1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.6

Baserat på 5 betyg
0
0
1
0
4
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 35 månader sedan

  Bra till oss med tunnare hårstrån

  Har bara gott att säga om denna härliga produkt.
  Den gör mitt hår stabilare.
  // M
  8 gillar
 • för 3 månader sedan

  En favorit

  Super bra och prisvärd! Köpte den åt killen som ville använda mindre tunga produkter i håret men ändå ha något som hjälper att få volymen och att de ligger som han vill ha de! Dessutom super bra att de inte är någon alcohol i den då han har irriterad hårbotten och inte behöver mer saker som torkar ut håret ännu mer👍
  2 gillar
 • för 11 månader sedan

  Mja,vet inte vad jag tycker ...

  Den passar kanske inte mitt långa hår med mycket strån så bra.Jag var ute efter volym ifrån hårrötterna och få lite av stöd i håret.Jag har provat i fuktigt hår ,torrt hår och fönat men får inte till det riktigt.Sprayat direkt i håret och sen sprayat i handen och aplicerat i hårbotten som jag kom fram till var det bästa.Blir en lite strävare känsla och verkar inte reta hårbotten de gånger jag använt den.Tror den passar tunnare hår bättre som inte är så tungt som mitt.Gillar att det inte är så många ingredienser i den och ingen uttorkande alcohol.
  #tävling
  2 gillar
 • för 14 månader sedan

  Bästa hårprodukten som ger lagom med stadga för mitt tunna hår.

  Bästa hårprodukten för mitt tunna hår. Fungerar både i blött och torrt hår. Ger lagom med stadga utan att det blir för strävt. Brukar spraya när håret är lite fuktigt och nästan torrt för bästa effekt. Eftersom jag kör no poo-schampo och balsam i håret så tog jag med mina egna produkter till frisören senast, och hon märkte skillnad med denna sprayen. Gillar att den har lite liknande effekt som ett saltvattenspray, men fortfarande en mildare variant. Håret blir inte torrt av denna, men en klick aloe-vera-gel (från Devaz) i topparna skadar ju inte heller. Tips är att köpa en liten sprayburk att hälla över i till resor. Håret blir inte heller fett av denna.
  1 gillar
 • för 20 månader sedan

  Istället för saltvattenspray!

  Kunde inte längre använda saltvattenspray då jag har väldig känslig hårbotten och bytte till denna istället som har liknande egenskaper och som funkar om man inte vill att håret ska vara så glatt! Använder denna dagligen och är supernöjd!
  1 gillar
 • för 29 månader sedan

  Lite krånglig beskrivning :/

  Kan man använda denna som en vanlig saltvattenspray? :)
  1 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 29 månader sedan
   Hej Oliver! Eftersom denna produkt ger håret en bra struktur och stadga samt ger en naturlig yta utan att torka ut så har den liknande egenskaper som ett saltvattenspray. Detta lägger en bra grund för att styla håret. Har du fler funderingar är du välkommen att höra av dig igen! //Emma
   1 gillar

Maria Åkerberg
Hair Style Rough 125 ml

5 Betyg
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Ger ditt hår stadga och volym. Kan användas i både vått och torrt hår.

Prisvinnande produkt - Organic Beauty Awards, Runner Up Bästa Hårprodukt 2016

Motivering: "Produkten som lätt ger håret den där speciella texturen vi alla drömmer om. En känsla av semester året om." - Organic Beauty Awards

Hair Style Rough innehåller salter och är en stylingprodukt som underlättar styling av ett mjukt och glatt hår. Produkten ger struktur och volym till ditt hår.

Hair Style Rough ger en sträv och matt yta utan att torka ut.

Du får samma effekt som när du badat i saltvatten.

Kombinera gärna med Hair Gel eller Moulding Cream.

Användning: Spraya Hair Style Rough i vått eller torrt hår.

Används med fördel till tupering och vid olika uppsättningar.

Undvik att borsta håret när du har Hair Style Rough i det, eftersom borstningen kan slita på håret. Saltsprayen behöver inte tvättas ur als, så även de som kör no poo kan använda den.

Om man vill styla om håret helt och hållet, så ta lite Hair Conditioner i händerna, blanda med lite vatten och fördela i håret. Borsta eller kamma vid behov.

Produkten passar alla hårtyper.

Självkonserverande system.

125ml
 • Kategori:Volym
 • Artikelnummer:
  1984-224-0125

Köps ofta tillsammans

298:-
472:50

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter