Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Maria Nila Head & Hair Heal Duo

68 Betyg
799:-Rek. pris 1298:-35
Fri frakt, kan skickas omgående

Head & Hair Heal Shampoo
Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblemsamt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktionoch motverkar håravfall. 

Användning:
Massera in schampot i håroch hårbotten, skölj ur och fortsätt behandlingen med inpackningoch balsam. Anpassad för dagligt bruk.

1000ml

Head & Hair Heal Conditioner
Antiinflammatoriskt och hårväxtstimulerande balsam. Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblem samt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion och motverkar håravfall. 

Användning:
Applicera i nytvättat hår,skölj ur. Anpassad för dagligt bruk.

1000ml

Head & Hair Heal behandlar och förebygger mjäll och andra hårbottenproblem, motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxten. 

 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1003-926-2000
maria nila

Köps ofta tillsammans

Maria Nila Head & Hair Heal Duo
Maria Nila Structure Repair Masque 250ml
Pris för allt
1028:-

Köps ofta tillsammans

Maria Nila Head & Hair Heal Duo
Maria Nila Structure Repair Leave-in Cream 200ml
Maria Nila Dry Shampoo 100ml
Pris för allt
1157:-

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 4 månader sedan

  Löste tonåriga sonens mjällproblem

  Vet att detta inte är något mjällschampoo men ville hålla mig till veganska alternativ så sonen fick testa detta.
  En liter shampoo och en liter balsam har nu gått åt och det finns inte ett spår kvar av att han någonsin skulle ha haft mjäll så vi håller tummarna för att de nu är borta för alltid.
  Jag gillade också detta shampoo/balsam. Skönt att tvätta håret med.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Sååå braa

  Det tar absolut emot att köpa ett schampo/balsam för 799:- men det har verkligen räddat mitt hår och minskat klådan i hårbotten rejält! Jag köpte först den mindre varianten och testade. Väldigt lätt att arbeta in i hårbotten/håret så det behövs inte mycket! Älskar den här hårvården!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Alla hårproblem borta men fick en ny!

  Maria Nila Heal Duo! Jag har haft seboreexem sen jag föddes och behövt receptbelagd hårschampo sen jag kan minnas! Dåligt immunförsvar orsakade ständiga utbrott och håravfall där exemen var som värst. Sen jag började använda Heal Duon har allt på skalpen läkt, det kliar inte längre och jag har kunnat reducera användning av mitt receptbelagda schampo. Jag ville bara ha ett bra schampo som inte torkade ut min skalp. Jag kunde till och med bleka mitt hår utan problem, jag är chockad och så glad att jag kan skutta till månen bara för att!
  Mitt hår är mjukt och glansigt och luktar fantastiskt... Ända nackdelen är att det är svårt att styla nu, blivit lite tungt. Duon gör mitt hår väldigt fluffigt men rakt, jag vill ha mjuka lockar och lite messy. Jag har heller inte kunnat sluta med mitt recept schampo. Men vad är det jämfört med att exemen är putts väck!? Jag kommer aldrig, aldrig byta igen!!! + jag köpte duon för ca två mån sen och dom är inte ens halvtomma, inte ens i närheten av en tredjedel borta! Så dryg och bra! Har du problem alls med mjäll, exem eller andra saker så testa denna!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Tyvärr inget för mig

  Har nu använt det här schampot, balsamet och inpackningen i ungefär ett halvår nu. Tyvärr är den enda skillnaden jag märker på mitt hår att det har blivit mycket torrare, jag har fått mjäll sen jag började använda det och min hårbotten kliar. Väldigt dryg produkt dock, har fortfarande mängder kvar. Kommer inte köpa igen.
  gillar
  • annie
   för 1 månad sedan
   Om jag vore dig så skulle jag kontakta MariaNila själv och fråga vad som kan vara orsaken till att du upplever detta. Mvh Annie
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Finns inget bättre!

  Har inte hittat något annat schampo och balsam som är veganskt, paraben-fritt OCH hjälper mot mina eksem i hårbotten! :-)
  gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018