Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Maria Åkerberg Royal Facial Oil More 30ml

7 Betyg
299:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

Royal Facial Oil More med eterisk olja av rosenblad är en utslätande och fuktbevarande ansiktsolja som ökar cellernas syreupptagning, elasticiteten och cellernas motståndskraft. Royal Facial Oil More passar en mogen och känslig hud, är även bra för rosacea och hud med ytliga blodkärl.

Innehållet av rena växtoljor (Gurkörtsolja, Jojobaolja och Nyponfröolja) och vitaminer samverkar för att öka elasticiteten och fukthalten i huden. Dessa ger en utslätande effekt som är mest märkbar på äldre hud. Gurkörtsolja innehåller 20% GLA (gammalinolensyra) som kroppen kan omvandla till prostaglandiner, som hjälper till att bevara huden.

 • Nyponfröolja kommer från nyponrosens frö. Oljan innehåller A-vitamin. Den hjälper huden att nyskapas, vilket medför att mörka fläckar, rynkor och ärr blir mindre markerade. Nyponfröolja verkar även uppstramande på huden.
 • Rose Otto, olja destillerad av rosenblad, är regenererande och ökar den fuktbevarande effekten.
 • Rosmarin-antioxidant används istället för syntetiska antioxidanter (BHA och BHT), vilka är giftiga för vattenorganismer.

Royal Facial Oil More hjälper huden vid årstidsväxlingar när luftfuktigheten ändras och huden behöver vänja sig vid de ändrade förhållandena.

Användning:
Royal Facial Oil More används ensam eller under någon av cremerna i vårt sortiment. Oljan är tunn i konsistensen och går snabbt in i huden utan att kladda (om inte produkter baserade på mineralolja använts tidigare). Royal Facial Oil More är en mycket fin olja till ansiktsmassage och underlättar portömning.

Enstaka personer kan vara känsliga mot Gurkörtsoljan. Förväxla inte det med att blodcirkulationen ökar och huden får bättre lyster. Alla vegetabiliska oljor ökar blodcirkulationen i huden och detta kan uppfattas som att det kliar eller "kryper" i huden. Om du inte tål produkten blir huden röd och börjar klia. Tvätta då bort oljan med svalt vatten. Självkonserverande system.

 • Kategori:Dagkräm
 • Artikelnummer:
  1984-148-0030

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
598:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
862:50

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.9

Baserat på 7 betyg
1
0
1
2
3
 • för 1 vecka sedan

  Torr o flagig hy

  Bästa jag testat, var så torr o flagig på näsan o runt omkring ögonbrynen. Använde den en gång o det försvann genast. Så den rekommenderas.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Perfekt för vinterhy!!

  Ett must-have varje vinter.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 10 månader sedan

  När

  I vilken ordning tar man denna? Nu kör jag ansiktsvatten, serum och dagkräm/nattkräm och ögonkräm.
  gillar
  • emelie
   Hudterapeut på Lyko -
   för 9 månader sedan
   Hej! Denna kan användas på flera sätt, ett sätt är att du använder den ovanpå ditt serum och under din kräm. Du kan även använda den istället för din kräm eller blanda den i din kräm. Det är verkligen en jättehärlig olja! /Emelie, hudterapeut på Lyko
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 19 månader sedan

  Omhändertagande olja

  Denna är perfekt att använda under en torrare period då den hjälpen hyn att anpassa sig. Den är väldigt fet vilket är viktigt i vår klimat men kan orsaka kvisslor om den används varje kväll, beroende på din hy typ.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019