3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 11 betyg
0
1
1
1
8
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 30 månader sedan

  Nivå med bareMinerals

  Fick mitt puder idag. Haft bareMinerals innan men blev nyfiken på Åkersbergs smink .. och jag är riktgt impad och nöjd. Sitter bra hela dagen och känns helt naturligt på huden. Renommerat varmt.
  8 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Behövs foundation eller fixerande puder?

  Jag är sugen på testa Maria Åkerbergs smink men undrar om jag behöver ha foundation under Mineral Powder eller behöver jag ha ett puder över för att fixera då pudret blir som en kräm på huden som en foundation?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hejsan Linn!✨ Du behöver inte ha någon foundation under denna då du kan få pudret mer täckande desto mer du "masserar in" produkten med borsten🌺 Du kan däremot börja med en dagcreme under pudret😊 Du behöver inte heller fixera Mineral Powder med något annat puder, det ger jämn ton och lyster av sig självt🥰
   1 gillar
 • för 6 månader sedan

  Bästa jag provat

  Dämpar röda toner, jämnar ut hudfärgen, ger ett matt resultat på min annars blanka hy men med fint glow. Håller hela dagen och är lätt att applicera. Jag älskar denna!
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  Underbar!

  Kanonprodukt, dock lite odryg...
  1 gillar
 • för 12 månader sedan

  Superfin som bronzer men bara 4 gr i burken

  Jättefin foundation, jag använder denna färg choklad, som bronzer, inte skimmer i utan den ger lite lite ett glow. Ett naturligt glow som man ser bäst i solljus. Lite lite i burken, bara 4 gram vilket man ska ha i åtanke, många andra innehåller dubbelt så mycket produkt i sina förpackningar! 5 gr minst hade jag önskat för det priset!

  #tävling
  #mariaåkerberg
  #bronzer
  #mineralfoundation

  + 1

  Gilla
 • för 12 månader sedan

  Inte riktigt min grej

  Nje något likt bare minerals är den inte. Av bare minerals får man glow å den känns krämig.
  Denna ingen glow å den är väldigt kornig å känns som hälften som hamnade på borsten har hamnat på tröjan. Kommer tyvärr inte köpa igen #tävling
  Gilla

Maria Åkerberg
Mineral Powder Pure Beige

11 Betyg
399:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Lyko
Powder Brush
69:-Rek. pris 99:-
Beskrivning
Ingredienser
Pure Beige - neutral nyans. Färgen som inte kan bli fel om du har en nordisk hudton.

Mineral Powder används för att ge en jämnare hudton i ansiktet. Innehåller inte vatten och passar därför bra vid köldgrader

Vid första anblick ser det ut som ett puder, men när du applicerar det på huden smälter det som en creme och blir en foundation. Mineral Powder sitter mycket bra. Det beror på att mineralerna binder sig till huden.

Användning: Mineral Powder används efter någon av våra dagcremer. Massera in Mineral Powder med en torr Kabukiborste. Ju mer du masserar, desto mer täckande resultat får du. Vill du ha ha ett mer naturligt resultat så masserar du mindre.

Du väljer den nyans som ligger närmast din egen hudton. Det innebär att du kan behöva byta färg beroende på om du är solbränd eller inte.

4g
 • Kategori:Puder
 • Artikelnummer:
  1984-272-0002

Köps ofta tillsammans

628:-
897:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter