2 användarbilder
1 look

Looks

RENGÖRINGSTRIO från Maria...

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 50 betyg
2
1
3
13
31
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 24 månader sedan

  Fantastisk

  Fantastiskt skön för mig som tyvärr inte klarat något pga. allergier har vilat från allt. De senaste 2 åren har jag endast kunna använda vatten till hela min kropp och hår. Nu börjar jag att sakta introducera en produkt i taget.
  10 gillar
 • för 1 månad sedan

  Coldpressed Jojoba Oil

  Kan man använda denna produkt runt ögonen som en ögonkräm?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Camilla! Det bästa är att välja en särskild ögonkräm som är speciellt anpassad till den tunnare huden runt ögonen. Både fukt och näring behövs. Ren olja har för stora molekyler som gör det svårt att absorbera den och det kan lätt orsaka irritation då fett kommer in i ögonen.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Torra partier

  Denna oljan har hjälpt mig att få bukt med mitt vintertorra ansikte efter råd från lykos egna hudterapeut. Jag testade även glida in dotterns torra partier (2 år) och de försvann på bara ett par dagar och visade inga tecken på irritation. Luktar knappt någonting. Kladdar inte och går in i huden snabbt. #tävling
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Älskar oljan

  Har enbart använt oljan i 2 dagar. Men redan efter första gången jag applicerade oljan i ansiktet försvann det torra och fnasiga jag hade på kinderna. Jag är otroligt len dagarna igenom. Rekommenderas varmt!
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Aknen försvann

  Den här mina vänner. Wow. Använder morgon och kväll, efter rengöring. Huden blir mjuk, matt och jag upplever även att den jämnar ut hudtonen.
  Innan jag började använda denna hade jag, speciellt vid pms, akne runt hakan. Efter ca 2 månaders användning är det borta. Peppar peppar :)
  2 gillar
 • Kundtjänst på Lyko
  för 2 månader sedan

  Skägg

  Kör denna som skäggolja. Den gör absolut vad den ska, precis som "vanliga" skäggoljor. Det som är en fördel är att man slipper dofter som krockar med vanliga parfymen man vill köra just den dagen.
  4 gillar

Maria Åkerberg
Coldpressed Jojoba Oil 100 ml

50 Betyg
219:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

30 ml100 ml
Beskrivning
Ingredienser
Coldpressed Jojoba Oil är en universalprodukt för hela familjen. Den gyllengula oljan är framtagen genom varsam kallpressning av frön från Jojobabusken. Oljan är mycket hållbar, konserveringsmedel behövs inte.

Användning:

Den unika sammansättningen av fettsyror gör att Jojobaoljan snabbt går in i huden. Den binder hudens fukt, ökar hudens skyddsbarriär och gör den sammetslen. Fungerar som en vattenfast creme som skyddar dina händer i flera timmar mot vattnets uttorkande effekt.
 • Ansiktsolja för alla hudtyper: Oljan används för sig eller under någon av cremerna i vårt sortiment. Oljan är tunn i konsistensen och går snabbt in i huden, utan att kladda.
 • Torr hud: Har du mycket torr hud kan du uppleva att huden dricker vad den behöver av oljan. Det är viktigt att ge huden så mycket som den vill ha. Huden ges möjlighet att återuppbyggas och kan lättare binda fukt. Oljan blir mycket dryg när huden har kommit i balans.
 • Torrt hår: Gör inpackning med Jojobaolja. Om håret är mycket torrt appliceras oljan i topparna efter hårtvätt.
 • Makeupborttagning: Jojobaolja på en fuktad bomullstuss tar enkelt bort all makeup, även vattenfast mascara.
 • Problemhud: Jojobaolja verkar balanserande på alla hudtyper.
 • Babyvård: Den är tunnare än Baby Oil. Ta gärna några droppar i badvattnet.
 • Ömma bröstvårtor: Vid amning rekommenderas Jojobaolja. Eftersom den är smaklös och helt ofarlig att förtära (i motsats till produkter som innehåller mineralolja), behöver den inte tvättas bort före amning.
 • Svamp i underlivet: Använd oljan minst två gånger per dag. Behandla någon dag efter att symptomen har försvunnit.
 • Rakning: Använd oljan efter rakning. Oljan är bakteriedödande och motverkar röda prickar.
 • Torra eksem: Jojobaolja förbättrar hudens skyddsbarriär och motståndskraft.
Jojobaolja är den perfekta produkten för hela familjens hudvård. Den skyddar även mot kyla. Vid sårig hud, använd Aloe Vera Barbadensis. Olja kan hindra huden att bilda en skorpa.

Självkonserverande system.

Köps ofta tillsammans

518:-
687:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter