Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 60 betyg
4
6
8
10
32
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 27 månader sedan

  Prisvärd och räcker länge

  Tidigare använde jag ofta lotion-liknande rengöring, men när jag hittade Maria Åkerbergs foaming wash blev jag så glad! Känns mycket skonsammare mot hyn och vilket även min hy bekräftar. Passar perfekt för mig och räcker länge!
  9 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 21 månader sedan

  Uttorkande

  Produkten kräver mycket vatten (både för att löddra upp och för att skölja ur) troligtvis därför jag upplever den uttorkande. Inte så ”gentle” alltså...
  3 gillar
  • för 12 månader sedan
   Jag upplever tvärtom att det inte kräver mycket vatten alls, dock får man arbeta ganska mycket med den i händerna för att jobba upp löddret.
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Ny favorit!

  Glöm alla svindyra märken; den här är tusen gånger bättre. Fräsch och skonsam, min hud har aldrig mått bättre. Dessutom är den dryg, den lilla 30 ml jag köpte har räckt i flera månader! En liten klick, stor som min nagel, har räckt till att löddra upp för hel ansiktet. Blir helt klart ett köp snart (min tub är fortfarande inte slut)

  #tävling
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Skonsam

  Rengöringen känns skonsam för huden och tar effektivt bort make up. Ett litet minus på att doften är ganska intensiv. Fungerar annars perfekt på min känsliga hy.
  #tävling
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Skön och effektiv

  Rengör bra och skonsamt. Nöjd!
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Prisvärd fräsch effektiv

  Sen jag hitta denna rengöringen så använder jag ingenting annat. Tvättar effektivt bort smink och huden känns riktigt ren och fräsch efteråt. Doftar gott och håller länge, då man bara behöver en lite klick av den. Använder 2 gånger km dagen, morgon och kväll. Min hud har aldrig mått så bra!
  1 gillar
 • för 4 månader sedan

  Lugnande för huden

  Använde denna utomlands och rengjorde i 2 omgångar för att riktigt få bort all spf eller smink. Wow, huden gillade verkligen denna! Luktar av lavendel och känns lugnande för huden. Har blandhy.
  Gilla

Maria Åkerberg
Foaming Wash Gentle 30 ml

60 Betyg
49:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

30 ml250 ml125 ml
Beskrivning
Ingredienser
Foaming Wash Gentle är en löddrande rengöringsgel för känslig hud. Foaming Wash Gentle är baserad på rengörande ingredienser av majs och kokos samt eteriska oljor som Apelsin, Lavendel, Neroli och Olibanum.

Användning: Foaming Wash Gentle skummas upp med lite vatten före användning eller appliceras direkt på fuktig hud. Skölj sedan av med ljummet vatten. Avsluta med Freshener.

Självkonserverande system.

30ml

Köps ofta tillsammans

248:-
372:50

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019