1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 90 betyg
3
8
10
15
54
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 17 månader sedan

  Fantastisk peeling

  Den bästa ansiktspeeling jag har testat!
  Den gör det den ska, och man blir superlen!

  Ja, den är rinnig, och ja den lägger sig lite som två skikt i förpackningen. Det man får tänka är att det är bara ekologiskt och biologiskt innehåll, och det kan då ha en påverkan på hur konsistensen blir. Jag har varit medveten om det från början och försöker ha tuben liggandes eller uppochner.
  Och jag skakar den lite lätt innan användning. Sen att man är försiktig när man tar av den, man behöver oftastvinte trycka på tuben. Så gällande det, så inget fel på produkten, däremot kanske dem kommer på en bättre förpackning av denna produkt :)
  13 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 2 månader sedan

  Supermjuk

  Blev supermjuk med en gång. Dock får den en 4 pga rinnigheten. Men det är en vanesak att ha den liggande.
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Rosacea?

  Hej! Funkar denna om man har rosacea?
  Mbh, Olivia
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 3 månader sedan
   Hej Olivia, denna är inte rekommenderad att använda när man har rosacea. Istället kan du använda Maria Åkerberg AHA & Jojoba Peeling som en renande kur tillasmmans med deras Face Mask Clearing. De använder du enligt följande:
   Applicera AHA & Jojoba Peeling och peela. Borsta eventuellt bort kornen och lägg sedan Face Mask Clearing ovanpå. Låt verka över natten och skölj av på morgonen. Alternativt, låt sitta minst 20 minuter.
   Gilla
 • för 3 månader sedan

  Wow

  Älskade peeling! Bästa jag testat och älskar att det är ett svenskt märke🥰
  Funkar bra på känslig hud
  #tävling
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Så bra

  Mycket effektiv kände mej så ren och mjuk efter användning av denna produkt
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Papaya är vad min hud behövde

  Jag ä l s k a r denna peeling, min hud är så torr och kräver mycket fukt. Jag har haft otroligt svårt att hitta en bra peeling, men nu har jag äntligen det! Jag applicerar på torr ren hy och cirkulerar produkten i hela ansiktet, sen tar jag vatten och peelingen förvandlas till en kräm som jag låter sitta kvar en stund. Min hud? Len! ❤👏
  Nästa gång kommer jag köpa en fullstor flaska. Nackdelen är att jag inte visste att flaskan ska ligga plant, annars får jag inte ut produkten med peeling ordentligt, nu när jag vet, gör det ju ingenting men det gör att jag inte ger alla fem stjärnorna. Hade gärna sett att den fungerade lika bra hur den än ligger eller står helt enkelt.
  #tävling
  1 gillar

Maria Åkerberg
Papaya Peeling 100 ml

90 Betyg
229:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

30 ml100 ml
Beskrivning
Ingredienser
Papaya Peeling är en enzympeeling för ansiktet med Papain, ett extrakt av papaya som varsamt löser upp döda hudceller samt motverkar pormaskar. Det påverkar inte underliggande hud.

Papaya Peeling passar även den mest känsliga huden.

Användning: Papaya Peeling appliceras på ren och torr hud. Massera i en till två minuter. Ta sedan lite vatten och blanda i ansiktet så att det blir som en creme. När du känner att de små kornen har lösts upp sköljer du bort peelingen med vatten.

Du kan också gärna fukta en mjuk ansiktsborste och massera ansiktet med. Skölj sedan av med ljummet vatten och avsluta med Freshener.

För mycket känslig hud kan man först blanda ut Papaya Peeling med vatten och sedan applicera den. Låta verka några minuter som en mask och skölj sedan av.

Rekommenderas 1-2 gånger per vecka.

Håll tuben med locket uppåt då du öppnar tuben för att undvika att produkten rinner ut. Skaka inte produkten, då blir den lös och rinnig. Det är Papain (det peelande enzymet) som kan uppfattas som bara olja. När det blandas med vatten aktiveras enzymet. Häll därför inte ut ”oljan”.

Återfuktande kur:

Applicera Papaya Peeling och peela, fukta sedan fingertopparna och fortsätt tills kornen smält. Lägg Face Mask Moist över och låt sitta under natten. Skölj av på morgonen. Alternativt, låt sitta minst 20 minuter.

När du peelar ansiktet, försök att lägga en mask efteråt. Peeling och mask hör alltid ihop.

Självkonserverande system.

100ml
 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  1984-113-0100

Köps ofta tillsammans

528:-
927:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019