17 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 141 betyg
18
14
23
31
55
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 31 månader sedan

  Riktigt bra

  Bra produkt, luktar gott och är lättanvänd. Sitter bra och ger både färg och fukt. Jag kör "Bright red" för att underhålla mitt röda hår. Rekommenderas!
  10 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 5 månader sedan
   Hej Mareike!
   Jag skulle säga att sand går lite åt det varmare hållet :)
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 26 månader sedan

  Inte imponerad

  Blev rekommenderad denna av personal på en Lyko butik, köpte Pearl Silver.. Luktar jättegott, håret blir mjukt efteråt, men blev det någon effekt? Nej. Jag är ändå rätt ljus med varma skiftningar i håret som jag ville bli av med, men denna bet inte överhuvudtaget. Så den får en stjärna för lukt och kvaliten på håret efter, men annars... ren skitprodukt.
  2 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 14 månader sedan
   Hej! Ett tips är att lägga den i torrt hår och gnugga inte in den utan stryk på den låt den sitta ett bra tag och gnugga sedan innan utsköljning.
   2 gillar
 • för 2 dagar sedan

  Bäst

  Såå nöjd med denna! Alltid använt revlon innan, nu kommer jag alltid använda Maria Nilas färgbomb framöver! #tävling
  Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Ingen skillnad

  Hade färgen Pearl Silver. Applicerade en mängd och hade i i ca 10 minuter. Det blev absolut ingen skillnad. Därefter, samma kväll, hade jag i resten av burken. Alltså HELA burken på en dag (jag har väldigt tunt och jätteljust hår ska tilläggas), och hade i den i 27 minuter, 3-10min är instruktionen. Inte en enda person märkte av skillnaden i färgen. I vissa ljus kunde jag skymta den, men annars var det ingen skillnad. Dagen därpå duschade jag och inte en gnutta färg fanns kvar efteråt.
  Gilla
  • för 2 veckor sedan
   Jag har märkt att den biter mindre om håret är blekt. Har du lekt det? Tyvärr så funkar det inte på alla hår. Mitt hår är i vanliga fall i bra kondition men jag blonderade tillbaka det till min egen färg efter att ha haft mörkt hårfärg och därefter så blir färgen väldigt svag i längderna men sitter riktigt bra uppe i botten och ca 5 cm ut.
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Pink pop & bright copper

  Köpte pink pop & Bright Cooper för att blanda till en mer rose gold färg, blev bra, fin färg, MEN rätt så fläckig. Hade slingor över min naturliga, ljusa hårfärg (typ level 8-9), tyvärr tog bara färgen på det som var slingat, och även det blev lite fläckigt med partier som inte färgades trots generösa mängder färg, mitt ofärgade hände det absolut ingenting med haha. Kan leva med att det ofärgade inte fick nån färg men tråkigt med fläckarna i det som var slingat. Hade i färgen i ca 25min, blev en väldigt stark färg trotts att det var utblandat. Håret blev väldigt mjukt och behagligt efteråt också!
  Gilla
 • för 3 veckor sedan

  PinkPop

  Hej! Tänkte lägga pink pop imon på min yngsta kusin som är väldigt blond. Tänker att jag skulle blanda med balsam för att spä ut färgen lite, är det något speciellt man ska tänka på? Vilket balsam ex?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 3 veckor sedan
   Hej Anna Cecilia❤ Det går bra med vilket shampo som helst men tänk på att rosa pigment är stark och det är inte säkert att det tvättas ut helt.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Pearl Silver

  Har 50 procent grått hår naturligt som jag vill framhäva och få en kall ton. Kan jag använda ett silver schampo i kombination till denna eller kan det skada och missfärga mitt hår?
  (Min ursprungliga färg är brunt )
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 3 veckor sedan
   Hej Marina❤ Denna kan ta bort varma nyanser i det grå och kan kombineras med silvershampo men du kanske inte behöver använda båda varje gång. Det skadar ej håret då denna även är vårdande. Denna är snällare än vad silvershampo är.
   Gilla

maria nila
Colour Refresh
Cacao

141 Betyg
159:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Maria Nila Colour Refresh är en vårdande hårinpackning med färgpigment som snabbt och enkelt fräschar upp ditt hår. Inpackningen innehåller tillfälliga pigment som succesivt tvättas ut ur håret och färgen sitter kvar mellan 4-10 tvättar.

Till varje produkt ingår en box med 1 par högkvalitativa handskar.
De olika nyanserna kan aldrig ljusa upp en befintlig hårfärg.
Det exakta färgresultatet beror på din befintliga hårfärg och hårets kvalité.
De ljusa nyanserna är därför bäst lämpade för ljusa hår medan de mörka fungerar på både ljusa och mörka hår.
Det går bra att blanda de olika nyanserna med varandra och White Mix är speciellt framtagen så att du kan få din egen perfekta nyans.

Användning:
Schamponera håret och applicera därefter Color Refresh i handdukstorkat hår. Låt sitta i minst 3 minuter. Skölj ur håret och avsluta behandlingen med balsam. Använd de medföljande handskarna.

Fungerar endast på färgade hår.

100ml

Köps ofta tillsammans

458:-
407:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter