Applicera på blandningen på test-håret och se till att inte hårstråt vidrör resten av ditt hår.
 4. Kontrollera testet (var 10-15:e minut). Se baksidan för rekommenderad tid (nedan). För att kontrollera resultatet, stryk med en pappershandduk. Om håret är rött eller gyllene, tillsätt mer av blandningen. När hårstråt får önskad färgnyans, fortsätt med applicerandet. 
 5. Skölj av hårstråt och torka håret med en handduk.
 6. Släng eventuella rester av blandningen. Skölj noggrant och torka skålen inför själva färgningen.


Förberedelser:

 1. Använd de medföljande handskarna när du öppnar påsen med pulvret. Undvik att andas in pulvret.
 2. Häll pulvret i den medföljande tuben.
 3. Tillsätt medlet gradvis i tuben. Använd borsten tills blandningen blir mjuk och krämig. Ibland är det inte nödvändigt att använda allt medel-
 4. Använd blandningen direkt när det är klar, vänta aldrig för länge.


Användning:
Håret bör var torrt och inte nytvättat, fritt från tvål etc.Använd borsten för att applicera bleknings-blandningen jämnt i håret. Alla strån ska vara mättade med borsten eller fingrarna när blandningen sprids. Täck för delar av håret som du inte vill ha färgat.

Utveckling:
Användande av plast-mössan rekommenderas under blekningsprocessen. Hur länge det bör sitta i beror på hårets naturliga färg. Tabellen nedan anger ungefärliga tider som blekningen bör sitta i:

 • Ljus/mörk blond 20 till 60 minuter
 • Ljusbrun 20 till 90 minuter
 • Mellanbrun 40 till 90 minuter
 • Mörkbrun 60 till 90 minuter

Kontrollera och utvärdera var tionde minut. För att göra det, ta bort plastmössan och torka bort blekningsmedlet med en servett. Om du inte är nöjd så tillsätt mer av blekningsblandningen. Ta inte i för mycket, processen kan ta cirka två timmar, så ha tålamod.

Borttagning:
När önskad nyans har uppnåtts, tag av mössan. Schamponera håret noggrant, skölj ordentligt och torka håret med en handduk.

Innehåller:
Plasthandskar, 1 oz (28 gram) Dust Free Bleach Powder (blekningspulver) 3.0fl oz (89ml) Developer, blandningstub, färgborste, plast-mössa

Köps ofta tillsammans

198:-
587:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019