1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 36 betyg
5
8
2
6
15
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 21 månader sedan

  Bra

  Bra och skön kräm huden blir fin och mjuk
  5 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Jättebra

  Jättebra för min feta bland hy.
  2 gillar
 • för 1 månad sedan

  Fantastisk!

  Har alltid haft väldigt svårt för ansiktskrämer eftersom det har orsakat acne, men när jag började använda denna kräm så min hy mycket bättre efter bara ett par dagar.

  Älskar att den inte alls känns kladdig och att den har ett väldigt frisk lukt. Sedan också att man vet att den innehåller bra ingredienser.
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  ...

  Ville prova Maria åkerbergs veganska produkter , Men det va ingenting för mig.( Cleansing)Dag krämen va så dryg så det gick inte att applicera . Face tonern blev mina ögon irriterade av trots att jag inte tog nära ögonen. Peelingen var okej samma som have mask. Men inget speciellt. Använt nu i ca 2,5 månad men ingen skillnad eller så.
  Så det blir inga Maria åkerberg för mig fler gånger . Min hy blev dessutom fetare av produkterna och det va det jag ville undvika .
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  God doft men lite lös

  Hudkrämen fungerar bra på min känsliga hud och går lätt in. Däremot är den rätt lös så om man inte är riktigt med när man klämmer ut kräm så blir det snabbt mycket. Den är dryg i alla fall men mycket har gått åt i onödan.
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  4/5

  Jag gillar att den har svag doft. den går in i huden bra utan att kännas fet villet jag älskar! Den är dryg och håller väldigt länge. Dock gillar jag inte att den är så "rinnig/lättflytande" Det kommer ut alldeles för mycket och det är jättesvårt att kontrollera. Jag har använt produkten snart i 2 månader. Där för får den 4/5 av mig 😊
  Gilla

Maria Åkerberg
Face Lotion Clearing 50 ml

36 Betyg
199:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

50 ml100 ml
Lyko
Daily Face Wash125 ml
66:83Rek. pris 99:-
Beskrivning
Ingredienser
Face Lotion Clearing med eteriska oljor av Bergamott och Margosa (Neem) är en fuktbevarande lotion för normal till fet hud. Den är balanserande (ej uttorkande) och passar därför mycket bra att börja med när man går över från cremer med mineralolja till cremer med vegetabiliska oljor. Minskar stora porer.

Margosa (Neem) gör huden fräschare och med tiden mindre blank. Margosa (Neem) är ett i Indien vanligt förekommande träd. Det har antiseptiska och stärkande egenskaper, vilket bland annat bidrar till porförminskning.

Mjölksyran som vi använder tillverkas av sockerbetor och är av samma typ som den vi har naturligt i kroppen för att binda fukt.

Bergamottoljan utvinns ur skalet på en citrusfrukt. Bergamottolja är balanserande och renande. Den olja vi använder är fri från bergapten, som annars kan göra huden ljuskänslig.

Användning: Face Lotion Clearing appliceras direkt efter Freshener, på fuktig hud.

Face Lotion Clearing skall inte användas runt ögonen. Använd istället: Eye Cream, Eye Cream More, Eye Balm eller Eye Gel.

Royal Facial Oil Clearing under Face Lotion Clearing förstärker effekten på fet/oren hud.

Självkonserverande system.

50ml
 • Kategori:Dagkräm
 • Artikelnummer:
  1984-127-0050

Köps ofta tillsammans

368:-
747:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020