Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Maria Åkerberg Royal Facial Oil GLA 100ml

2 Betyg
299:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

30 ml
Beskrivning
Ingredienser
Royal Facial Oil GLA är en utslätande ansiktsolja som består av Gurkörtsolja, Jojobaolja och Nyponfröolja, vilka ökar elasticiteten och fukthalten i huden. Detta ger en utslätande effekt, som är mest märkbar på en äldre eller torr hud men passar alla.

Royal Facial Oil GLA är fri från eteriska oljor.
 • Gurkörtsolja tillför huden viktiga byggstenar såsom de essentiella fettsyrorna GLA (gammalinolensyra) och linolsyra, vilka behövs för att stärka skyddsbarriären hos dem som lider av eksem. Den innehåller 20% GLA (gammalinolensyra) som kroppen kan omvandla till prostaglandiner, som hjälper till att bevara huden.
 • Nyponfröolja kommer från nyponrosens frö. Oljan innehåller A-vitamin. Det hjälper huden att nyskapas, vilket medför att mörka fläckar, rynkor och ärr blir mindre markerade. Nyponfröolja verkar även uppstramande på huden.
 • Royal Facial Oil GLA hjälper huden vid årstidsväxlingar när luftfuktigheten ändras och huden behöver vänja sig vid de ändrade förhållandena.
Användning:

Royal Facial Oil GLA används ensam eller under någon av cremerna i vårt sortiment. Oljan är tunn i konsistensen och går snabbt in i huden utan att kladda (om inte produkter baserade på mineralolja använts tidigare). På en torr hud kan man se att huden ”dricker” vad den behöver av oljan. Det är viktigt att ge huden så mycket som den vill ha. Glöm inte halsen där huden är tunn!

Royal Facial Oil GLA är en mycket fin olja till ansiktsmassage och underlättar portömning.

Enstaka personer kan vara känsliga mot Gurkörtsoljan. Förväxla inte det med att blodcirkulationen ökar och huden får bättre lyster. Alla vegetabiliska oljor ökar blodcirkulationen i huden och detta kan uppfattas som att det kliar eller "kryper" i huden. Om du inte tål produkten blir huden röd och börjar klia. Tvätta bara bort oljan med svalt vatten.

Självkonserverande system.

100ml
 • Kategori:Dagkräm
 • Artikelnummer:
  1984-144-0100
Maria Åkerberg

Köps ofta tillsammans

Maria Åkerberg Royal Facial Oil GLA 100ml
Maria Åkerberg Olive Cleansing 250ml
Pris för allt
528:-

Köps ofta tillsammans

Maria Åkerberg Royal Facial Oil GLA 100ml
Maria Åkerberg Eye Cream 30ml
Kerastase Resistance Ciment Termaique 150ml
Pris för allt
847:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 12 månader sedan

  Helt ok

  Helt ok, för mig med blandhy så ser jag mer lyster i huden efter användning men tycker den går in väääldigt långsamt. Får prova oljan Clearing istället
  gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018