1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 78 betyg
5
3
3
21
46
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 15 månader sedan

  Grym!

  Denna inpackning gör håret silkeslen och mjukt, den doftar härligt och produkten gör sitt jobb. Samt så är den dryg och lätt att applicera, rekommenderar!
  7 gillar
  • för 10 månader sedan
   Fick denna på vegomässan och de va de bästa som hänt mitt hår. Har färgat de så länge, de har varit så slitet, frissigt, livlöst och dött. Men sen jag började använda denna serie och speciellt denna hårmask har gjort att mitt hår började se mer levande ut igen och mycket mindre kluvna toppar och de går att borsta utan att halva håret kommer med! Är så nöjd med detta och kommer fortsätta med denna när den tagit slut! Jag rekommenderar de till alla med slitet hår, de bästa jag hittat på den veganska marknaden. De må kosta lite men de är så värt de! Om du vill rädda ditt hår och få den där friska looken så är detta en rekommendation!! (:
   #tävling
   Gilla
 • igår 11:01

  Älskar denna

  Detta är en inpackning som jag väldigt ofta återkommer till!

  Den luktar helt fantastiskt

  Den gör håret mjukt och lent.

  Har psoriasis, väldigt mycket i hårbotten.
  Denna mjukar upp och stressar inte min hårbotten alls.

  Men som jag upplever med många produkter är att kroppen/håret nästan vänjer sig vid dem, så brukar försöka varva med något annat mellanåt.
  2 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Balsammetoden?

  Älskar denna! vet någon om den är ok enligt balsammetoden? vet att vissa av maria nilas produkter innehåller vattenlösliga silikoner, vilket är ok. Bara silikonerna inte är fettlösliga samt att inpackningen inte innhehåller parabener/mineraloljor osv. Kram:)
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 3 veckor sedan
   Hej Linnea!
   Denna går bra att använda om du kör balsammetoden. De innehåller silikon men det är så väldigt liten procent så det är ingenting som kommer att påverka håret och blir dessutom vattenlösligt 😊👍
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  😍

  Älskar alla Maria Nilas hårprodukter, mitt favoritmärke helt klart! Men favoriter hos MN är nog Heal. Doftar underbart och gör håret så lent 💕
  3 gillar
  • för 1 månad sedan
   😍😍😍😍
   1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Underbar doft

  Sprider sig dock dåligt i håret vilket gör att man får använda väldigt mycket.

  #tävling
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Superhärlig

  har grovt, VÄLDIGT torrt hår (rödhårig) och en torr och "flakig" hårbotten. Har haft den några gånger förut och den har verkligen gjort gott åt håret men har inte fattat förrän nyss att man kan HA DEN I HÅRBOTTEN. Det har förbättrat min hårbottenhälsa enormt och mitt grova hår blir lent och känns som hår och inte svinto. 10/10 bananer
  2 gillar

maria nila
Head & Hair Heal
Masque 250 ml

78 Betyg
319:-
Beskrivning
Ingredienser

Antiinflammatorisk och hårväxtstimulerande inpackning. Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblem samt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion och motverkar håravfall.

Användning:
Applicera i nytvättathår och låt verka i 5-10 minuter. Skölj ur och avsluta behandlingen med ett balsam. Upprepa behandlingen 1–2 gånger per vecka.

Head & Hair Heal behandlar och förebygger mjäll och andra hårbottenproblem, motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxten. 

250ml

Finns även i paket

maria nila
Head & Hair HealTrio
799:-Rek. pris 897:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020