1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 73 betyg
4
6
8
12
43
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 32 månader sedan

  Prisvärd och räcker länge

  Tidigare använde jag ofta lotion-liknande rengöring, men när jag hittade Maria Åkerbergs foaming wash blev jag så glad! Känns mycket skonsammare mot hyn och vilket även min hy bekräftar. Passar perfekt för mig och räcker länge!
  9 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 26 månader sedan

  Uttorkande

  Produkten kräver mycket vatten (både för att löddra upp och för att skölja ur) troligtvis därför jag upplever den uttorkande. Inte så ”gentle” alltså...
  3 gillar
  • för 18 månader sedan
   Jag upplever tvärtom att det inte kräver mycket vatten alls, dock får man arbeta ganska mycket med den i händerna för att jobba upp löddret.
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Bästa ansiktstvätten

  Superbra produkt! Absolut värd pengarna då den är dryg i formulan, köpte den för 9månader sen och jag har fortfarande 1/4 kvar i produkten trots användning varje dag!!
  Väldigt bra för min känsliga hy!
  2 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Fräsch & lätt ansiktstvätt

  Tycker denna helt klart är en av de bättre ansiktstvättarna jag provat. Fräsch känsla och doft. Den verkar hålla länge också, då det endast behövs ytterst lite för att tvätta rent ansiktet. #tävling
  1 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Min favorit!!!

  Maria Åkerbergs produkter håller länge och är därför prisvärda. Foaming wash gentle är perfekt för mig med känslig blandhy. Den svider inte som många andra produkter gör och den luktar inte för starkt. Rekommenderar verkligen denna!!
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Favoriten

  Använt Maria Åkerberg i 8 år och har aldrig blivit missnöjd. Jag använder denna i min hudvårdsrutin efter Olive Cleansing, det funkar väldigt bra att få bort smink och smuts med dem tillsammans!
  Den är otroligt vänlig mot huden, jag har känslig och torr hy och min hud mår väldigt bra av den här produkten. Den löddrar inte så mycket men är trots det en stark vinnare! Vid oljig hy hade jag rekommenderat Foaming Wash Clearing som blev en lyckad julklapp till min bästa vän.
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Älskar alla produkter från MariaÅkerberg

  Bästa produkterna för en med känslig hud! 😍 #tävling
  1 gillar

Maria Åkerberg
Foaming Wash Gentle 250 ml

73 Betyg
299:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

30 ml250 ml125 ml
Beskrivning
Ingredienser
Foaming Wash Gentle är en löddrande rengöringsgel för känslig hud. Foaming Wash Gentle är baserad på rengörande ingredienser av majs och kokos samt eteriska oljor som Apelsin, Lavendel, Neroli och Olibanum.

Användning: Foaming Wash Gentle skummas upp med lite vatten före användning eller appliceras direkt på fuktig hud. Skölj sedan av med ljummet vatten. Avsluta med Freshener.

Självkonserverande system.

250ml

Köps ofta tillsammans

358:-
727:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter