Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Manic Panic Mixer/Pastel-izer

2 Betyg
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

Denna produkt är till för att blanda Manic Panic hårfärger och på så sätt att skapa dina egna nyanser! För att skapa en egen pastellnyans av din favorit i Manic Panics hårfärgsserie så häller du helt enkelt en generös mängd MANIC MIXER/PASTEL-IZER i en bunke och blandar gradvis i din Manic Panic hårfärg. (Du kan använda antingen "Classic" High Voltage varianten eller Amplified varianten).

Produkten är ej testad på djur innehåller veganska ingredienser. Med instruktioner på engelska.

Tips för hårfärgning:

 • Börja med hårblekning (vi rekommenderar Manic Panic Hair Bleach. Följ instruktionerna på förpackningen). Om du använder annat hårblekningsmedel så ska inte efterbehandlingsmedlet/balsamet användas efter blekningen.
 • Skölj ditt hår med vatten.
 • Tillsätt hårfärgen och använd en kam eller hårfärgningsborste för att sprida ut färgen jämnt, massera färgen i håret med fingrarna, låt den sitta i mellan 15 till 60 minuter.
 • Skölj håret noggrant tills vattnet blir genomskinligt. Avsluta med kallt vatten och helst även med balsam.

När det kommer till kvalitet, färg och så vidare, kom ihåg att slutresultatet ALLTID beror på hur håret såg ut innan du färgade det.

Våra produkter är oftast inte allergiframkallande, men om du är osäker så testa lite på din hud, exempelvis på armbågen (de efterlämnar en färgfläck så tänk efter när du väljer var du ska testa den).

Vänta sedan ett par dagar och kontrollera så att huden inte reagerade irriterat. Om du får utslag eller liknande så bör du inte använda hårfärgen.

För att få ett så intensivt resultat som på våra testbilder - blek alltid håret innan du färgar det. Ljusa färger som vitt och pastellfärger funkar endast på blekt hår.

Våra vita färger är egentligen väldigt ljuslila, vilket tar bort gula färger från håret, så bli inte rädd om det ser ljuslila ut efter färgningen det försvinner oftast efter första tvätten.

Färgen kommer att bli så lik våra exempel som möjligt om håret från början är så ljust som möjligt.

Ingen av färgerna är skadliga för håret, de innehåller ingen ammoniak. 

Olika färger är olika svåra att tvätta bort beroende på pigment.

Om man tvättar väldigt blont hår rött så kommer färgen inte att försvinna förrän efter 6 till 8 veckor.

Färgen kommer försvinna gradvis och går då igenom olika faser av färger, antingen orange-aktigt eller rosa-aktigt, beroende på vilken färg håret hade från början. Med andra ord är röd färg svår att tvätta bort, medan exempelvis blåa pigment kan tvättas bort enklare.

Våra tester på exempelbilderna är gjort på syntetiskt hår och kan därför skilja sig från hur det kommer se ut på riktigt hår. Olika datorskärmar visar även färgerna på olika sätt.

Många av de röda färgerna kan se olika ut beroende på hur länge man låter hårfärgen sitta i och så vidare.

Tänk på att de färgar av sig på hud, kläder, handdukar och badrum, så se till att skydda ALLT du inte vill fläcka ner! Detta gäller även när ditt hår är nytvättat, även om det inte är färgat nyligen.

Vi tar inget ansvar för eventuella missfärgningar eller befläckade kläder, möbler eller dylikt. Då alla människors hår är olika kan vi inte garantera resultatet för ditt hår specifikt, eftersom vi inte vet hur det kommer att reagera på färgen. Så glöm inte bort att testa innan.


118ml 

Manic Panic

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
298:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
317:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
0
2
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 13 månader sedan

  Större

  Den kunde varit lite större. Och om man ska blanda en pastell färg så använd hela burken o bara jätte lite färg. Risken e annars att det blir för mörkt.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Blanda färg

  Hej kan man blanda manic panic mixer/paztelaizer med en vanlig permanent svart hårfärg?
  gillar
  • natacha
   för 1 månad sedan
   Och är mixern vit eller transparent?
   gillar
  • rebecka
   Medarbetare på Lyko -
   för 1 månad sedan
   Hej, skulle inte rekommendera det då produkten inte är tänkt att användas tillsammans med väte. Det finns inga garantier på hur resultatet blir om den blandas med en permanent färg, jag tycker pastelizern är lite mer åt det vita hållet än helt transparent för att just få en pastellton i tex rosa och lila.
   gillar
  • natacha
   för 1 månad sedan
   Ok jag förstår det, tänkte mer om det kan vara skadligt för håret att blanda?
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • EN viktig fråga

  om jag blandar den här med cotton candy får jag en pastell rosa färg till håret då
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 15 månader sedan
   Hej! Ja det stämmer ta fler delar pastell än färg för att få ett ljus fint resultat. Man måste ha ett väldigt ljus blont hår för att den pastellfärg ska fästa.
   gillar
  • anneli
   för 14 månader sedan
   Blandade 1/3 av denna pastan i en burk med turkos. Hade det i håret i 30 min. När det var urtvättat så blev det nästan ingen färg kvar alls. Svagt svagt grönt blev det. Missnöjd!
   gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 14 månader sedan
   Hej Anneli! Det var tråkigt att höra. Det är mycket som spelar in vi en sådan färgning. Att håret är tillräckligt ljust för att färgen ska synas samt vilken kvalité håret har om det är mättat så fäster färgen tyvärr inte så bra och ännu mindre en pastellfärg tyvärr.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019