2 användarbilder
1 look

Looks

Svalkande masker (efter pee...

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 125 betyg
5
9
12
18
81
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Frisör på Lyko
  för 27 månader sedan

  Fantastisk peeling

  Den bästa ansiktspeeling jag har testat!
  Den gör det den ska, och man blir superlen!

  Ja, den är rinnig, och ja den lägger sig lite som två skikt i förpackningen. Det man får tänka är att det är bara ekologiskt och biologiskt innehåll, och det kan då ha en påverkan på hur konsistensen blir. Jag har varit medveten om det från början och försöker ha tuben liggandes eller uppochner.
  Och jag skakar den lite lätt innan användning. Sen att man är försiktig när man tar av den, man behöver oftastvinte trycka på tuben. Så gällande det, så inget fel på produkten, däremot kanske dem kommer på en bättre förpackning av denna produkt :)
  13 gillar
 • för 3 dagar sedan

  :/

  Tyvärr skär den sig och delas upp i olika skikt. Hjälper inte om man skakar den innan eller har den upp och ner. Doften är dock ljuvlig.
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Min favorit till ansiktet!

  Jätteskön ansiktspeeling som lämnar huden så mjuk och slät, torkar inte ut och ger huden ett jämnt utseende. Luktar dessutom mycket gott, en mild doft helt i min smak 👍

  Jag har väldigt känslig hud, särskilt i ansiktet, och var därför orolig att jag skulle reagera på papayan och citrusen men nej, jag klarar den utan att reagera det minsta 🙏 Vilket säger väldigt mycket om den här produkten – den passar verkligen den mest känsliga huden 👍

  Jag har inget dåligt att säga om den. Jag visste redan att den var rinnig pga papayaenzymet och det var inget som störde. Kom bara ihåg att hålla tuben upprätt så att enzymet inte rinner ut.
  2 gillar
  • för 2 veckor sedan
   Låter skön och bra💃😊! Jag har läst mycket positivt om MÅ, blir mer och mer nyfiken på att testa fler produkter än vad jag gjort! Denna lägger jag ett hjärta på😊! Fin kväll till dig Snirklig🐚☀️🥰
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  .

  ingredienser tack?
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Linnea 🙂 Du finner ingrediensförteckningen i fliken bredvid beskrivningen! ✨
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Toppen!

  Utan tvekan den bästa peeling jag provat!
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Härlig rengöring

  Superskönt att massera in i ansiktet, huden känns återfuktad efter användning trots peelingeffekt.
  Gilla

Maria Åkerberg
Papaya Peeling 100 ml

125 Betyg
229:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

30 ml100 ml
Beskrivning
Ingredienser
Papaya Peeling är en enzympeeling för ansiktet med Papain, ett extrakt av papaya som varsamt löser upp döda hudceller samt motverkar pormaskar. Det påverkar inte underliggande hud.

Papaya Peeling passar även den mest känsliga huden.

Användning: Papaya Peeling appliceras på ren och torr hud. Massera i en till två minuter. Ta sedan lite vatten och blanda i ansiktet så att det blir som en creme. När du känner att de små kornen har lösts upp sköljer du bort peelingen med vatten.

Du kan också gärna fukta en mjuk ansiktsborste och massera ansiktet med. Skölj sedan av med ljummet vatten och avsluta med Freshener.

För mycket känslig hud kan man först blanda ut Papaya Peeling med vatten och sedan applicera den. Låta verka några minuter som en mask och skölj sedan av.

Rekommenderas 1-2 gånger per vecka.

Håll tuben med locket uppåt då du öppnar tuben för att undvika att produkten rinner ut. Skaka inte produkten, då blir den lös och rinnig. Det är Papain (det peelande enzymet) som kan uppfattas som bara olja. När det blandas med vatten aktiveras enzymet. Häll därför inte ut ”oljan”.

Återfuktande kur:

Applicera Papaya Peeling och peela, fukta sedan fingertopparna och fortsätt tills kornen smält. Lägg Face Mask Moist över och låt sitta under natten. Skölj av på morgonen. Alternativt, låt sitta minst 20 minuter.

När du peelar ansiktet, försök att lägga en mask efteråt. Peeling och mask hör alltid ihop.

Självkonserverande system.

100ml
 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  1984-113-0100

Köps ofta tillsammans

458:-
727:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter