4 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 14 betyg
0
0
0
7
7
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 26 månader sedan

  Babyn blir hal som en ål och len som en... ja som en baby

  Testade denna i badvattnet först på storasyster 4år - det är möjligt att jag då tog lite för mycket men hennes hår blev en kamp att få rent. Huden var däremot mjuk och len. Det var den iofs. innan också men kändes bra. Lärdom - lite mindre mängd i vattnet och sätt upp håret.

  Så till babyn: Väldigt få droppar i baljan men han blev ändå hal som en ål. Jag trodde nästan att han skulle glida ur mitt grepp när jag tog upp honom. Hans torra hud mådde dock väldigt bra av badet. Han saknar i princip även hår så det var det inga bekymmer med.
  Lärdom - detta verkar vara en superdryg olja så minsta möjliga mängd räcker. Bra i badvattnet men håll baljan och efterföljande torkprocessen till en aktivitet för golvnivå.
  8 gillar
 • för 4 månader sedan

  Bästa oljan!

  Jag använder oljan till båda mina barn. Både direkt på kroppen och några droppar i badvattnet till min 2 månaders bebis.
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  Bästa babyoljan

  Älskar denna olja! Har använt den till min lilla sen han föddes. Använder den när jag badar honom och smörjer även in honom där han är torr. Har även använt oljan när lillen har haft skorv, med mycket lyckat resultat!

  Rekommenderar inte att använda den till håret på bebis, det blir väldigt fett. Använd babywash från Maria Åkerberg i håret istället, supermilt och doftar gott, utan att torka ut.

  En flaska räcker länge, typ 4-6 månader (beroende på hur mycket man tar, men några sprut per tillfälle räcker långt). Rekommenderar verkligen att använda denna olja till era små älsklingar, de blir lena, mjuka och doftar gott! #tävling
  4 gillar
 • för 8 månader sedan

  Bästa oljan!

  Bästa oljan för rengöring vid blöjbyten och i badet. Så dryg och räcker superlänge - använt den flera ggr per dag till min dotter och den stora flaskan räckte i 6 månader! Funkar även kanon som kroppsolja till mamman. #tävling
  Gilla
 • för 10 månader sedan

  En olja för allt

  Köpte denna olja (125 ml) till min dotter på tre månader. Initialt skulle jag bara ha den i hennes bad på vintern, men jag fick mycket mer användning för den än så. Allt ifrån att ta bort hennes envisa skorv på hjässan till att smörja in mina egna spruckna nagelband.

  Oljan är medel-lätt i konsistensen. Den går lätt in i huden utan att lämna en klibbig hinna. Doften är neutral, men det finns en liten liten hint av rosmarin som för tankarna till medelhavet. Doften kommer naturligt från rosmarinextraktet som är tillsatt. Som tur är finns ingen parfym. Vilket passar bebisars känsliga hud perfekt.

  125 ml flaskan kommer med en smidig spraypump som gör det enkelt att dosera i badet. Fyra pumptryck räcker i princip för ett bad.

  + Otroligt dryg, har bara förbrukat 1/3 av oljan på fem månader. Trots både bad, insmörjningar och annat.

  + Huden blir väldigt mjuk och det känns som att den skyddar torr vinterhud.

  - Priset, den är relativt dyr. Men om man tittar på den gedigna innehållsförteckningen av olika oljor känns det ändå värt det.

  #LykoInflutester
  5 gillar
 • för 10 månader sedan

  Super

  Toppen bra produkt, läser man på produkter så finns det inga onödig saker i produkten, det ska va enkelt och bra. Barnen är det finaste vi har då får de faktist kosta lite mer. Slår man ut de i längden så blir det inte dyrt eftersom produkten är såååå dryg :)
  1 gillar

Maria Åkerberg
Baby Oil 250 ml

14 Betyg
199:-

Välj storlek

30 ml250 ml125 ml
Beskrivning
Ingredienser
Baby Oil är en kroppsolja för alla åldrar, speciellt för mycket känslig och torr hud.

Baby Oil innehåller växtoljor utvalda för att bevara hudens egna funktioner. Babyn tycker i första hand om att känna sin mammas och pappas doft, därför har vi uteslutit eteriska oljor.

Men även växtoljorna i Baby Oil har en doft. Och beroende på skörden kan både doft och färg variera från en batch till en annan.

Användning: Perfekt som rengöring av babyhud, ta olja på en fuktad tvättlapp. Behöver inte tvättas bort.

Passa på att smörja in Baby Oil under tiden som barnet badar.

Skorv: Hjälper vid skorv, smörj in oljan i hårbotten, låt verka ca 30 min. Har barnet mycket skorv kan Baby Oil sitta i över natten. Kamma mycket försiktigt i hårbotten. Tvätta sedan ur håret (om det finns något) med Hair & Body Shampoo.

Passar även till:

-Massage: Baby Oil är fin som massageolja.

-Hudbristningar: Blivande mammor masserar mage, bröst och lår med Baby Oil i förebyggande syfte. Undvik att dra eller slita i huden.

-Psoriasis: Smörj in morgon och kväll med Baby Oil. Hudbarriären är ofta försvagad vid eksem. Det ytligaste lagret, hornlagret, innehåller mindre av vissa fetter än normalt. Då släpper huden ut mer vatten än en frisk hud, fukthalten sjunker och huden hålls inte mjuk. Resultatet med Baby Oil blir att huden repareras och långsiktigt återuppbyggs. Vid sårig hud använd Aloe Vera Barbadensis.

-Rengöring av teatersmink: ta oljan på fuktad bomull och torka bort sminket. Avsluta med Cleansing och Freshner.

Självkonserverande system.

250ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter