2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 38 betyg
3
2
3
7
23
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 27 månader sedan

  Glow!

  Skippa kemikalierna och go all in med 100% ekologiskt från Maria Åkerberg! Denna kombo till natten ger en glowy morgonhy. #lyko
  7 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 26 månader sedan

  No bueno

  Jag hade högre förväntningar på den här produkten då det kostar en hel del in my opinion. Jag har använt den här varje dag senaste 2 månaderna på kvällen. Jag använder bara naturliga och eko hudvårdsprodukter och inte för många heller. Det är första serum som jag köpte. Jag fick inga resultat när det gäller acne, kan inte säga att min hudtonen ser jämnare ut eller "piggare" eller ja,någonting överhuvudtaget. Den luktar gott, but that's it. Så jag kommer inte köpa den här igen då för mig gav det inga resultat whatsoever. Andra produkter från MÅ har jag varit nöjd med, men inte den här tyvärr.
  4 gillar
 • igår 05:20

  Ska den va så här?

  Hej!
  Jag beställde serum C men den jag fått är brunaktig i färgen och är lite klistrig i konsistensen ska den vara så eller är det fel på mitt exemplar?
  Mvh Hanna
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Så nöjd

  Mycket nöjd med detta serum som bleker pigmenteringar utan att kännas stickigt på huden. Har använt en flaska nu ca 2månader har den räckt varje kväll. Mina pigmenteringar i ansiktet kan bara anas nu istället för förut då dom syndes tydligt. Kommer att fortsätta med denna.#tävling
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Morgonen?

  Kan man använda detta serum på morgonen om man följer upp med spf efteråt?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hejsan Frida! 🌷
   Det kan bli för mycket för huden om du har det både morgon och kväll, så jag rekommenderar att du bara kör detta på kvällen 👍😊
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Serum C- ordning

  Ska man använda detta serum efter Neroli Freshener? Jag använder Face Lotion Moist som jag antar ska appliceras över serumet sen. Hörde att man gärna ska smörja in medan man fortfarande är fuktig i ansiktet av Freshener, gäller detta även för serumet?
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Helt ok, svårt bedöma effekten

  Har använt detta serum tillsammans med ansiktskräm protection samtidigt, huden känns fantastisk men svårt att säga vilken del serumet haft i detta....#tävling
  1 gillar

Maria Åkerberg
Serum C 30 ml

38 Betyg
249:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

Serum C är ett fuktgivande serum och en energikick för trött hud. Passar alla hudtyper.

Serum C är en perfekt efter-sol produkt, är inflammationshämmande och förebygger hudens åldrande. Det har efter regelbundet användande en längre tid en blekande effekt på bruna fläckar.

Serum C består till 10% av ett unikt stabiliserat koncentrat av apelsiner. Förutom C-vitamin innehåller Serum C dessutom A-vitamin, B1, B2, B6, H, PP samt aminosyror, AHA (fruktsyror) samt Polyfenoler.

A-vitamin stimulerar nybildning av collagen. UVA förstör A-vitamin och det gör Serum C till en perfekt produkt att använda efter solbad.

B6 reglerar fettproduktionen och gör att Serum C också passar personer med fet hud och mild acne.

Polyfenoler är antioxidanter som inte bara skyddar cellerna utan också förbättrar hudens mikrocirkulation och verkar inflammationshämmande.

Användning: Denna produkt används enbart till natten. Då den kan göra huden tillfälligt ljuskänslig så ska den därmed inte användas på dagen. Appliceras under eventuell olja och passande ansiktskräm.


30ml

 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  1984-124-0030

Köps ofta tillsammans

448:-
927:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter