Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 12 betyg
2
1
1
2
6
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 25 månader sedan

  riktigt bra för mkt torr hud

  Body Lotion gör verkligen huden återfuktad på riktigt. Använder efter varannan eller var tredje dusch, ibland kombinerat med Royal Body Oil eller Massage Oil Energy. Otroligt dryg och effektiv, behöver inte längre smörja in mig efter varje dusch. Fick också en riktigt snygg solbränna förra året - trots att jag inte använde solprodukter :) #tävling
  7 gillar
 • för 5 månader sedan

  Skön fuktgivande lotion

  En mycket skön lotion som går in i huden , inget kladd och älskar doften av Bergamott och Sandelträ, en doft som ger känslan av medelhavet...vilket jag älskar! Doften är precis ”lagom”.... Riktigt skön lotion!
  2 gillar
 • för 6 månader sedan

  Småkornig

  Köpte denna produkten av er o kände att det va små korn i den emellanåt vilket det väl inte ska vara i en lotion men köpte en likadan ett tag senare o tänkte att det kanske bara var just den som var sån men denna var tyvärr likadan.
  1 gillar
 • för 6 månader sedan

  Återfuktande.. men..

  Tycker vanligtvis mycket om Maria Åkerbergs produkter. Men, blev förvånad över att överhuvudtaget inte känna någon doft (och jag är känslig för dofter, inget fel på mitt luktsinne). Den känns helt oparfymerad. Ser på beskrivningen att doften varierar. Men då jag älskar både bergamottolja och sandelträ, så blev jag besviken. Trodde nästan att jag fått en utbytt vara vad gäller innehållet.
  1 gillar
 • Butik & Salong
  för 15 månader sedan

  torr hud?

  Perfekt nu på vintern när man blir extra torr om hud och händer. Ger så mycket fukt! En storsäljare! :)
  1 gillar

Maria Åkerberg
Body Lotion 500 ml

12 Betyg
399:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

500 ml30 ml250 ml
Beskrivning
Ingredienser
Lotion som motverkar torr hud.

Body Lotion är en kombination av växtoljor, vitaminer och mjölksyra (AHA) och eterisk olja från Bergamott och Sandelträ, vilka hjälper huden med fukt- och fettbalansen. Det är en uppmjukande, välgörande lotion med en doft som passar både honom och henne.

Body Lotion varierar i doft och konsistens. Det beror på att skördarna varierar. De eteriska oljorna som sätter doften varierar inte så mycket, men andra råvaror kan dofta mer och "äta upp" doften av de eteriska oljorna.
 • Bergamottolja sägs lindra eksem och är mycket bra mot psoriasis.
 • Sandelträolja är verkar klådstillande och kan lindra bland annat irritation från solsveda, insektsbett och psoriasis. Även torra eksem.
 • Mjölksyra tas från sockerbetor och Sheasmör från vildväxande sheaträd för att bevara fukt och är även bra mot hudbristningar.
Användning:

Body Lotion kan användas varje dag, speciellt under vintern. Bra efter solbad, applicera först Aloe Vera, därefter Body Lotion för extra fukt. På mycket torr hud kan det kännas som lite pirrningar när huden tar upp Body Lotion.

Eksem: Mjölksyran i Body Lotion kan i många fall hjälpa huden att läka eksem. Mjölksyran i Body Lotion kan luckra upp huden. Om klåda uppstår när Body Lotion appliceras, avbryt behandlingen och använd istället någon av oljorna eller salvorna i vårt sortiment.

Vid fuktiga eksem använd istället Aloe Vera Barbadensis.

Som kurbehandling hemma, appliceras valfri Body & Massage Oil under en riklig mängd Body Lotion. Låt huden ta till sig oljan och lotionen under ca 5-10 minuter innan resten masseras in.

Självkonserverande system.

500ml

Köps ofta tillsammans

848:-
847:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter