1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 18 betyg
1
3
4
2
8
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 13 månader sedan

  Underverk för huden

  Då min hud mår så mycket bättre efter att jag började använda den här så blev det en till beställning. Vill inte vara utan. Först dusch med Maria Åkerberg Shower & Bath Oil sen masserar jag in Royal bodyoil och Royal bodycreaam. Inte bara att min medicintorra hud äntligen slutat sticka och klia, det doftar underbart också. Det är en av dagens höjdpunkter. Så glad att jag äntligen hittat nåt som fungerar 👌🤗❤️ #tävling
  3 gillar
 • för 8 månader sedan

  Funkar på eksem?

  Hej, jag har problem med atopisk eksem, det står att oljan innehåller Bitter Orange oil. Jag testade body lotion Beautiful som också innehåller den ingrediensen och det sved något otroligt, kan det vara på grund av den ingrediensen? Eller kan det varit något annat som orsakade det? Eller är oljan till för att förebygga eksemets uppkomst? Det är synd att det inte finns en liten flaska så man kunnat testa.
  Gilla
 • för 11 månader sedan

  Gillar starkt!

  Helt underbar konsistens och man får ett sånt fint glow och blir återfuktad på samma gång. Dröm. Enda som är svårt är sprutflaskan. Hade föredragit som en schampoöppning :)
  Gilla

Maria Åkerberg
Royal Body Oil 125 ml

18 Betyg
249:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Royal Body Oil är en lyxig kroppsolja med Havtorn och förföriska eteriska oljor av Neroli, Patcholi och Rosmarin som tillsammans ger en ljuvlig doft. Royal Body Oil understödjer hudens egen skyddsfunktion och gör din kropp sammetslen.

Passar bra efter graviditet både som kroppsolja och intimolja. Royal Body Oil är tunn i konsistensen. Den tas upp relativt snabbt av huden trots att den innehåller fetare oljor än ansiktsoljorna.

Havtornsolja är rik på antioxidanter, fettsyror och c-vitamin och har välgörande egenskaper vid besvär med slemhinnor och skador på huden. Kliniska studier har visat att Havtornsolja påskyndar och främjar läkning av huden vid bland annat brännskador och Atopiskt eksem.

Oljan hjälper även cellerna att repareras och är bra mot torra slemhinnor.

Användning:

Royal Body Oil kan användas varje dag över hela kroppen, inklusive underlivet vid torra slemhinnor.

Royal Body Oil är för kraftig för att användas i ansiktet.

Självkonserverande system.

125ml

Köps ofta tillsammans

598:-
947:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter