Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 18 betyg
2
2
2
2
10
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 21 månader sedan

  Bästa jag haft.

  Jag har mycket ljus hy och även lite rödflammiga partier. Jag använder den här foundationen i nyansen Cold, som är den ljusaste nyansen och dessutom hjälper mig att täcka mina röda områden.
  Jag använder den i kombination med Face lotion moist från MÅ. Foundationen är ganska trög i konsistensen och lotionen gör det lättare vid applicering. Resultatet blir mer skirt men det är bara att baka på med mer foundation där man tycker att det behövs. Man kan få så täckande resultat man vill med denna! Trots trög konsistens tycker jag den känns förvånansvärt lätt på huden. Den är kanon helt enkelt.
  5 gillar
 • Frisör på Lyko
  för 5 dagar sedan

  favvo foundationen

  Min absoluta favorit i sminkväg, täcker bra men är samtidigt lätt, nu på vintern så kombinerar jag denna med face balm för jag är så torr i hyn och då funkar den fint hela dagen.
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Vilken färg ska jag välja?

  Hej! Jag använder idag Lumene Blur Foundation nr 4 varm honey. Vilken färg på MÅ:s Foundation är likvärdig med den?
  Jag kan tänka mig att jag snart kommer att få gå ner ett snäpp på Lumenes Blur Foundation till nr 2 Soft Honey. Vilken matchar bäst med den?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej Jessica! :)
   Det är svårt att jämföra olika nyanser mellan olika varumärken. Men det låter som att "warm" bör passa dig bäst.
   Det allra bästa är dock om man kan ta sig till en butik som säljer dessa för att prova ut korrekt nyans.
   Gilla
 • för 5 månader sedan

  Warm

  Ger en vardaglig naturlig look som täcker rodnader samt framhäver naturlig lyster. Den känns otroligt lätt på hyn vilken jag älskar då jag egentligen avskyr foundation. Går även att ”bygga” upp genom att ta fler lager utan att det blir kakigt! Passar lika bra till festlig look som naturlig. Rekommenderar starkt! #tävling
  2 gillar
 • för 5 månader sedan

  Bästa!

  Bra fyllig kräm. Lätt att blanda med underlagskräm och går att lägga i flera lager. Neutral ton passar dig som är ljus eller mellanblond. Mycket nöjd!
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  COLD

  Jag använder sällan smink på detta sättet men känner att ibland vill man göra lite extra eller fräscha till områden i ansiktet. Jag skaffade COLD och använder den för att piffa till och få bort rodnader . Jag tycker den är lätt att applicera och döljer rodnader bra, det är en produkt som kan byggas upp och går därför att få ett väldigt naturligt smink med. Ofta köra jag den fläckvis och inte på hela ansiktet.

  ett minus är väl att den har någon form av doft, inte parfymerad. Vet inte om alla foundation luktar speciellt eftersom att det är en ny produkt i min sminkväska
  #tävling
  Gilla

Maria Åkerberg
Foundation Natural

18 Betyg
249:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Passar dig med ljus och något mörkare hud. Färgen anpassar sig efter din hudton. Där man önskar en mer täckande effekt appliceras ytterligare lager av Foundation.

Vegetabiliskt baserad underlagscreme som ger en jämnare hudton. Mjukgörande och skyddande.

Användning: Applicera Foundation med en torr makeup-svamp eller foundation-pensel för ett täckande resultat. Applicera med fingrarna för ett mer skirt resultat.

I kombination med din egen hudton får cremen en personlig nyans. Därför stämmer generellt sett inte färgen i förpackningen, utan måste provas på ansiktshuden.

Där man önskar en mer täckande effekt appliceras Foundation en extra gång. Du kan först applicera Foundation för att sedan applicera Mineral Powder eller Compact Foundation för att få ett mer täckande resultat.

Självkonserverande system.

30ml

Köps ofta tillsammans

698:-
847:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019