Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Maria Åkerberg Lip Care Vanilla 7g

18 Betyg
99:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Lip Care Vanilla är ett cerat med äkta Vaniljextrakt från Madagaskar. Lip Care gör dina läppar mjuka och smidiga.

Läpparna har mycket tunn hud, endast mellan 3 - 5 lager hudceller jämfört med de 15 lager som finns på övriga kroppen. De är extra utsatta för kyla och vind och kan ha svårt att tillverka tillräckligt mycket fett. Detta gäller särskilt om du tidigare använt mineralolja på läpparna.

Vanliga ingredienser i ordinära cerat är talg (djurfett) eller mineralolja så som vaselin, paraffin och petroleum.

Mineralolja är en billig ingrediens som finns i de flesta hudvårdsprodukter. Mineralolja torkar ut läpparna och tillför inga vitaminer. Oljan går att byta ut mot vegetabilisk olja (från växtriket).

Vegetabiliskolja är mycket dyrare men skapar i gengäld inget beroende, utan hjälper och skyddar läpparna. Det finns människor som hela tiden vill känna att de har cerat på läpparna, men det är ett annat beroende. Det kan ta någon månad att komma till rätta med beroendet av mineralolja. Det påverkas av hur mycket och hur länge man använt mineraloljor.

Lip Care gör att läpparna behåller fukthalten bättre och det medför att fina linjer runt munnen minskar. Det är mycket vårdande och drygt, sitter kvar länge på läpparna. Detta gör det effektivt på torra och spruckna läppar. Bivaxet är dessutom renat från pollen, så Lip Care passar även pollenallergiker.

Användning:

Läppar som utsatts för mineralolja från cerat eller läppstift masseras in med AHA & Jojoba Peeling. Använd lätta, cirkulära rörelser för att avlägsna hudflagor. Följ upp med Lip Care! Grunda med Lip Care före Lip Care Colour eller Lip Gloss.

Tips: Prova Lip Care på torra och spruckna nagelband.

Självkonserverande system.

7ml
 • Kategori:Läppar
 • Artikelnummer:
  1984-157-0001
Maria Åkerberg

Köps ofta tillsammans

Maria Åkerberg Lip Care Vanilla 7g
Maria Åkerberg Neroli Freshener 125ml
Pris för allt
268:-

Köps ofta tillsammans

Maria Åkerberg Lip Care Vanilla 7g
Maria Åkerberg Hand Cream 100ml
Maria Åkerberg Hair&Body Shampoo Energy 500ml
Pris för allt
467:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.4

Baserat på 18 betyg
3
4
1
3
7
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 4 månader sedan

  Mild smak och håller länge

  Jag har testat många läppcerat och läppbalsam eftersom jag är en sån som konstant är torr nånstans på kroppen (ja, oavsett årstid). Lip care vanilla har en god vaniljdoft, smakar lite som polka och tar inte över som vissa andra kan göra (tittar på dig Carmex). Formulan är mjuk utan att vara kladdig och håller faktiskt länge. Tycker det går att känna att ingredienserna är vettiga. Plus är förpackningens storlek - den är större än andra läppcerat så den tappas inte bort lika lätt. Sen är den snygg också!

  #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 månader sedan

  Vårdande läppbalsam som fungerar

  Den här produkten är vårdande och sitter kvar länge. Den skyddar, mjukgör och doftar gott. Utan Maria Åkerbergs lip care-produkter är mina läppar ledsna. Produkten kostar en slant, men jag investerar i glada läppar och det betyder mycket. Har snålat ibland och köpt andra läppbalsam, men ingenting är jämförbart med Lip Care. Har även provat Mentha, Outdoor och Liquorice och alla är fantastiska. Favoriten är Mentha pga att den ger en uppfräshande mintkänsla. Rekommenderar även Outdoor för solskydd.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 10 månader sedan

  Äntligen något för känsliga läppar

  Har reagerat på ungefär alla cerat på marknaden. Men Maria Åkerbergs funkade alldeles utmärkt. Inte bara tålde jag den, produkten gjorde sitt jobb också! Högsta betyg!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018