1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 35 betyg
1
2
1
10
21
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 23 månader sedan

  med dessa 3 produkter, se bifogad fil

  Har jag fått bukt med stresseksem (nära psoriasis), så tack Maria
  8 gillar
  • för 16 månader sedan
   Den bästa produkten för att få bort det torra i hårbotten. Absolut värt pengarna. Ska man satsa på en produkt så är det denna.
   1 gillar
 • för 2 dagar sedan

  Fräsch hårbotten!

  Har länge haft en kliande hårbotten och det har samlats torr hud under naglarna när jag har kliat. Testade denna produkten (30ml = en dos, detta var jag inte medveten om) och masserade in skrubben i hårbottnen. Den var ganska svår att skölja ur, fick göra det i två omgångar. Resultatet var en mycket fräschare hårbotten som inte längre har massa döda hudceller, dock kliar det fortfarande men inte i samma utsträckning. Håret håller sig också fräscht längre och känns inte lika flottigt. #tävling
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Eva

  Lite svår att få ner i hårbotten och man tappar mer hår när man använder den. Ger en skön känsla av friskhet efteråt. #tävling
  1 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Nöjd!

  Den är skön att använda men jag måste säga att jag tycker den är lite svår att få ned i hårbotten, men jag är mycket väl medveten att det kan ha och göra med min hårtyp som fångar upp kornen. Jag har många tunna hårstrån. Jag kommer absolut ge den fler chansen och se till att jag hittar något bra knep. Jag får lätt fett beläggningar på hårbotten som jag hoppas denna produkt kan få bukt med. #tävling
  3 gillar
  • för 2 veckor sedan
   Jaha! Åh vad bra, då ska jag kolla på det =)
   1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Tacka gudarna...

  Eller kanske tacka Maria.
  Haft problem med mjäll i 2 år, varit som stora kakor i hårbotten, försökt med ALLT tills jag testade denna och det har reducerat mitt mjäll något rejält. Kan STARKT rekommendera.

  Jag har tunt, skandinaviskt hår.
  5 gillar
 • för 1 månad sedan

  Mycket intressant

  Mycket spännanfde produkt. Jag har aldrig tidigare använt en skalpskrubb men är väldigt glad att jag gjorde det. Har en kortare tid haft problem med feta partier i håret och kliande, irriterad hårbotten. Tack vare denna produkt fick jag tillbaka den luftiga härliga kvalitet på håret jag brukar ha! Den doftar som tandkräm vilket är mycket märkligt men inte dåligt. En mycket rinnig produkt så var varsam så du inte slösar!
  2 gillar

Maria Åkerberg
Scalp Scrub Intensive 125 ml

35 Betyg
199:-

Välj storlek

30 ml125 ml
Beskrivning
Ingredienser
Scalp Scrub Intensive är en hårbottenpeeling för alla hårtyper som används för att avlägsna torr eller fet beläggning i hårbotten. Behandlingen hjälper också till att ta bort den kant som kan uppstå efter mjälleksem.

Scalp Scrub Intensive innehåller desinficerande och kylande pepparmintolja.

Scalp Scrub Intensive är en peeling för alla hårbottentyper.

Mjölksyra (AHA) från sockerbetor och små korn från jojobaolja avlägsnar varsamt döda hudceller.

Användning:

Om du har mycket stylingprodukter i håret, tvätta då med passande schampo. I annat fall applicerar du Scalp Scrub Intensive direkt i torrt hår på torr hårbotten. Vänd förpackningen upp och ned och applicera Scalp Scrub Intensive i hårbotten genom att bena och applicera. Har du mycket tjockt hår eller bara vill underlätta appliceringen, använd då den applikator som finns att köpa till. Massera in i hårbotten med cirkulerande rörelser under några minuter. Låt det verka i 20 minuter eller mer. Skölj därefter med ljummet vatten. Avsluta med passande Scalp Treatment.

Används med fördel två gånger per vecka.

Varning:

Scalp Scrub Intensive får ej användas på barn på grund av det höga innehållet av Myntaolja.

Självkonserverande system.

125ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020