Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 5 betyg
0
0
1
1
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 22 månader sedan

  Perfekt för min hy

  Man ska ju tillföra fukt för att få en mjuk och fin hy och motverka rynkor, så jag tänkte testa en olja istället för dagkräm. Jag har en lätt torr och känslig hy och den här oljan levde verkligen upp till förväntningarna. Har använt den i en vecka nu och har fått en fin lyster och är inte torr längre.
  4 gillar
 • för 3 månader sedan

  Perfekt för min hy

  Har använt denna olja i minst 10 år...är så nöjd. Har fått flera kommentarer att jag ser ung ut.
  1 gillar
 • för 12 månader sedan

  Bra vid väderomställningar

  Gör det den ska. Har problem vid väderomställningar och får väldigt torr hud och nästan som eksem vid ögonen. Oljan lugnar huden och mjukgör skönt. #tävling
  1 gillar
 • för 35 månader sedan

  Helt ok

  Helt ok, för mig med blandhy så ser jag mer lyster i huden efter användning men tycker den går in väääldigt långsamt. Får prova oljan Clearing istället
  2 gillar

Maria Åkerberg
Royal Facial Oil GLA 30 ml

5 Betyg
169:-

Välj storlek

30 ml100 ml
Beskrivning
Ingredienser
Royal Facial Oil GLA är en utslätande ansiktsolja som består av Gurkörtsolja, Jojobaolja och Nyponfröolja, vilka ökar elasticiteten och fukthalten i huden. Detta ger en utslätande effekt, som är mest märkbar på en äldre eller torr hud men passar alla.

Royal Facial Oil GLA är fri från eteriska oljor.
 • Gurkörtsolja tillför huden viktiga byggstenar såsom de essentiella fettsyrorna GLA (gammalinolensyra) och linolsyra, vilka behövs för att stärka skyddsbarriären hos dem som lider av eksem. Den innehåller 20% GLA (gammalinolensyra) som kroppen kan omvandla till prostaglandiner, som hjälper till att bevara huden.
 • Nyponfröolja kommer från nyponrosens frö. Oljan innehåller A-vitamin. Det hjälper huden att nyskapas, vilket medför att mörka fläckar, rynkor och ärr blir mindre markerade. Nyponfröolja verkar även uppstramande på huden.
 • Royal Facial Oil GLA hjälper huden vid årstidsväxlingar när luftfuktigheten ändras och huden behöver vänja sig vid de ändrade förhållandena.
Användning:

Royal Facial Oil GLA används ensam eller under någon av cremerna i vårt sortiment. Oljan är tunn i konsistensen och går snabbt in i huden utan att kladda (om inte produkter baserade på mineralolja använts tidigare). På en torr hud kan man se att huden ”dricker” vad den behöver av oljan. Det är viktigt att ge huden så mycket som den vill ha. Glöm inte halsen där huden är tunn!

Royal Facial Oil GLA är en mycket fin olja till ansiktsmassage och underlättar portömning.

Enstaka personer kan vara känsliga mot Gurkörtsoljan. Förväxla inte det med att blodcirkulationen ökar och huden får bättre lyster. Alla vegetabiliska oljor ökar blodcirkulationen i huden och detta kan uppfattas som att det kliar eller "kryper" i huden.

Om du inte tål produkten blir huden röd och börjar klia. Tvätta bara bort oljan med svalt vatten. Självkonserverande system.

30ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020