Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.7

Baserat på 3 betyg
0
0
0
1
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 månad sedan

  Brun utan sol🌞

  Helt oslagbart med skön peeling och sen tan in a bottle som ger en oerhört fin fräschör till huden😍
  Aldrig fått så många komplimanger om ”brun å fin du är”
  Känns verkligen toppen
  2 gillar
 • för 3 månader sedan

  Gör vad den ska!

  Ok för en solskygg blekfis som mig. Jag vill ha ljus hy men inte se sjuk ut... fake tan är ofta för orange eller för mörk för mig. Den här gav mig en lätt fräsch lyster precis som jag vill ha det redan efter första applikation. Skrubben är enkel att använda och dess utom dryg.

  Jag skrubbade noga i en varm dusch, smörjde in mig med body butter, väntade till allt sjunkit in i huden och torkat. Sen smorde in med bus. Så nöjd med resultatet! Mjuk och len med en solkysst lyster i perfekt nyans!
  Gilla
 • Frisör på Lyko
  för 5 månader sedan

  Huden

  En uppfräschning! skrubba alltid huden innan du går in med brun utan sol, för att få ett jämt resultat.
  Gilla

Maria Åkerberg
Summer Prep Set 200 ml

3 Betyg
199:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Förbered dig för sommaren och en friskt solkysst hud med vårt Summer Prep Set! Effekten skapas av vår milda brun-utan-sol Tan in a Bottle och vår kroppspeeling Body Scrub som har specialproducerats i en 100 ml tub just för detta erbjudande. När du exfolierar huden och sedan återfuktar och adderar färg får du en frisk ton i huden med mycket lyster.

Produkter som ingår:
-Tan in a Bottle 100 ml
-Body Scrub 100 ml
Produkterna levereras färdigpackade i en cellofanpåse.

Tan in a Bottle är en lättare brun utan sol-produkt för ansikte och kropp. Den ger dig gradvist en naturlig, mjukt solkysst ton. Maximal färg uppnås efter 3-4 dagars användning. Nyansen du får beror på mängden pigment i huden. Det verksamma ämnet Dihydroxiacetone (DHA) är en sockerart som reagerar med luftens syre och proteiner i hudens ytligaste skikt (jämför med när du tar ett bett av ett äpple, låter det ligga och det får en brun nyans). Färgen går alltså inte ner i huden som en solbränna, utan lägger sig på ytan.

Body Scrub är en kroppspeeling med korn från Aprikoskärnor och Jojobaolja. Eteriska oljor av Grapefrukt, Rosmarin och Kanel tillför en fräsch doft och flera välgörande effekter på huden. Body Scrub peelar effektivt bort döda hudceller, vilket gör huden mjuk och jämn, och dessutom förbereds den för ett jämnare resultat när du applicerar Tan in a Bottle.

Peela kroppen några dagar i rad med Body Scrub innan användning av Tan in a Bottle. När du peelar huden avlägsnas döda hudceller och torr hud som annars kan skapa ett fläckvist resultat från brun-utan-sol. Applicera Tan in a Bottle på kropp och ansikte. Undvik hårfäste och ögonbryn. Undvik skarpa kanter genom att sudda och skapa mjuka övergångar mellan hudpartier med och utan Tan in a Bottle. Glöm inte att tvätta händerna efteråt! Det kan dröja upp till åtta timmar innan full effekt uppnås. Färgen blir naturlig, och du behöver upprepa appliceringen flera dagar i rad för att få en brun ton. Färgen nöts bort efterhand. Smörj därför in dig på nytt var tredje till femte dag för att bibehålla färgen.

Akta kläderna! Vänta med att klä på dig tills produkten har torkat in. Tan in a Bottle är en färskvara. Öppnad förpackning bör förbrukas inom sex månader.

Köps ofta tillsammans

448:-
487:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019