15 användarbilder
Manic Panic

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 90 betyg
11
8
9
11
51
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 35 månader sedan

  Bäst!

  Första gången jag har blekt håret själv och jag var livrädd men det blir skitfint! Blekte min utväxt (ljus/mellan brun) och hade i medlet i 20 minuter, fick lika ljus färg som när jag blekte hos frisören. Jättenöjd, mitt hår är lika mjukt som innan då jag hade i balsam direkt efter schamponeringen.
  Rekommenderar starkt, ett paket räckte till att täcka hela hårbotten rejält (tjockt lager) och hade lite över.
  12 gillar
 • Gilla
 • 40 eller 30?

  Hej! Jag funderar på att prova manic panic för blonderat kort hår, för att ljusa upp mina rötter. Det finns en variant som heter 30 och en som heter 40. Jag vet inte skillnaden mellan dessa. Önskar lite vägledning med vilken som kan vara bra att börja med.
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Absolut! Det kan vara lite klurigt att förstå sig på allt i denna skönhetsdjungel🌴🤹🏼‍♀️Den som heter 40 innehåller mer blekning, så 30 är alltså lite skonsammare och snällare mot håret👌🏼
   1 gillar
 • Hur mycket

  Behöver jag köpa 2st? Jag har axellångt hår och det är tunt. Och behöver jag en toning efter blekningen? Jag hade tänkt färga blått efter
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 3 veckor sedan
   Hej Elin🌸 För ett jämt resultat så skulle jag nog rekommendera två paket. Sedan är det en blå tonig eller färg som gäller men se till att resultatet efter blekningen inte är så oranget eller gult får då kommer inte den blå färgen bli blå.
   Gilla
 • Bästa blekning jag testat

  Är typiskt skandinaviskt blond, fina hårstrån, har inte för tunt och inte för tjockt hår. Håret blektes jättefint och jämnt. Bra krämig konsistens som är enkel att jobba med, penseln som följde med var bra. Hade i blekningen i runt 20-40 min. Räknade med att bli pippigul som man brukar, men blev nästan platinablond. Blev naturligtvis gul på vissa ställen men det täcktes fint med Igora Vibrance 8-11 i rötterna och 9,5-1 i längderna. Håret känns bättre än väntat efter blekningen, tappade inte någon större mängd hår heller. Kommer helt klart fortsätta använda denna blekning.
  Gilla
 • Passar den mitt hår?

  Jag har blekt håret ca 2-3 olika gånger förut och har nu ganska mörkt brunt hår, skulle mitt hår klara av den här blekningen tro?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Tinda! 👋
   Det beror lite på hur längesedan det var du gjorde senaste blekningen. Har du gjort den nyligen, så rekommenderar jag att du väntar ett tag till, så håret får reparera sig innan dun bleker igen. 🌸
   Gilla

Manic Panic
Flash Lighting 40 Volume Complete Bleach Kit

90 Betyg
159:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Allt du behöver för bleka håret innan du använder Manic Panic-hårfärgerna. Engelskt bruksanvisning ingår.

Varning:
Blekningspulvret och vätskan innehåller ingredienser som kan skapa hudirritation. Gör alltid proverna enligt instruktionerna innan du börjar. Fortsätt endast om provresultaten är positiva. Undvik att andas in pulvret. Använd inte på huden, ögonbrynen eller ögonfransarna. Om du råkar få det i ögonen så skölj dem rejält med vatten och kontakta en ögonläkare. Vänta alltid 24 timmar mellan varje användning. Skölj behållaren efter varje användning. Förvara produkterna torrt och mörkt. Håll dem utom räckhåll för barn.

Instruktioner:
Manic Panic / Flash Lightning-paketen är framtagna för blekning innan man använder Manic Panics hårfärger. Allt du behöver för att bleka håret ingår i paketen. Följ instruktionerna noggrant. Vi rekommenderar att prova produkten på endast ett hårstrå innan den appliceras på resten av håret.. Följ instruktionerna:

Färgning och blekning av hår och dess resultat påverkas alltid av hårets skick och naturella färg. Det bästa är att prova på bara ett eller ett par hårstrån först, för att se hur slutresultatet kommer att bli, innan du börjar själva blekningsprocessen. Sätt på dig plasthandskarna och förbered test-blandningen i plastskålen som ingår:

 1. Öppna blekningspulver-förpackningen och ta en halv tesked pulver och fyll på med "Flash Lightning Developer" tills blandningen blir krämig.
 2. Ditt hår ska vara torrt och rent. Kamma bakåt och ta bort eventuella knutar. Ta ett hår från ytan bakom öronen för testet.
 3. Applicera på blandningen på test-håret och se till att inte hårstråt vidrör resten av ditt hår.
 4. Kontrollera testet (var 10-15:e minut). Se baksidan för rekommenderad tid (nedan). För att kontrollera resultatet, stryk med en pappershandduk. Om håret är rött eller gyllene, tillsätt mer av blandningen. När hårstråt får önskad färgnyans, fortsätt med applicerandet. 
 5. Skölj av hårstråt och torka håret med en handduk.
 6. Släng eventuella rester av blandningen. Skölj noggrant och torka skålen inför själva färgningen.


Förberedelser:

 1. Använd de medföljande handskarna när du öppnar påsen med pulvret. Undvik att andas in pulvret.
 2. Häll pulvret i den medföljande tuben.
 3. Tillsätt medlet gradvis i tuben. Använd borsten tills blandningen blir mjuk och krämig. Ibland är det inte nödvändigt att använda allt medel-
 4. Använd blandningen direkt när det är klar, vänta aldrig för länge.


Användning:
Håret bör var torrt och inte nytvättat, fritt från tvål etc.Använd borsten för att applicera bleknings-blandningen jämnt i håret. Alla strån ska vara mättade med borsten eller fingrarna när blandningen sprids. Täck för delar av håret som du inte vill ha färgat.

Utveckling:
Användande av plast-mössan rekommenderas under blekningsprocessen. Hur länge det bör sitta i beror på hårets naturliga färg. Tabellen nedan anger ungefärliga tider som blekningen bör sitta i:

 • Ljus/mörk blond 20 till 60 minuter
 • Ljusbrun 20 till 90 minuter
 • Mellanbrun 40 till 90 minuter
 • Mörkbrun 60 till 90 minuter

Kontrollera och utvärdera var tionde minut. För att göra det, ta bort plastmössan och torka bort blekningsmedlet med en servett. Om du inte är nöjd så tillsätt mer av blekningsblandningen. Ta inte i för mycket, processen kan ta cirka två timmar, så ha tålamod.

Borttagning:
När önskad nyans har uppnåtts, tag av mössan. Schamponera håret noggrant, skölj ordentligt och torka håret med en handduk.

 • Kategori:Blekning
 • Artikelnummer:
  1829-103-0040

Köps ofta tillsammans

458:-
387:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter