Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
1
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 12 månader sedan

  Helt klart en favorit bland oljor

  Jag har tidigare testat att göra egna ansiktsoljor, och det borde ju i teorin bli lika bra som att köpa. Men nej. Den här ger mig inte problem med finnar och liknande, utan bara slätar ut, återfuktar och mildrar. Jag är otroligt nöjd. Den passar min känsliga hy utmärkt, aningen som ensam produkt efter ansiktsvatten, eller som grund inför en ansiktskräm. Värt att notera är dock att den kan "sticka" lite ibland, särskilt om man är extra torr efter dusch eller liknande. Den luktar lite starkt, men efter ett tag vänjer man sig, och nu tycker jag om doften. Oljan är dessutom extremt dryg. En liten flaska har varat i 1,5 år för mig.

  #tävling
  Gilla
 • för 13 månader sedan

  Superhärlig olja

  Känns skön på huden och luktar väldigt gott (lite spa-feeling över det hela!). Tar ett tag för oljan att sjunka in ordentligt men annars är det som vilken ansiktskräm som helst. Livräddare under årets kalla månader!

  #tävling
  1 gillar
 • för 36 månader sedan

  ögonen

  Hej!

  Kan man ha denna olja runt ögonen så att säga över natten ?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 36 månader sedan
   Hej Christel. Detta är inget vi rekommenderar då den innehåller generösa mängder eterisk olja, vilket är för aktivt för den känsliga och tunna huden runt ögonen.
   Gilla

Maria Åkerberg
Royal Facial Oil Gentle 30 ml

2 Betyg
349:-
Beskrivning
Ingredienser
Royal Facial Oil Gentle med eteriska oljor av Apelsin, Lavendel, Pomeransblommor (Neroli) och Olibanum är en vårdande ansiktsolja för torr och känslig hud.

Innehållet av rena växtoljor (Gurkörtsolja, Jojobaolja och Nyponfröolja) och vitaminer samverkar för att öka elasticiteten och fukthalten i huden. Dessa ger en utslätande effekt som är mest märkbar på äldre hud. Gurkörtsolja innehåller 20% GLA (gammalinolensyra) som kroppen kan omvandla till prostaglandiner, som hjälper till att bevara huden.
 • Apelsinoljan är antiseptisk och verkar lugnande på huden.
 • Lavendelolja stimulerar cellförnyelsen, verkar balanserande, renande och lugnande.
 • Neroliolja, av blommorna på pomeransträdet (bitterapelsinträdet), lindrar och lugnar huden, stimulerar cellförnyelsen samt förebygger brustna blodkärl.
 • Olibanumoljan av Olibanumträdet, stärker vener och förebygger rynkor.
 • Rosmarin-antioxidant används istället för syntetiska antioxidanter (BHA och BHT), vilka är giftiga för vattenorganismer.
 • Royal Facial Oil Gentle hjälper huden vid årstidsväxlingar när luftfuktigheten ändras och huden behöver vänja sig vid de ändrade förhållandena.
Användning:

Royal Facial Oil Gentle används ensam eller under någon av cremerna i vårt sortiment. Oljan är tunn i konsistensen och går snabbt in i huden utan att kladda (om inte produkter baserade på mineralolja använts tidigare). Royal Facial Oil Gentle är en mycket fin olja till ansiktsmassage och underlättar portömning.

Enstaka personer kan vara känsliga mot Gurkörtsoljan. Förväxla inte det med att blodcirkulationen ökar och huden får bättre lyster. Alla vegetabiliska oljor ökar blodcirkulationen i huden och detta kan uppfattas som att det kliar eller "kryper" i huden. Om du inte tål produkten blir huden röd och börjar klia. Tvätta bara bort oljan med svalt vatten.

Rekommenderas ej till citrusallergiker!

Självkonserverande system.

30ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020