Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Maria Nila Head & Hair Heal Paket

109 Betyg
499:-Rek. pris 538:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Head & Hair Heal Shampoo
Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblemsamt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktionoch motverkar håravfall. 

Användning:
Massera in schampot i håroch hårbotten, skölj ur och fortsätt behandlingen med inpackningoch balsam. Anpassad för dagligt bruk.

350ml

Head & Hair Heal Conditioner
Antiinflammatoriskt och hårväxtstimulerande balsam. Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblem samt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion och motverkar håravfall. 

Användning:
Applicera i nytvättat hår,skölj ur. Anpassad för dagligt bruk.

300ml

Head & Hair Heal behandlar och förebygger mjäll och andra hårbottenproblem, motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxten. 

3 användarbilder

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
618:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
847:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.9

Baserat på 109 betyg
12
12
11
17
57
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 15 månader sedan

  Otroligt nöjd!

  Jag har haft problem med att mitt hår fort blir fett och har problem med mjäll och har krusigt hår. Nu har jag använt detta schampoo och balsam 2 gånger och jag märker redan skillnad! Nu behöver jag inte duscha håret varje dag och det är mjukare. Nu har jag hittat rätt!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  igår 11:29

  Superbra!!

  Mycket bra vårdande schampo och balsam som passar alla olika åldrar. Doftar dessutom väldigt gott!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Hjälp mot håravfall

  Hej! Jag har ett ganska långt och starkt hår men också lite torrt (mest i topparna). Under en längre period känns det som att jag tappar hår så fort jag bara drar igenom det eller gör något med det. Använder just nu schampot och balsamet repair från Maria Nila och känner att hårkvaliteten blir bra av den men min fråga är om du har någon aning om vad jag kan göra för att minska att tappa den mängden hår. Om jag ska prova ett annat shampoo? Har läst om denna serie heal men är osäker. Eller är denna process bara naturlig?
  gillar
  • idao
   för 1 vecka sedan
   Vill inte få för fet hårbotten heller då torrheten sitter i topparna.
   gillar
  • evelinaatu
   för 1 vecka sedan
   Jag har exakt samma problem! Har i flera månader letat efter något som kan hjälpa mig.. är helt förtvivlad, tänkte prova heal jag med. Men känns onödigt om det inte hjälper. Tacksam för svar på frågan ovan
   gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 6 dagar sedan
   Hejsan. När det gäller håravfall så finns det många tänkbara orsaker som kan vara anledning till att man fäller. Det allra vanligaste är att håravfallet går i cykler under året och är helt normalt. Alltså att man i vissa perioder tappar mer och i vissa mindre. Andra faktorer kan exempelvis vara stress, zinkbrist, osunda matvanor, näringsbrist, hormonellt. Om man tar hand om sig på bästa sätt, men ändå upplever att man tappar onormala mängder hår så kan det vara en idé att kontakta sin vårdcentral för eventuella provtagningar.

   Maria Nila Head & Hair Heal jobbar för att skapa en så hälsosam hårbotten som möjligt och därmed ge de bästa förutsättningarna för en god återväxt.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Jätte nöjd.

  Mina produkter från Heal kom igår, testade både shampoo och balsam igår kväll och för det första så doftar det så gott och så är det lätt att tvätta ur.

  Hoppas bara håret växer och blir tjockare/fylligare av det här. Håller tummarna.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 1 vecka sedan

  Skönaste känslan för hår & hårbotten

  Det här är schampo & balsam för ALLA. Förebygger håravfall, mjäll och lugnar hårbotten med tillhörande balsam som gör längderna mjuka. Passar verkligen vem som helst och dessutom veganska och skonsamma mot vår miljö. Jag älskar verkligen konsistensen och doften, hett tips helt klart!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Otroligt bra produkt

  Köpte Maria Nilas heal duo för att testa då jag har klåda i hårbotten även slitna toppar. Min hårbotten är mycket bättre nu efter ett par användningar och håret är fantastiskt lätt och varken ser eller känns slitet ut. Håret blir väldigt mjukt och lätt att kamma. Mycket härlig doft av melon. Kan starkt rekommendera denna duo! Nästa gång jag ska handla ska jag köpa trion med masken.🥰#tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018