Maria Åkerberg Compact Cover Gold

5 Betyg
299:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Compact Cover är ett korrigeringspuder som döljer mörka ringar, blemmor och andra ojämnheter, såsom pigmentfläckar och ytliga kärl. Pudret glider enkelt över huden vid applicering och passar både män, kvinnor och tonåringar. En smidig produkt att bära med sig för att snabbt och enkelt kunna bättra på sin makeup under dagen.

Mineralerna Mica och Titandioxid (CI 77891) gör produkten vältäckande utan att täppa till porerna. Lauroyl Lysine av kokosolja och Squalane av olivolja ger lyster genom att hålla huden återfuktad. Capryloyl Glycin av kokosolja balanserar talgproduktionen, vilket bidrar till att produkten passar alla hudtyper.

Använd det i hela ansiktet, som bas, eller på utvalda ställen för korrigering. Applicera Compact Cover med puderpuff, makeupsvamp eller kabukiborste för ett täckande resultat. Önskas en mer skir finish rekommenderar vi en puderborste.

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4

Baserat på 5 betyg
0
1
0
2
2
  • för 3 månader sedan

    Bra cremepuder

    Ett bra cremepuder som inte lägger sig så man ser varenda linje man har i ansiktet. Jag använder tillhörande pad när jag sminkar mig och brukar fukta den lite. Täcker bra men inte riktigt så bra som jag hade inbillat mig. Sen är det svårt att gissa färg på nätet, jag använder MÅ mineralpuder i färgen vanilla och köpte detta i cream, men tycker att den är på gränsen till för ljus. Fungerar på vinterblek hy men så fort vårsolen kommer blir den nog för ljus på mig.
    gillar
    för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.