Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Maria Åkerberg Protecting Lotion Outdoor 125ml

2 Betyg
87:15Rek. pris 249:-65
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Är en vårdande anti-age-creme för både ansikte och kropp. Välgörande Jojobaolja, fuktgivande Aloe Vera och skyddande Titandioxid ger ett naturligt solfilter som vårdar och skyddar din hud vid utomhusvistelse i sol, kyla och vind. Ju fler lager av Protecting Lotion Outdoor, desto bättre skydd mot solen.

TItandioxid är det bästa ämnet att använda som solfilter i solskyddsprodukter, även för barn. Det är det ämne som rekommenderas av hudläkare, och vi har använt det sedan 1996. Titandioxid är ett mineral som ligger på hudytan och reflekterar solens strålning. Det går inte in i kroppen, och det döljer inte hudens varningssignaler, såsom att huden blir röd när den utsätts för mer sol än den tål.

Vår Aloe Vera är 98,5% ren Aloe Vera Barbadensis, vilket anses vara den mest verksamma sorten. Aloe Vera Barbadensis innehåller mängder av verksamma ämnen, mineraler, aminosyror och vitaminer. Vår odlare är godkänd av IASC (International Aloe Science Council), vilket garanterar verksam Aloe Vera av högsta kvalitet.

Jojobaoljans unika sammansättning av fettsyror gör att oljan snabbt går in i huden och binder fukten, stärker skyddsbarriären och gör huden sammetslen.

Vi använder vegetabilisk olja istället för mineralolja, såsom vaselin, paraffin och petroleum, som finns i de flesta hudvårdsprodukter. Mineralolja torkar dock ut huden, och tillför inga vitaminer. Vegetabilisk olja är dyrare, men skapar inget beroende, utan vårdar och skyddar huden. Det kan ta någon månad att komma ur beroendet av mineralolja; hur länge och hur mycket man har använt det avgör hur lång avvänjningstiden blir.

Användning:
Fördela Protecting Lotion Outdoor i händerna och applicera på huden. För ett ännu bättre skydd mot solen, applicera extra lager av Protecting Lotion Outdoor och/eller kombinera med Sun Lotion SPF 20 eller Sun Protecting Oil SPF 15. För extra fukt och näring, använd dagcreme och/eller serum under Protecting Lotion Outdoor. OBS! Gäller ej Serum C, som endast används nattetid. För en hållbar makeup, använd gärna Protecting Lotion Outdoor som en primer innan du applicerar din makeup. Självkonserverande system.

125ml
 • Kategori:Kropp
 • Artikelnummer:
  1984-369-0125
1 användarbild

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
256:15

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
345:15

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
0
2
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  Fräsch doft på bra solskydd

  Man får jobba in lotionen ordentligt till allt vitt gått in i huden. Svalkande och skyddar fint Citrusaktig fräsch doft
  #tävling
  gillar
  • karin
   för 10 månader sedan
   Hur hög spf? UVA-skydd?
   gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 10 månader sedan
   Hej Karin! Maria Åkerberg uppger ingen speciell SPF eller UVA skydd i denna utan de använder ämnet TItandioxid som solfilter. Denna kan gärna kombineras med en solskyddfaktor som innehåller SPF.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 dagar sedan

  Måste på sommaren!

  Denna härliga lotion är verkligen ett måste på sommaren! Den hjälper till att skydda mot solens strålar utan att upplevas fet. Den mjukgör huden efter en solig dag på stranden, och den kan användas med fördel innan man går ut i solen för att få skydd. En allt i ett lotion helt enkelt! Dessutom så älskar jag citrusdoften, som bara doftar sommrigt och härligt!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019