7 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.1

Baserat på 209 betyg
17
21
15
37
119
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 29 månader sedan

  Otroligt nöjd!

  Jag har haft problem med att mitt hår fort blir fett och har problem med mjäll och har krusigt hår. Nu har jag använt detta schampoo och balsam 2 gånger och jag märker redan skillnad! Nu behöver jag inte duscha håret varje dag och det är mjukare. Nu har jag hittat rätt!
  20 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  Medarbetare på Lyko
  för 12 månader sedan

  Fett hår

  Doftar jätte gott och gör håret väldigt mjukt. Men tyvärr blev håret fett jätte fort. Fick känslan att man fick tvätta håret oftare. Gav dem en chans i ca två månader men upplevde inte att det blev bättre. Kan tänka mej att den passar mer för den med torr och känslig hårbotten.
  2 gillar
  • för 5 månader sedan
   Har fet hårbotten o torrt hår vil Ken nu rekomenderar champo o balsam som ska köpa då
   1 gillar
 • igår 16:27

  MN har räddat mitt hår!

  Maria Nilas heal serie har verkligen räddat mitt hår. Absolut, jag har klippt mig och gör det regelbundet nu (jag hade fobi för frisören förut men gav mig fasen på att ta tag i rädslan) för att hålla håret friskt.
  Men som ni ser så är det skillnad redan innan jag började klippa mig! Håret blev slätare och mer glansigt. Jag slutade även att tappa massa hår! Kunde DRA av hår från mitt huvud och när jag duschade så föll det mer och mer. Så började jag med MN serie och nu är mitt hår friskt och inte ett dugg frissigt, elektriskt och tappar bara några få hårstrån istället för klumpar. Kommer aldrig byta!! 😍 #tävling
  1 gillar
 • för 3 dagar sedan

  Can be better.

  Very dificult to brush hair after using this. Doesn't fit for dry, colored hair. But smell is very good.
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Inte nöjd

  Skonsam och bra men mitt hår har aldrig varit så fett. Rekommenderar inte till personer med fett hår. Har försökt vänja hårbotten med produkten men håret blir fett efter några timmar..
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Fräscht

  Älskar denna serie som är snäll mot håret och luktar gott. Har torr hårbotten men får snabbt fett hår. Då passar denna perfekt. #tävling
  2 gillar
 • för 1 månad sedan

  Schamponera två gånger

  Blev först besviken då håret blev fort fett efter tvätt. Men läste sen någonstans att man kan behöva schamponera två gånger och nu känns håret bättre än någonsin :)
  3 gillar

maria nila
Head & Hair Heal
Paket

209 Betyg
519:-Rek. pris 578:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Head & Hair Heal Shampoo
Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblemsamt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktionoch motverkar håravfall. 

Användning:
Massera in schampot i håroch hårbotten, skölj ur och fortsätt behandlingen med inpackningoch balsam. Anpassad för dagligt bruk.

350ml

Head & Hair Heal Conditioner
Antiinflammatoriskt och hårväxtstimulerande balsam. Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblem samt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion och motverkar håravfall. 

Användning:
Applicera i nytvättat hår,skölj ur. Anpassad för dagligt bruk.

300ml

Head & Hair Heal behandlar och förebygger mjäll och andra hårbottenproblem, motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxten. 

Köps ofta tillsammans

808:-
887:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020