Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Maria Åkerberg Sparkling Moonlight

Bli först med att betygsätta produkten
219:-Rek. pris 299:-
Fri frakt, kan skickas omgående
I denna kombinerade puderpalett hittar ni tre intensiva nyanser som kan användas till varierande makeupstilar, från skir romantik till sotad dramatik. Sparkling Moonlight innehåller tre nya nyanser: två ögonskuggor och en rouge.

Eyeshadow Frosty Grey

Denna skimrande ljusgrå nyans fungerar perfekt för att mjuka upp en sotad makeup ihop med Eyeshadow Midnight Blue. Passar även utmärkt ihop med Eyeshadow Shiny Black och Golden Grey i vårt övriga sortiment.

Eyeshadow Midnight Blue

Den här mörkblå nyansen med skimmer fungerar utmärkt i en sotad ögonmakeup. Om man inte är ute efter en skarp sotning, lägger man Eyeshadow Midnight Blue i ett ”tunnare” lager för att få en lättare färgnyans.

Blush Candy

En kall, matt rouge i ceriserosa nyans, utmärkt om man vill ha en skarpare rosa än Blush Pink. För att få en lättare rosa nyans, applicera ett tunnare lager av Blush Candy. Kan även användas som ögonskugga.

Skapa en månskensglittrande festmakeup som håller hela kvällen:
  1. Dölj mörka ringar under ögonen med Cover Stick Neutraliser eller Foundation. Grunda ögonlocket med passande nyans av Cover Stick för att få ögonskuggorna att hållas på plats längre.
  2. Applicera Eyeshadow Base som basskugga för att fästa Cover Stick och få en jämn nyans över hela ögonlocket.
  3. Använd passande skuggpensel för att applicera Eyeshadow Frosty Grey över hela ögonlocket. Den grå nyansen tillför ett festligt skimmer.
  4. Applicera Eyeshadow Midnight Blue på locket så att det finns mycket pigment att tona ut ögonskuggan med (max upp till globlinjen). Tona ut nyansen genom att dra Smokey Eye Brush vågrätt fram och tillbaka – följ formen på den applicerade färgen. Fokusera på ögonlockets yttre del.
  5. Fyll i franslinjen med Eyeliner Dark Velvet; det får fransarna att se fylligare ut. Applicera Mascara i svart.
  6. Applicera Blush Candy i en rak linje på kindbenet för att ge ansiktet ett lyft. Applicera aldrig rouget nära näsan. Tips: Lägg två fingrar från näsvingen och ut. Detta område ska inte ha rouge. Le så att kindäpplet formar sig runt, och applicera rougen lätt, med duttande små, cirklande rörelser på den runda formen.

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018