2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 35 betyg
3
2
2
7
21
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 23 månader sedan

  Glow!

  Skippa kemikalierna och go all in med 100% ekologiskt från Maria Åkerberg! Denna kombo till natten ger en glowy morgonhy. #lyko
  7 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 23 månader sedan

  No bueno

  Jag hade högre förväntningar på den här produkten då det kostar en hel del in my opinion. Jag har använt den här varje dag senaste 2 månaderna på kvällen. Jag använder bara naturliga och eko hudvårdsprodukter och inte för många heller. Det är första serum som jag köpte. Jag fick inga resultat när det gäller acne, kan inte säga att min hudtonen ser jämnare ut eller "piggare" eller ja,någonting överhuvudtaget. Den luktar gott, but that's it. Så jag kommer inte köpa den här igen då för mig gav det inga resultat whatsoever. Andra produkter från MÅ har jag varit nöjd med, men inte den här tyvärr.
  4 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Fräschare och piggare hy

  Använder denna tillsammans med MÅ:S night cream varje kväll, och upplever att min hy känns fräschare och finare efter några veckors användning!

  Jag har blandhy, åt det torra hållet, med en del finnar och blämmor, som reducerats efter användning av denna produkt.

  Ett minus är doften, den luktar övermogen - nästan rutten - frukt. Då den inte är så stark går det bra ändå. #tävling
  4 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Över förväntan!

  Använder denna till natten tillsammans med Night cream, har testat de flesta av MÅ's serum men detta är det första som verkligen har gjort synlig skillnad för min hy - mindre finnar och rodnanden av gamla ärr har minskat. Är SÅ nöjd!
  #tävling
  3 gillar
 • för 1 månad sedan

  Irriterade min hud

  Använde denna tillsammans med Night Cream och Clay cleansern och min hud blev JÄTTEARG. Kollade ingredienslistan och lite research och alla olika citrus-ingredienser kan tydligen vara irriterande, så som Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Limonene, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, och Citral. Funkar säkert för vissa men för min hud var det inte alls bra. Synd! Ville verkligen gilla dessa produkter för att de är ekologiska och har en rätt bra prissättning men kommer inte köpa igen. Direkt som jag slutade med dessa blev min hud glad igen.
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Bästa serumet för trött hud!

  Denna ihop med Night Creme ger en fuktboost och ett härligt glow till en trött hy. Upplever även att den är balanserande och ger bra resultat på både finnar och rodnader. #tävling
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  ??

  Har någon upplevt den som klistrig? Misstänker att det är fel på den jag fått hem
  Gilla
  • för 2 veckor sedan
   Så känns min med men trodde den ska vara det då det är första gången jag köpt den . Blir liksom stelt i ansiktetAv den även vid liten mängd .
   Gilla

Maria Åkerberg
Serum C 30 ml

35 Betyg
249:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

Serum C är ett fuktgivande serum och en energikick för trött hud. Passar alla hudtyper.

Serum C är en perfekt efter-sol produkt, är inflammationshämmande och förebygger hudens åldrande. Det har efter regelbundet användande en längre tid en blekande effekt på bruna fläckar.

Serum C består till 10% av ett unikt stabiliserat koncentrat av apelsiner. Förutom C-vitamin innehåller Serum C dessutom A-vitamin, B1, B2, B6, H, PP samt aminosyror, AHA (fruktsyror) samt Polyfenoler.

A-vitamin stimulerar nybildning av collagen. UVA förstör A-vitamin och det gör Serum C till en perfekt produkt att använda efter solbad.

B6 reglerar fettproduktionen och gör att Serum C också passar personer med fet hud och mild acne.

Polyfenoler är antioxidanter som inte bara skyddar cellerna utan också förbättrar hudens mikrocirkulation och verkar inflammationshämmande.

Användning: Denna produkt används enbart till natten. Då den kan göra huden tillfälligt ljuskänslig så ska den därmed inte användas på dagen. Appliceras under eventuell olja och passande ansiktskräm.


30ml

 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  1984-124-0030

Köps ofta tillsammans

478:-
997:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020