Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.8

Baserat på 6 betyg
0
0
0
1
5
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 3 månader sedan

  Dryg

  Under mitt ena öga var jag jättetorr och jag blir väldigt irriterad under ögat när mina ögon rinner, redan efter 1 veckas användande så ser jag stor skillnad. Inte alls lika torr och det svider inte så när ögonen rinner.
  Gilla
 • för 8 månader sedan

  Två ögonkrämer?

  Det känns så överflödigt att behöva använda ytterligare en ögonkräm som beskrivningen säger ("Även om Eye Balm används är det viktigt att ögonhuden får Eye Cream eller Eye Cream More en gång per dag"). Är intresserad av just den här produkten då jag har väldigt rinniga ögon, men är mindre intresserad av att behöva köpa ytterligare en ögonkräm för 249-299 kr om jag använder denna. Känns mer som ett marknadsföringsknep?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 8 månader sedan
   Hej! :)

   Maria Åkerberg rekommenderar att man använder Eye Cream eller Eye Cream More en gång per dag utöver denna balm för att få ut bäst effekt. Det fungerar dock också att bara använda denna balm :)
   1 gillar
 • för 9 månader sedan

  Dryg och återfuktande

  Extremt dryg produkt som håller länge. Behövs bara lite för att återfukta hyn kring ögonen.
  Får dock påsar om jag råkar använda för mycket kräm eller applicera för nära ögat.
  1 gillar
 • för 34 månader sedan

  Hårda delen?

  Hej!
  Det står att man ska använda produkten den hårda delen runt ögat, vad innebär det? Känner man kring ögat är ju den råda delen där skallbenet är dvs ögonbrynet och upp, samt nästan 1 cm under ögat och ner. Jag skulle vilja ha en produkt att smörja på huden precis utmed fransarna både uppe och nere där jag är väldigt torr...
  2 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 34 månader sedan
   Hej! Man behöver inte lägga en ögonkräm närmare ögat än så. Detta för att huden är så pass tunn och även huden ovanför där du lägger krämen absorberar den.
   2 gillar

Maria Åkerberg
Eye Balm 10 ml

6 Betyg
299:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Eye Balm har en rik sammansättning av växtoljor och eteriska oljor som verkar närande och revitaliserande. Oljor av Nyponfrö, Gurkört, Jojoba, Squalane samt Peptider ökar fukthalten i huden och förbättrar motståndskraften. Eye Balm är en utslätande ögonbalm som passar bäst till torr hud.
 • Morotsfröolja är antiseptisk, och tillsammans med med Olibanumolja stramar den upp och ger ökad elasticitet.
 • Neroliolja lugnar den känsliga huden runt ögat.
 • Peptiderna utvinns från olika vegetabiliska oljor och har till uppgift att verka fuktbindande och ha en stimulerande aktivitet jämförbar med A-vitamin/Retinol. De stimulerar nybildning av collagen och glycosaminoglycan (inkluderar hyaluronsyra). De skyddar och reparerar collagenet som retinol, men utan risk för irritation/uttorkning i huden. Effekten blir en minskning av rynkors djup och längd samt reducering av fina linjer. Huden blir fastare och slätare, och elasticiteten och fuktbalansen ökar.
Användning:

Eye Balm är mycket dryg. Ta en liten mängd och värm mellan fingrarna. Den skall klappas in sparsamt på den hårda delen runt ögat. Passar perfekt till dig som har lätt för att få ögon som rinner då Eye Balm inte löses upp lika lätt som en vanlig ögoncreme. Den skyddar den tunna huden kring ögat.

Även om Eye Balm används är det viktigt att ögonhuden får Eye Cream eller Eye Cream More en gång per dag. Skall ej användas av personer som lätt får svullna ögon.

Andra bra användningsområden:
 • Vid näsroten om man har tendenser till känslig hud eller eksem.
 • På överläppens amorbåge, om den börjar bli torr och rynkig. Ett fenomen som drabbar rökare.
Spatel behövs inte då produkten ej innehåller vatten. Självkonserverande system.

10ml

Köps ofta tillsammans

528:-
847:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter