Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Maria Åkerberg
Compact Powder Refill Sticker Transparent Matte

Bli först med att betygsätta produkten
169:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Compact Powder Transparent Matte har en transparent, ljus nyans som fixerar makeupen och mattar ner blank hud utan att täppa till porerna. Compact Powder från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård.

Det är ett växt- och mineralbaserat, pressat puder som ger en jämnare hudton samtidigt som det skyddar huden. Vi använder naturliga, hudvänliga ingredienser som ger bra konsistens och gör så att pudret sitter bra.

Applicera Compact Powder Transparent Matte ovanpå en Foundation. Detta fixerar sedan underlaget och ger en jämnare yta. Compact Powder kan appliceras med puderpuff eller med vår stora Powder Brush, som löspuder.

Så monterar du Compact Power Refill i puderdosan: När ditt puder tar slut kan du behålla din förpackning och enkelt byta ut ditt puder till ett nytt genom att sätta i vår Compact Powder Refill. På undersidan av puderdosan ser du små hål. Genom att trycka in ett smalt föremål (exempelvis ett gem) kan du avlägsna den ”tomma” puderkakan för att sedan sätta i din Refill.
  • Kategori:Puder
  • Artikelnummer:
    1984-508-0001

Köps ofta tillsammans

193:50
367:50

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter