Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 70 betyg
3
10
15
15
27
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 20 månader sedan

  Jättebra!

  Jättebra ögonkräm, dryg och prisvärd.
  5 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 18 månader sedan

  Vad ska man säga....

  Jag hade högre förhoppningar på den här. Trots att jag är medveten om att huden under ögonen är extra fin och känslig så verkar det inte spela roll. En ögonkräm borde fixa sitt jobb. Använder endast rengöringsolja samt Maria Åkerberg Gentle cleanser innan den här. Kanske inte finns någon poäng med att använda både fuktkräm och ögoncreme under och runt ögonen.
  3 gillar
  • för 3 månader sedan
   Cecilia, det är inte så att vi som använder denna till ansiktet gör det för att det är ekonomiskt eller för att det är roligt. Det står i beskrivningen att det är ett alternativ för dem som ej tål eteriska oljor.
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Ny favorit!

  Använt ögonkrämen under några månader och tycker den är riktigt bra och dryg, stor skillnad mot den jag använde tidigare.
  #tävling
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 4 månader sedan

  Fukt!

  Mjuk ögonkräm som återfuktar bra!
  1 gillar
 • för 5 månader sedan

  Under test

  Jag skaffade denna och andra produkter från samma märke efter att ha gjort Lykos hudtest. Jag har tyvärr inte fått in rutin på att morgon och kväll rengöra och smörja men jag försöker så ofta jag kan. Jag är nöjd med produkterna , sen är jag ny i detta och vet inte riktigt vad jag letar efter men jag känner att jag ser fräschare och piggare ut och att huden får mer balans.

  Är en mkt dryg produkt, jag använder en minimal klick så den lär hålla länge och är därför helt klart värt sitt pris!
  #tävling
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Superbra!

  Superbra ögonkräm som snabbt sjunker in i huden och som återfuktar riktigt bra! Jag har haft problem med torra partier runt ögonen och denna ögonkräm är dne enda som återfuktat nog att de helt försvunnit! Enda negativa är att den tar slut ganska så fort, efter enatt och en halv månad var den slut och i och med priset så öndksr jag att den skulle räcka längre.
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Torrheten försvann

  Detta är den första ögonkrämen jag köpt. Jag hade en liten torr fläck under ögonbrynet som försvann efter tre dagars användande morgon och kväll. Rekommenderar!
  1 gillar

Maria Åkerberg
Eye Cream 30 ml

70 Betyg
249:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Eye Cream är en ögoncreme med Nyponfröolja i kombination med Sheasmör, kallpressad Jojobaolja, olika örtsalter och C-vitamin vilket gör att fukthalten i huden höjs. Det resulterar i en slätare hud. Extrakt av Hästkastanjens frukt ljusar upp mörka partier.

Nyponfröoljan i Eye Cream tas av nyponrosens frön. Oljan innehåller A-vitamin som hjälper huden att nyskapas, vilket medför att åldersfläckar, rynkor och ärr blir mindre markerade.

Eye Cream kan användas som ansiktscreme för den som inte tål eteriska oljor. Passar även för hals, dekolletage och vid näsroten där huden också kan vara mycket tunn.

I Eye Cream har vi uteslutit eteriska oljor, men även växtoljorna har en doft. Beroende på skörd kan både doft och färg variera från en batch till en annan.

Användning: Ta varsamt bort ögonmakeup innan Eye Cream appliceras. Använd smink som är vattenlösligt, rengöringen kan annars bli påfrestande för den känsliga huden runt ögat.

Eye Cream fördelas från yttre ögonvrån, under och runt hela ögat. Dra eller slit inte i huden och använd inte mer ögoncreme än vad som absorberas direkt.

Använd Eye Cream på dagen och/eller natten ända från tonåren (när du börjar använda makeup).

Det är aldrig för tidigt att börja använda Eye Cream.

Självkonserverande system.

30ml

Gåva på köpet

Medföljer när du handlar för minst 200:- från Maria Åkerberg!

Köps ofta tillsammans

478:-
797:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019