Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Maria Nila Head & Hair Heal Paket

139 Betyg
499:-Rek. pris 558:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Passa på att köpa till

Lyko Travel Set44:-Rek. pris 49:-

Head & Hair Heal Shampoo
Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblemsamt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktionoch motverkar håravfall. 

Användning:
Massera in schampot i håroch hårbotten, skölj ur och fortsätt behandlingen med inpackningoch balsam. Anpassad för dagligt bruk.

350ml

Head & Hair Heal Conditioner
Antiinflammatoriskt och hårväxtstimulerande balsam. Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblem samt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion och motverkar håravfall. 

Användning:
Applicera i nytvättat hår,skölj ur. Anpassad för dagligt bruk.

300ml

Head & Hair Heal behandlar och förebygger mjäll och andra hårbottenproblem, motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxten. 

3 användarbilder

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
778:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
1137:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.9

Baserat på 139 betyg
14
15
11
24
75
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 19 månader sedan

  Otroligt nöjd!

  Jag har haft problem med att mitt hår fort blir fett och har problem med mjäll och har krusigt hår. Nu har jag använt detta schampoo och balsam 2 gånger och jag märker redan skillnad! Nu behöver jag inte duscha håret varje dag och det är mjukare. Nu har jag hittat rätt!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 dagar sedan

  Mirakel kur!

  Bästa schampo jag haft! Min kliande och flagnande hårbotten är äntligen botad! Doftar även underbart, allt i ett!!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 dagar sedan

  Väldigt bra!

  Ett skonsamt schampo som hjälpte min torra och flagnande hårbotten. Det gör dock mitt hår lite för tungt och fettigt för fort. Doften är magisk! Upplevde även att jag tappade mindre hår under tiden jag använde det.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Fantastiska produkter

  Håret blir mjukt och glansigt. Innan använde jag mig av samma märke men Repair serien för att bygga upp mitt hår, eller ”läka” det. Nu har jag gått över till Heal och jag älskar verkligen produkterna. Dyra är de, men eftersom de är så himla dryga så går det nästan på ett ut. Min yngsta dotters risiga hår har fått en klar förbättring även hon av Heal serien.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 2 veckor sedan

  Perfekt duo

  Underbar duo för tunna och torra hår. Pga våra tydliga årstider och dess förändringar här i Skandinavien så påverkas såklart hårbotten mycket och jag tycker verkligen att dessa löser det mesta. Jag själv blir mycket torr och tappar en hel del hår höst och vår, då är dessa räddningen för att komma på banan igen! Doftar dessutom underbart.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Hade testat allt från huskurer till medicinska schampon för min kliande hårbotten och mjäll men denna serien räddade mitt hår! Slutade klia efter första användningen och nu 2 veckor senare är min mjäll nästan borta. Dessutom har mitt hår aldrig känts mjukare. Visst är det sjukt dyrt men är så glad att det fungerar att jag kommer fortsätta köpa
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019