Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Maria Åkerberg Royal Facial Oil Moist 30ml

6 Betyg
299:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

Royal Facial Oil Moist med Neroliolja är en balanserande, utslätande och fuktbevarande ansiktsolja som ökar cellernas syreupptagning och motståndskraft.

Innehållet av rena växtoljor (Gurkörtsolja, Jojobaolja och Nyponfröolja) och vitaminer samverkar för att öka elasticiteten och fukthalten i huden. Dessa ger en utslätande effekt som är mest märkbar på äldre hud. Gurkörtsolja innehåller 20% GLA (gammalinolensyra) som kroppen kan omvandla till prostaglandiner, som hjälper till att bevara huden.

 • Neroliolja av apelsinblommor verkar balanserande. Den lindrar och lugnar huden, stimulerar cellförnyelsen och förebygger brustna blodkärl.
 • Rosmarin-antioxidant används istället för syntetiska antioxidanter (BHA och BHT), vilka är giftiga för vattenorganismer.

Royal Facial Oil Moist hjälper huden vid årstidsväxlingar när luftfuktigheten ändras och huden behöver vänja sig vid de ändrade förhållandena.

Användning:
Royal Facial Oil Moist används ensam eller under någon av cremerna i vårt sortiment. Oljan är tunn i konsistensen och går snabbt in i huden utan att kladda (om inte produkter baserade på mineralolja använts tidigare).

Royal Facial Oil Moist är en mycket fin olja till ansiktsmassage och underlättar portömning.

Enstaka personer kan vara känsliga mot Gurkörtsoljan. Förväxla inte det med att blodcirkulationen ökar och huden får bättre lyster. Alla vegetabiliska oljor ökar blodcirkulationen i huden och detta kan uppfattas som att det kliar eller "kryper" i huden.
Om du inte tål produkten blir huden röd och börjar klia. Tvätta då bort oljan med svalt vatten. Självkonserverande system.

30ml

 • Kategori:Dagkräm
 • Artikelnummer:
  1984-149-0030

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
648:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
847:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.8

Baserat på 6 betyg
0
1
1
2
2
 • för 3 veckor sedan

  För mig passar den

  Blev vaksam när jag läste om att vissa kunde vara känsliga mot gurkörtsoljan samt det som stod om att det kunde "krypa" i huden då min hud tidigare reagerat mot helt andra produkter fast med ros i. Bestämde mig ändå för att testa och jag har nu använt oljan i ca två veckors tid. När jag först skruvade av korken från flaskan upplevde jag att den doftade starkt och jag var därför osäker på om min hud skulle tåla den. Min hud reagerade aldrig och numera använder jag oljan morgon och kväll och är jättenöjd. Doften har jag vant mig vid och upplever den ej som stark längre. #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018