2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 105 betyg
4
8
12
18
63
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 21 månader sedan

  Fantastisk peeling

  Den bästa ansiktspeeling jag har testat!
  Den gör det den ska, och man blir superlen!

  Ja, den är rinnig, och ja den lägger sig lite som två skikt i förpackningen. Det man får tänka är att det är bara ekologiskt och biologiskt innehåll, och det kan då ha en påverkan på hur konsistensen blir. Jag har varit medveten om det från början och försöker ha tuben liggandes eller uppochner.
  Och jag skakar den lite lätt innan användning. Sen att man är försiktig när man tar av den, man behöver oftastvinte trycka på tuben. Så gällande det, så inget fel på produkten, däremot kanske dem kommer på en bättre förpackning av denna produkt :)
  13 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 5 dagar sedan

  Superlent resultat

  Man känner sig ren och fräsch efter att ha använt denna samt att man blir superlen! Ett tips är att känna på huden innan man använder den och sen igen efteråt för att verkligen känna skillnaden på hur lent det faktiskt blir efter bara en användning. Superhärlig!
  Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Mild peeling som renar och mjukgör

  En bra peeling som renar huden och ger en mjuk känsla. Torkar inte ut.

  Föredrar dock Maria Åkerberg Aha-jojoba peelingen framför Papaya peelingen, då den ger en ännu renare och fräschare känsla och känns lättare och smidigare att applicera #tävling
  2 gillar
 • för 1 månad sedan

  Stinker spyor

  Denna rinniga produkt fullkomligt stinker spyor o gamla ruttna sopor! Köpte den för att jag blev rekommenderad den att ha mot mina keratosis pilaris (pluppar/knotttor på överarmarna) men det var knappt att jag kunde göra slut tuben pga stanken. Hjälpte inte heller. Har nu istället c/o Gerd Eco facial scrub with aha som doftar mint - och hjälper!
  Gilla
  • för 4 veckor sedan
   God fortsättning, Anna-Karin och vi hörs!
   1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Underbar!

  Fantastisk peeling som gör underverk för huden, doftar gott och gör det den ska. Löddrar härligt när man masserar in den.
  Skakar till tuben några gånger innan användning för att innehållet ska "blanda upp sig".
  #tävling
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Papaya Peeling

  Lite rinnig men skön att massera med och luktar gott men när man tillsätter lite vatten så luktar d spya 🙈
  Huden känns len efteråt.
  1 gillar

Maria Åkerberg
Papaya Peeling 100 ml

105 Betyg
229:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

30 ml100 ml
Beskrivning
Ingredienser
Papaya Peeling är en enzympeeling för ansiktet med Papain, ett extrakt av papaya som varsamt löser upp döda hudceller samt motverkar pormaskar. Det påverkar inte underliggande hud.

Papaya Peeling passar även den mest känsliga huden.

Användning: Papaya Peeling appliceras på ren och torr hud. Massera i en till två minuter. Ta sedan lite vatten och blanda i ansiktet så att det blir som en creme. När du känner att de små kornen har lösts upp sköljer du bort peelingen med vatten.

Du kan också gärna fukta en mjuk ansiktsborste och massera ansiktet med. Skölj sedan av med ljummet vatten och avsluta med Freshener.

För mycket känslig hud kan man först blanda ut Papaya Peeling med vatten och sedan applicera den. Låta verka några minuter som en mask och skölj sedan av.

Rekommenderas 1-2 gånger per vecka.

Håll tuben med locket uppåt då du öppnar tuben för att undvika att produkten rinner ut. Skaka inte produkten, då blir den lös och rinnig. Det är Papain (det peelande enzymet) som kan uppfattas som bara olja. När det blandas med vatten aktiveras enzymet. Häll därför inte ut ”oljan”.

Återfuktande kur:

Applicera Papaya Peeling och peela, fukta sedan fingertopparna och fortsätt tills kornen smält. Lägg Face Mask Moist över och låt sitta under natten. Skölj av på morgonen. Alternativt, låt sitta minst 20 minuter.

När du peelar ansiktet, försök att lägga en mask efteråt. Peeling och mask hör alltid ihop.

Självkonserverande system.

100ml
 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  1984-113-0100

Köps ofta tillsammans

458:-
827:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020