Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Maria Åkerberg
Compact Foundation Refill Sticke Milk

Bli först med att betygsätta produkten
219:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Compact Foundation Milk har en ljus, kall nyans, lämplig för en ljus hudton som skulle beskrivas som sommar eller vinter i en färganalys. Den är lite mer täckande än Foundation, vilket gör den användbar även som concealer. En Compact Foundation från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård.

Den är ett växtbaserat makeupunderlag som ger en jämnare hudton och en slät yta som håller hela dagen, samtidigt som det skyddar och mjukgör huden. Produkten ser ut som ett vanligt pressat puder, men är fuktig. I kombination med din egen hudton får varje Compact Foundation en unik nyans. Därför bör du inte välja färg baserat på hur produkten ser ut i förpackningen. Prova alltid på huden i ansiktet när du väljer färg. Produkten innehåller inte vatten, och passar därför bra vid köldgrader.

Applicera Compact Foundation Milk med en torr makeupsvamp eller Foundation Brush, från mitten av ansiktet och ut mot kanterna. Du kan även använda produkten som en concealer för att täcka områden som behöver jämnas ut ytterligare, till exempel under ögonen. Om du lägger ett tunt lager Compact Foundation behöver du inte fästa med puder. Om du tar lite mer för en täckande effekt, fixera antingen med Compact Powder, för ett matt resultat, eller med Mineral Powder, för lyster.

Så monterar du Compact Foundation Refill i dosan: När din foundation tar slut kan du behålla din förpackning och enkelt byta ut till en ny genom att sätta i vår Compact Foundation Refill. På undersidan av dosan ser du små hål. Genom att trycka in ett smalt föremål (exempelvis ett gem) kan du avlägsna den ”tomma” foundationpaletten för att sedan sätta i din Refill.

Köps ofta tillsammans

458:20
687:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter