Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.1

Baserat på 14 betyg
4
1
1
5
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 5 månader sedan

  BRA PRODUKT

  skonsam mot huden och ögon.

  #tävling
  2 gillar
 • för 6 månader sedan

  Favorit

  Bra för mig med känslig hy då jag inte behöver stå under vatten länge för att få bort all mascara. Tycker inte att den svider i ögonen. Kan vara svårt att få ur den hårda större flaskan, föredrar de mindre tuberna.
  #tävling
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  Bra men inte bäst!

  Känner mig inte riktigt ”ett” med denna ögonmakeup remover....den är bra men något saknas, kan bero på att jag är van vid Lancomes Bi-facial. Då jag är mycket nöjd med Åkerbergs lotions ville jag testa denna remover men som sagt jag återgår till Lancomes. Däremot blir jag ”ett” med removerdoften🙏!
  2 gillar
 • för 9 månader sedan

  Svider i ögonen

  "Använd Eye Makeup Remover på torr bomull och stryk över området där du vill ta bort makeup", det gjorde jag, men sved till som fan direkt i ögat så jag fick skölja bort med vatten fort! Står att den ska va mild. Nej du.
  Gilla
 • för 10 månader sedan

  Jätte bra

  Denna tar på ett skonsamt sätt bort mascaran. Får ta två gånger men vad gör det när jag äntligen hittat något som fungerar, speciellt för mig som har torr och känslig hud. räcker väldigt länge vilket är ett stort plus!!
  #tävling
  Gilla
 • för 28 månader sedan

  Fungerar inte.

  Denna remover var ett riktigt dåligt köp. Flaskan är jättehård, så det är svårt att få ut en lagom mängd. Detta bidrar till att produkten är väldigt o-dryg. Synd på en dyr remover. Dessutom så tar den ej bort allt smink, utan man får gnugga mycket (trots att det enligt beskrivningen inte ska behövas). Köp en annan, eller sparar du pengarna.
  1 gillar

Maria Åkerberg
Eye Makeup Remover 125 ml

14 Betyg
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

30 ml125 ml
Beskrivning
Ingredienser
Eye Makeup Remover är en mild rengöring för huden runt ögonen samt läpparna. Den tar lätt och skonsamt bort din makeup utan att du behöver gnugga.

Eye Makeup Remover passar alla men vid borttagning av vattenfasta ögonprodukter rekommenderas Coldpressed Jojoba Oil för bästa effekt. Eye Makeup Remover tar inte bort vattenfast mascara.

Användning:

Använd Eye Makeup Remover på torr bomull och stryk över området där du vill ta bort makeup. Du kan gärna skölja ögonen efteråt, men det är inte nödvändigt. Produkten lämnar ingen oljig hinna.

Självkonserverande system.

125ml

Köps ofta tillsammans

378:-
747:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter