3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.0

Baserat på 161 betyg
14
16
12
29
90
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 24 månader sedan

  Otroligt nöjd!

  Jag har haft problem med att mitt hår fort blir fett och har problem med mjäll och har krusigt hår. Nu har jag använt detta schampoo och balsam 2 gånger och jag märker redan skillnad! Nu behöver jag inte duscha håret varje dag och det är mjukare. Nu har jag hittat rätt!
  19 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  Medarbetare på Lyko
  för 7 månader sedan

  Fett hår

  Doftar jätte gott och gör håret väldigt mjukt. Men tyvärr blev håret fett jätte fort. Fick känslan att man fick tvätta håret oftare. Gav dem en chans i ca två månader men upplevde inte att det blev bättre. Kan tänka mej att den passar mer för den med torr och känslig hårbotten.
  2 gillar
  • för 2 dagar sedan
   Har fet hårbotten o torrt hår vil Ken nu rekomenderar champo o balsam som ska köpa då
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Strålande!

  Har haft extrem klåda i hårbotten en period och bestämde mig efter lite research att prova detta schampoo och balsam. Har använt det 3 tvättar hittills och är väldigt nöjd. Jättegod lukt och klådan har avtagit avsevärt.
  1 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Äntligen klådfri hårbotten!

  Jag har lagt ut en del pengar på div hårprodukter hela sommaren. Neccin..system 4 med scalp treatment..apotekets produkter. Inget har lugnat min kliande hårbotten som tillslut gick över till bölder/skorvor/sår i hårbotten. Mitt sista hopp stog till denna serie. Döm om min förvåning efter 4 tvättar som jag i andra tvätten fick verka ett par min. Sedan balsam. Nu äntligen har min skalp slutat klia och att jag kliar sönder mig totalt. Jag är klifri😀 och nu äntligen får min hårbotten läka i lugn och ro. Jättenöjd! 😀 #tävling
  1 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Hej

  Jag har känsligt hårbotten med fett mjäll, tvätta håret varann dag för bli av med fett mjäll
  Hjälper den schampoo
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 3 veckor sedan
   Hej Sarah! :)
   Ja, då kan detta schampot hjälpa dig.
   Ett tips är att schamponera håret två gånger vid tvätt.
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Fantastiskt resultat

  Jag har länge haft torr och irriterad hårbotten, även en del håravfall efter en graviditet och amning. Men detta schampo och balsam gör mirakel med mitt hår! Hårbotten är återställd och håravfallet har minskat!

  Ett extra plus är ju att det doftar ljuvligt 🥰
  #tävling
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Extremt nöjd!

  Efter två graviditeter har min hårbotten blivit känslig och torr. Denna produkt räddar min vardag, den är fantastisk! Starkt rekommenderad.
  3 gillar

maria nila
Head & Hair Heal
Paket

161 Betyg
499:-Rek. pris 558:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Head & Hair Heal Shampoo
Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblemsamt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktionoch motverkar håravfall. 

Användning:
Massera in schampot i håroch hårbotten, skölj ur och fortsätt behandlingen med inpackningoch balsam. Anpassad för dagligt bruk.

350ml

Head & Hair Heal Conditioner
Antiinflammatoriskt och hårväxtstimulerande balsam. Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblem samt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion och motverkar håravfall. 

Användning:
Applicera i nytvättat hår,skölj ur. Anpassad för dagligt bruk.

300ml

Head & Hair Heal behandlar och förebygger mjäll och andra hårbottenproblem, motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxten. 

Köps ofta tillsammans

568:-
897:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019