Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 7 betyg
1
0
1
1
4
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 23 månader sedan

  Lätt att få jämn

  Relativt dryg produkt som är lätt att få jämn. Startade när jag var riktigt solbränd och nu har brännan sakta men säkert försvunnit och min hud är ljus (jag är ”vår”). Men foundationen smälter fortfarande in och ger ett naturligt resultat. Lagom finish, inte för matt och inte för blank.
  Den bästa jag provat.
  Jag har känslig hy, ibland väldigt torr och ibland gör sig rosacea påmind men denna foundation stör inte.
  #tävling
  6 gillar
 • för 4 månader sedan

  Alldeles för grå

  Jag är just nu ganska brun i ansiktet, så tänkte att tonen "Glow sun" hade passat mig bäst. Den var dock otroligt grå i färgen och såg inte alls bra ut, den var alldeles för kall. Oftast när man blir brun har man ju en ganska varm ton i huden, så tyckte det var konstigt att den var så grå-aktig. Kommer inte kunna använda denna produkt öht. Har testat att blanda med några av mina andra ljusa foundations hemma men det blir inte alls bra.
  Gilla
 • för 8 månader sedan

  Välja nyans

  Hej! Jag har provat "Warm" och den var lite lite för mörk och gul i färgen (nästan omärkbart dock), vilken nyans skulle vara bäst då istället?
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 8 månader sedan
   Hej jag hade blandat den med lite av ansiktskrämen (bäst då med nån av MÅ’s egna) som fungerar bra för att ljusa upp foundationen lite, eftersom du bara känner att den är lite för mörk o varm. Prova det först 😃
   Gilla
 • för 27 månader sedan

  Älskar M.Å!

  Jag använder många av Maria Åkerbergs produkter då jag tycker att dem är så himla bra.

  Den här foundationen är väldigt krämig och ger en fin glow till huden. stämmer som det står att den blir mer täckande desto mer man buffar med borsten i ansiktet.

  Jag använder glow bright. Den passar bra nu på sommaren men på vintern blir den för mörk då jag har väldigt ljus hud. Då kan man blanda den med en ljusare eller använda den andra foundationen som finns i M.Å.

  #Tävling
  5 gillar

Maria Åkerberg
Foundation Glow Sun

7 Betyg
299:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Foundation Glow Sun - lätt solbränd, neutral ton som anpassar sig efter din hudton. Den lite mörkare varianten av våra två Foundation Glow.

Vegetabiliskt baserad underlagscreme som med ljusreflektorer och lätt konsistens ger en jämn hudton och vacker lyster åt huden.

Användning: Applicera Foundation Glow med en torr makeup-svamp eller foundation-pensel för ett täckande resultat. Applicera med fingrarna för ett mer skirt resultat. I kombination med din egen hudton får cremen en personlig nyans. Därför stämmer generellt sett inte färgen i förpackningen, utan måste provas på ansiktshuden.

Självkonserverande system.

30ml

Köps ofta tillsammans

488:-
747:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter