1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 23 betyg
0
3
1
7
12
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 8 månader sedan

  Toppen under vinterhalvåret!

  Passar mig utmärkt under vinterhalvåret då jag blir torr på vissa partier i ansiktet. Jag använder mig av min vanliga dagkräm och sedan denna över som extra fukt på de utsatta områdena.
  7 gillar
 • idag 16:51

  Jättebra

  Perfekt som nattcreme när man som jag har jättetorr superkänslig hy. Huden blir mjuk
  #tävling
  Gilla
 • för 6 dagar sedan

  Mycket nöjd!

  fixk denna rekommenderar med hudtestet och är mycket nöjd. Använder den både natt o morgon. Huden blir mjuk o len. Den absorberas fint i huden. ger ingen glans eller känsla av att huden blir för fett. Doften av citrus dominerar det är någonting jag inte riktig är nöjd med men det försvinner efter en stund.

  #tävling
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Älskar denna på vintern/hösten

  Jag får väldigt lätt finnar av produkter och när huden blir för fet eller för torr. Har problem med yttorrhet. Denna ger mig bara positiva resultat - vid användning på hösten/vintern när min hud behöver extra fukt. Använder den som nattkräm när jag märker att min hud behöver något mer än min vanliga kräm. Ytterst lite produkt behövs så en liten burk räcker länge.
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Balm som gör underverk!

  Balm som är dryg och som återfuktar utan att täppa igen porer. Det behövs väldigt lite. Huden blir dock rätt glansig så jag använder denna som nattkräm mest. Gör under för torr vinter hud! Kan även användas till nariga händer och torrfläckar. Plus är att det inte är tillsatt några onödiga kemikalier i Maria Åkerbergs produkter! #tävling
  1 gillar
 • för 4 månader sedan

  Bästa nattkrämen för blandhy

  Har yttorr hy men med pormaskar och finnar ibland. Får lätt tilltäppta porer. Denna använder jag som nattkräm (för fet under smink på dagen) och den fungerar bra! Jag har mindre finnar och mer återfuktad hy. Ska erkännas att jag var skeptiskt med att smörja in mitt ansikte med en så det kräm men det fungerar faktiskt! Älskar doften som är örtig.
  1 gillar

Maria Åkerberg
Face Balm Clearing 10 ml

23 Betyg
64:50Rek. pris 129:-50
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

50 ml10 ml
Beskrivning
Ingredienser
Face Balm Clearing är en silkeslen balm som har en rik sammansättning av växtoljor och eteriska oljor av Citron, Bergamott, Lavendel och Pomerans (Petitgrain). De verkar närande, renande och balanserande. Face Balm Clearing lämpar sig för blandhud och fet hud.

Den balanserande effekten på huden gör att personer med fet hud, som har torr överhud, med fördel kan använda Face Balm Clearing. Hudens eget fett får då lättare att komma upp på hudytan och kapslas inte in.
 • Kallpressad Citronolja är renande, antiseptisk och sammandragande.
 • Bergamottolja är balanserande och renande.
 • Lavendelolja stimulerar cellförnyelsen, verkar balanserande, renande och lugnande.
 • Pomeransolja (Petitgrain) är en renande och antiseptisk olja.
 • Gurkörtsolja ökar cellernas syreupptagning, motståndskraft och förebygger torr hud.
 • Nyponfröolja hjälper huden att nyskapas.
 • Squalane av Olivolja förbättrar celldelningen i huden samt är fuktbevarande och balanserande. Squalene banar också väg för A-vitaminet i nyponfröoljan.
Användning:

Face Balm Clearing används dag och/eller natt beroende på hudtyp och beroende på väder. Balmen smälter in i huden och ökar fukthalten. Face Balm Clearing ger gott skydd mot kyla och vind och är därför lämplig att använda som dagcreme under vinterhalvåret.

Tag en liten mängd Face Balm Clearing och värm mellan fingertopparna innan applicering. Använd lämplig produkt runt ögonen: Eye Cream, Eye Cream More, Eye Balm eller Eye Gel.

Spatel ingår inte och behöver inte användas då produkten inte innehåller vatten. Självkonserverande system.

10ml
 • Kategori:Dagkräm
 • Artikelnummer:
  1984-138-0010

Köps ofta tillsammans

123:50
262:50

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019