1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 7 betyg
0
0
0
4
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko -
  för 12 månader sedan

  Babyn blir hal som en ål och len som en... ja som en baby

  Testade denna i badvattnet först på storasyster 4år - det är möjligt att jag då tog lite för mycket men hennes hår blev en kamp att få rent. Huden var däremot mjuk och len. Det var den iofs. innan också men kändes bra. Lärdom - lite mindre mängd i vattnet och sätt upp håret.

  Så till babyn: Väldigt få droppar i baljan men han blev ändå hal som en ål. Jag trodde nästan att han skulle glida ur mitt grepp när jag tog upp honom. Hans torra hud mådde dock väldigt bra av badet. Han saknar i princip även hår så det var det inga bekymmer med.
  Lärdom - detta verkar vara en superdryg olja så minsta möjliga mängd räcker. Bra i badvattnet men håll baljan och efterföljande torkprocessen till en aktivitet för golvnivå.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 månader sedan

  Använt till magen

  Använt den till magen och än så länge känns den bra och dryg! Ser fram emot att testa den till bebisen i framtiden! #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 månader sedan

  En favorit!

  Använder den på min 12 veckor gamla dotter vid varje blöjbyte, massage, bad, insmörjning och passar då även på att smörja in mina vintertorra händer med den. Huden blir så otroligt mjuk. Härlig diskret doft. Man kan tycka att den är lite dyr, men med tanke på dess kvalitet och innehåll så känner jag att det är värt det! Dessutom väldigt dryg. #LykoInflutester
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 6 månader sedan

  Bra till de små

  Haft den här till mina små grabbar, och den är mjuk och återfuktande. Mycket dryg, så det behövs inte mycket i vattnet. Fungerade väldigt bra att få bort skorv med.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 12 månader sedan

  Len utan att kladda

  Har använt denna i badet till bebisarna, de blir gudomligt lena och goa efteråt. Anser den vara gör dyr för att använda dagligen vid blöjbyten men funkar fint till badet.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Maria Åkerberg

Baby Oil 250 ml

7 Betyg
149:25Rek. pris 199:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

30 ml250 ml125 ml
Beskrivning
Ingredienser
Baby Oil är en kroppsolja för alla åldrar, speciellt för mycket känslig och torr hud.

Baby Oil innehåller växtoljor utvalda för att bevara hudens egna funktioner. Babyn tycker i första hand om att känna sin mammas och pappas doft, därför har vi uteslutit eteriska oljor.

Men även växtoljorna i Baby Oil har en doft. Och beroende på skörden kan både doft och färg variera från en batch till en annan.

Användning: Perfekt som rengöring av babyhud, ta olja på en fuktad tvättlapp. Behöver inte tvättas bort.

Passa på att smörja in Baby Oil under tiden som barnet badar.

Skorv: Hjälper vid skorv, smörj in oljan i hårbotten, låt verka ca 30 min. Har barnet mycket skorv kan Baby Oil sitta i över natten. Kamma mycket försiktigt i hårbotten. Tvätta sedan ur håret (om det finns något) med Hair & Body Shampoo.

Passar även till:

-Massage: Baby Oil är fin som massageolja.

-Hudbristningar: Blivande mammor masserar mage, bröst och lår med Baby Oil i förebyggande syfte. Undvik att dra eller slita i huden.

-Psoriasis: Smörj in morgon och kväll med Baby Oil. Hudbarriären är ofta försvagad vid eksem. Det ytligaste lagret, hornlagret, innehåller mindre av vissa fetter än normalt. Då släpper huden ut mer vatten än en frisk hud, fukthalten sjunker och huden hålls inte mjuk. Resultatet med Baby Oil blir att huden repareras och långsiktigt återuppbyggs. Vid sårig hud använd Aloe Vera Barbadensis.

-Rengöring av teatersmink: ta oljan på fuktad bomull och torka bort sminket. Avsluta med Cleansing och Freshner.

Självkonserverande system.

250ml

Köps ofta tillsammans

298:50
432:75

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.