Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 5 betyg
0
0
0
0
5
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 16 månader sedan

  Vårdande läppbalsam som fungerar

  Den här produkten är vårdande och sitter kvar länge. Den skyddar, mjukgör och doftar gott. Utan Maria Åkerbergs lip care-produkter är mina läppar ledsna. Produkten kostar en slant, men jag investerar i glada läppar och det betyder mycket. Har snålat ibland och köpt andra läppbalsam, men ingenting är jämförbart med Lip Care. Har även provat Vanilla, Outdoor och Liquorice och alla är fantastiska. Favoriten är Mentha pga att den ger en uppfräshande mintkänsla. Rekommenderar även Outdoor för solskydd.
  5 gillar
 • för 4 månader sedan

  Gillar mycket!

  Vårdande, naturlig, dryg och ekologisk. Kan man begära mer? 😍✨
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Lip care

  Kommer lip care outdoor att komma tillbaka? Eller finns de någon annan som ger liknande nyans på läpparna som den? Så de upplevs lite ljusare ?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 5 månader sedan
   Hej Josefin
   Nej tyvärr har lip car outdoor utgått ur vårt sortiment och vi kommer inte att ta in den igen dessvärre. Inte heller finns det någon direkt ersättare, tyvärr har de andra från Maria Åkerberg inte den här effekten att läpparna känns lite ljusare. Jag tror det kan bero på att outdoor har solskydd i sig, som gör att det har blivit en liten ljusare nyans.
   Gilla
 • för 7 månader sedan

  Reparerande och vårdande!

  Detta läppcerat är skyddande, återfuktande och väldigt dryg. Den lever upp till förväntan när läpparna behöver extra omsorg, och som bas under läppstift💋
  3 gillar
 • för 12 månader sedan

  Fräscht

  Jag är känslig för cerat som smakar för mycket o ger en konstig känsla i munnen, det gör INTE detta. Mycket fräsch och bra formula. Tar det när jag ska sova och det första jag gör när jag går upp. Jättenöjd. Har även outdoor stick från MÅ. Också jättebra. Lite speciell doft men jag tycker den känns frisk på något sätt.
  #tävling
  4 gillar

Maria Åkerberg
Lip Care Mentha 7 g

5 Betyg
99:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Lip Care Mentha är ett cerat med Pepparmyntsolja.

Lip Care gör dina läppar mjuka och smidiga.

Läpparna har mycket tunn hud, endast mellan 3 - 5 lager hudceller jämfört med de 15 lager som finns på övriga kroppen. De är extra utsatta för kyla och vind och kan ha svårt att tillverka tillräckligt mycket fett. Detta gäller särskilt om du tidigare använt mineralolja på läpparna.

Vanliga ingredienser i ordinära cerat är talg (djurfett) eller mineralolja så som vaselin, paraffin och petroleum.

Mineralolja är en billig ingrediens som finns i de flesta hudvårdsprodukter. Mineralolja torkar ut läpparna och tillför inga vitaminer. Oljan går att byta ut mot vegetabilisk olja (från växtriket).

Vegetabilisk olja är mycket dyrare men skapar i gengäld inget beroende, utan hjälper och skyddar läpparna. Det finns människor som hela tiden vill känna att de har cerat på läpparna, men det är ett annat beroende. Det kan ta någon månad att komma till rätta med beroendet av mineralolja. Det påverkas av hur mycket och hur länge man använt mineraloljor.

Lip Care gör att läpparna behåller fukthalten bättre och det medför att fina linjer runt munnen minskar. Det är mycket vårdande och drygt, sitter kvar länge på läpparna. Detta gör det effektivt på torra och spruckna läppar. Bivaxet är dessutom renat från pollen, så Lip Care passar även pollenallergiker.

Användning:

Läppar som utsatts för mineralolja från cerat eller läppstift masseras in med AHA & Jojoba Peeling. Använd lätta, cirkulära rörelser för att avlägsna hudflagor. Följ upp med Lip Care!

Grunda med Lip Care före Lip Care Colour eller Lip Gloss.

Tips: Prova Lip Care på torra och spruckna nagelband.

Självkonserverande system.

7g
 • Kategori:Läppar
 • Artikelnummer:
  1984-348-0001

Köps ofta tillsammans

328:-
497:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019