1 användarbild
Manic Panic

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.7

Baserat på 3 betyg
0
0
0
1
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 7 månader sedan

  Bra produkt!

  Jag är nöjd! Första gången jag använde mig utav manic panic, ville ha lite förändring så därför tänkte jag varför inte. Köpte denna och "Cotton candy pink", hade väldigt ljust hår innan med utväxt. Utväxten är kvar för jag blekte inte den innan men det var så jag ville ha det. Men om jag hade blekt innan samt haft en extra burk av denna så hade det kanske blivit lite jämnare färg, nu blev det mer som rosa slingor typ men jag gillar det ändå. Använde hela burken med pastel-izer och bara lite av den rosa! Ett tips vore väl att köpa flera stycken på en gång av denna,då den är väldigt liten. Ska prova blanda mer färg sedan med balsam för nästa gång 🙂
  3 gillar
 • Vitt hår

  Har tidigare köpt manic panik highvoltage med 1 påse färg och 1 flaska inklusive pensel, handskar, hårskydd och burk. Hittade inte den här. Svart förpackning. Önskar beställa. Hör av dig till mig.
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 9 månader sedan
   Hej Sophie
   återkom gärna till oss på fraga@lyko.se så ska vi hjälpa dig med fakturan.
   Gilla
 • Bara förbättra färger?

  Är denna till för att endast blev nyanser eller förstärka dem, kan denna produkt leda till vit hårfärg ändå?
  1 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 10 månader sedan
   Hej Nathalie
   Denna är till för att blanda ut färger med och få en pastell nyans.
   Använder du endast denna så får du inte ett vitt hår.
   1 gillar
 • Blanda färg

  Hej kan man blanda manic panic mixer/paztelaizer med en vanlig permanent svart hårfärg?
  1 gillar
  • för 14 månader sedan
   Ok jag förstår det, tänkte mer om det kan vara skadligt för håret att blanda?
   Gilla
 • Större

  Den kunde varit lite större. Och om man ska blanda en pastell färg så använd hela burken o bara jätte lite färg. Risken e annars att det blir för mörkt.
  2 gillar
 • EN viktig fråga

  om jag blandar den här med cotton candy får jag en pastell rosa färg till håret då
  1 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 27 månader sedan
   Hej Anneli! Det var tråkigt att höra. Det är mycket som spelar in vi en sådan färgning. Att håret är tillräckligt ljust för att färgen ska synas samt vilken kvalité håret har om det är mättat så fäster färgen tyvärr inte så bra och ännu mindre en pastellfärg tyvärr.
   Gilla

Manic Panic
Mixer/Pastel-izer

3 Betyg
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

Denna produkt är till för att blanda Manic Panic hårfärger och på så sätt att skapa dina egna nyanser! För att skapa en egen pastellnyans av din favorit i Manic Panics hårfärgsserie så häller du helt enkelt en generös mängd MANIC MIXER/PASTEL-IZER i en bunke och blandar gradvis i din Manic Panic hårfärg. (Du kan använda antingen "Classic" High Voltage varianten eller Amplified varianten).

Produkten är ej testad på djur innehåller veganska ingredienser. Med instruktioner på engelska.

Tips för hårfärgning:

 • Börja med hårblekning (vi rekommenderar Manic Panic Hair Bleach. Följ instruktionerna på förpackningen). Om du använder annat hårblekningsmedel så ska inte efterbehandlingsmedlet/balsamet användas efter blekningen.
 • Skölj ditt hår med vatten.
 • Tillsätt hårfärgen och använd en kam eller hårfärgningsborste för att sprida ut färgen jämnt, massera färgen i håret med fingrarna, låt den sitta i mellan 15 till 60 minuter.
 • Skölj håret noggrant tills vattnet blir genomskinligt. Avsluta med kallt vatten och helst även med balsam.

När det kommer till kvalitet, färg och så vidare, kom ihåg att slutresultatet ALLTID beror på hur håret såg ut innan du färgade det.

Våra produkter är oftast inte allergiframkallande, men om du är osäker så testa lite på din hud, exempelvis på armbågen (de efterlämnar en färgfläck så tänk efter när du väljer var du ska testa den).

Vänta sedan ett par dagar och kontrollera så att huden inte reagerade irriterat. Om du får utslag eller liknande så bör du inte använda hårfärgen.

För att få ett så intensivt resultat som på våra testbilder - blek alltid håret innan du färgar det. Ljusa färger som vitt och pastellfärger funkar endast på blekt hår.

Våra vita färger är egentligen väldigt ljuslila, vilket tar bort gula färger från håret, så bli inte rädd om det ser ljuslila ut efter färgningen det försvinner oftast efter första tvätten.

Färgen kommer att bli så lik våra exempel som möjligt om håret från början är så ljust som möjligt.

Ingen av färgerna är skadliga för håret, de innehåller ingen ammoniak. 

Olika färger är olika svåra att tvätta bort beroende på pigment.

Om man tvättar väldigt blont hår rött så kommer färgen inte att försvinna förrän efter 6 till 8 veckor.

Färgen kommer försvinna gradvis och går då igenom olika faser av färger, antingen orange-aktigt eller rosa-aktigt, beroende på vilken färg håret hade från början. Med andra ord är röd färg svår att tvätta bort, medan exempelvis blåa pigment kan tvättas bort enklare.

Våra tester på exempelbilderna är gjort på syntetiskt hår och kan därför skilja sig från hur det kommer se ut på riktigt hår. Olika datorskärmar visar även färgerna på olika sätt.

Många av de röda färgerna kan se olika ut beroende på hur länge man låter hårfärgen sitta i och så vidare.

Tänk på att de färgar av sig på hud, kläder, handdukar och badrum, så se till att skydda ALLT du inte vill fläcka ner! Detta gäller även när ditt hår är nytvättat, även om det inte är färgat nyligen.

Vi tar inget ansvar för eventuella missfärgningar eller befläckade kläder, möbler eller dylikt. Då alla människors hår är olika kan vi inte garantera resultatet för ditt hår specifikt, eftersom vi inte vet hur det kommer att reagera på färgen. Så glöm inte bort att testa innan.


118ml 

Köps ofta tillsammans

168:-
447:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020