Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.4

Baserat på 9 betyg
1
1
2
3
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Maria Åkerberg
Face Balm Gentle 50 ml

9 Betyg
349:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

50 ml10 ml
Beskrivning
Ingredienser
Face Balm Gentle är en silkeslen balm som har en rik sammansättning av växtoljor och eteriska oljor så som Apelsin, Lavendel, Neroli och Olibanum. De verkar närande, lugnande och stärker skyddsbärriären. Den innehåller Havtornsolja som är mjukgörande och bra för en känslig hud. Passar alla hudtyper, även de känsliga.

Oljor av Nyponfrö, Gurkört, Jojoba och Squalane av Olivolja ökar fukthalten i huden och förbättrar motståndskraften. Hudens lyster och elasticitet förbättras markant.
 • Havtornsolja är rik på antioxidanter, fettsyror och C-vitamin och har välgörande egenskaper vid besvär med slemhinnor och skador på huden. Kliniska studier har visat att Havtornsolja påskyndar och främjar läkning av huden vid bland annat brännskador och atopiskt eksem. Oljan hjälper även cellerna att repareras och är bra mot torra slemhinnor i underlivet.
 • Neroliolja tas av blommorna på pomeransträdet. Den lindrar och lugnar huden, stimulerar cellförnyelse samt förebygger brustna blodkärl. Oljan används mot graviditetsstrimmor, rynkor och skadad hud.
 • Nyponfröolja hjälper huden att nyskapas.
 • Squalane av Olivolja förbättrar celldelningen i huden samt är fuktighetsbevarande och balanserande. Squalane banar också väg för A-vitaminet i Nyponfröoljan.
 • Gurkörtsolja ökar cellernas syreupptagning, motståndskraft och förebygger torr hud.
 • Olibanumoljan tas av kådan på Olibanumträdet. Oljan är stärkande, cellstimulerande och används för att förebygga rynkor.
 • Lavendelolja stimulerar cellförnyelsen, verkar balanserande, renande och lugnande.
Användning:

Face Balm Gentle används dag och/eller natt beroende på hudtyp och beroende på väder. Balmen smälter in i huden och ökar fukthalten. Face Balm Gentle ger gott skydd mot kyla och vind och är därför lämplig att använda som dagcreme under vinterhalvåret.

Tag en liten mängd Face Balm Gentle och värm mellan fingertopparna innan applicering. Använd lämplig produkt runt ögonen: Eye Cream, Eye Cream More, Eye Balm eller Eye Gel.

Spatel ingår inte och behöver inte användas då produkten inte innehåller något vatten. Självkonserverande system.

50ml
 • Kategori:Dagkräm
 • Artikelnummer:
  1984-140-0050

Köps ofta tillsammans

578:-
897:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019