2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 17 betyg
3
0
2
3
9
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 33 månader sedan

  Aldrig mer torr!

  Har man som jag inte tiden att ta ett bad så ofta, så är mitt tips att smörja in sig med denna olja precis innan man går ut ur duschen, snabbt bara låta duschstrålarna skölja av överflödet och sen gå ut ur duschen. Då är huden babymjuk och håller sig så resten utav dagen - underbart!
  9 gillar
  • för 18 månader sedan
   Denna olja är helt fantastisk!! Aldrig mer torr efter duschen... härlig doft och bara helt underbar! Håller sig bra och blir sååå len🙏😉✌️❤️
   1 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 28 månader sedan

  Kladdig och går ej bort

  Kladdig och smörig produkt som inte går bort i duschen. Fastnar på golvet i dushen och man måste ta tvål efter för att få bort oljan från kroppen. Konstig produkt. Jag kanske inte använde den på rätt sätt?
  2 gillar
  • för 8 månader sedan
   Den ska masseras in efter dusch sen sköljas av lätt och sen torkar du dig som vanligt..då är du återfuktad sen. Kan även användas vid förkylning, för skimmer, smörja in på torr hud, i badvattnet m.m!
   Gilla
 • för 4 månader sedan

  Helt otrolig

  Min man har haft psoriasis i 25 år och han har haft den obehandlad länge, eftersom han är lat. Jag köpte 2 små flaskor för att han skulle få prova. Redan efter fjärde gången märker han stor skillnad. Det klias mycket mindre och de stora placken blir mjuka och röda istället. Han smörjer in sig i duschen och sköljer av sig överskottet innan han går ut ur den.
  Det är ett stort plus att det inte innehåller en massa skit som hydrokortison och konserveringsmedel. Så nu blir det att köpa en stor flaska istället då den är helt klart värd sina pengar.
  #tävling
  2 gillar
 • för 13 månader sedan

  Mjuk hud

  Bästa produkten för min torra hud👍
  1 gillar
 • för 13 månader sedan

  Absolut älskar!!!

  Den är helt underbar! Man är helt återfuktad när man går ur duschen! :)
  Gilla
 • för 18 månader sedan

  Återfuktande olja utan att bli kladdig!

  Min räddare i nöden likväl på soliga resor som vinterdagar hemma i Sverige. Jag använder den efter duschen som kroppsolja istället för bodylotion. Återfuktar huden med en skön känsla. Det går snabbare och tar mindre plats när jag reser o vill komprimera. Jag hade önskar en pump till för att lätt dosera. #Lykoinflutester
  5 gillar
 • för 20 månader sedan

  Mums 😋

  Så härlig doft och så behaglig att använda. Tycker det är gott att slippa smörja sig direkt efter duschen. Använd i duschen, skölj av överflöd - klart 😊🤗 #tävling
  2 gillar

Maria Åkerberg
Shower & Bath Oil 250 ml

17 Betyg
229:-

Välj storlek

30 ml250 ml
Beskrivning
Ingredienser
Shower & Bath Oil är en välgörande olja med Eucalyptus för kropp och själ. Helt fri från konserveringsmedel, kemiska emulgeringsmedel och alkohol. Oljan löser sig delvis i vatten.
 • Lindrar förkylningssymptom.
 • Bra för psoriasis.
Lecitinet i Shower & Bath Oil kommer från sojabönoljan och ger huden extra motståndskraft genom att fästa på huden och samtidigt tillföra fukt och fett. Det är naturligt framställt av icke-genmanupulerad soja genom membranseparation. Tillverkningen sker utan organiska lösningsmedel och kemisk blekning.

Shower & Bath Oil är bra att använda vid psoriasis, flagorna lossnar lättare och huden mjukas upp.

I varmt badvatten förångas Eucalyptusoljan och du får ett aromabad perfekt vid förkylning.

Eucalyptusoljan, utvunnen ur Eucalyptusträdets blad, har en frisk doft och är antiseptisk.

Även i klimat med hög luftfuktighet håller Shower & Bath huden torr och fräsch. Den ger också huden ett skimmer som passar till fest.

Användning:

Skaka oljan innan användning. Applicera oljan på fuktig hud efter att du tvättat dig. Massera in oljan och duscha av dig lätt. Tänk på att det kan bli halt i duschen!

Oljan kan också användas på torr hud.

Aromabad: Tillsätt två kapsyler till badvattnet.

Förutom att användas på kroppen när du duschar går denna olja att använda vid rakning. Applicera på rengjord hud innan rakning. Använd rakhyvel och byt rakblad ofta. En slö hyvel sliter på huden och gör den irriterad. Används med fördel efter vaxning för att motverka röda prickar.

För små barn det bättre med Coldpressed Jojobaoil eller Baby Oil i badvattnet.

Självkonserverande system.

250ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter